Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan fogadjam a férjemet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam a férjemet, ha egy vita után pár napja elköltözött és tegnap telefonált, hogy eljönne néhány holmijáért és elvinné a gyereket pár órára?

Figyelt kérdés
Megviseltnek tűnt a hangja nagyon,van remény még arra,hogy így közeledik ,megbeszélni jön a dolgokat és együtt maradhat a családom,vagy készüljek a legrosszabbra ,hogy egyedül kell felnevelnem a kislányunkat .
2013. okt. 19. 07:32
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Mindjárt itt lesz,drukkoljatok !

Úgy döntöttem,hogy mivel nagyon megsértett engem és teljesen biztosra el akart költözni nevetséges lenne nekem kezdeményezni.

2013. okt. 19. 15:14
 22/37 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mi volt!
2013. okt. 19. 15:28
 23/37 anonim ***** válasza:
Szóval akik lepontoztak azokat ha megbántják még ők alázkodnak meg és könyörgik vissza magukat? Mondjuk igen, nem csoda, hogy nem váltak még el. Nem teljesen buták a pasik sem, minek hagynák ott a kényelmet, ahol bármit megtehetnek, még őket fogják kiengesztelni, ha egy picit is bevágják a durcit.
2013. okt. 19. 15:29
 24/37 A kérdező kommentje:

Itt volt ,elvitte a gyereket.

Mondta ,hogy majd ha visszaért akkor fogja elvinni a cuccait .

Semmivel nem mutatta jelét annak,hogy maradni akarna.

Mikor elindultak azért megkérdezte hogy nem megyek e velük ...ezt nem értem ezt hogy gondolta .

:'( :'( :'(

Vége mindennek!

2013. okt. 19. 16:10
 25/37 anonim ***** válasza:
Min vesztetek igy ossze? Hol lakik most? Van valakije?
2013. okt. 19. 16:22
 26/37 anonim ***** válasza:
megtudhatom, min vesztetek össze. nagyon sajnalom, hogy igy alakult...remelem minel hamarabb tulteszed magad rajta, nekem speciel fajt olvasni...drukkolok neked. a hangulatjelek hianyaert elnezest, haldoklik a gepem...
2013. okt. 19. 17:12
 27/37 anonim ***** válasza:
már korábban is voltak gondjaitok, vagy csak ez az egy összeveszés?
2013. okt. 19. 20:00
 28/37 A kérdező kommentje:

Mikor hazajöttek osszeszedtem a gondolataimat és mindenféle színészkedés nélkül szomorúan beszéltem,döcögősen indult,de a vége abszolút happy end lett .

Reménykedem benne ,hogy megmenthető a házasság.

Ha nem kezdeményezek akkor ő képtelen lett volna rá ,inkább szenvedett volna

2013. okt. 19. 20:04
 29/37 anonim ***** válasza:
Jól van akkor. De mindenképpen hagyjatok időt magatoknak átgondolni a dolgokat, és nagyon-nagyon sokat beszélgessetek. Komolyan mondom, hogy az is segítene valószínűleg, ha utánaolvasnátok a párok közti tipikus kommunikációs problémáknak és a megoldásaiknak.
2013. okt. 19. 20:12
 30/37 anonim ***** válasza:

Jó, hogy legalább te félretudtad tenni a sérelmeket, és öszintén kifejezted az érzéseidet. (Mellesleg szerintem az, hogy le akart hívni, hogy menj te is vele meg a gyerekkel, az a részéröl lett volna a közeledés, csak nem jól sikerült neki ezt tudatni)

Beszéljetek meg mindent, ami az összeveszéshez vezetett, esetleg jót tesz - megkönnyíti a beszékgetést -, ha pl gépen írtok egymásnak, mert így elöször is, aki ír, az jobban átgondolja, hogy hogyna fogalmaz, másorszor aki kapja, annak van ideje átgondolni, hogy mit írt a másik és hogy mit válaszol rá, nem indulatból "beszól" meg "visszaszól".

Minden jót a továbbiakban nektek.

2013. okt. 19. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!