Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam a férjemet, ha egy vita után pár napja elköltözött és tegnap telefonált, hogy eljönne néhány holmijáért és elvinné a gyereket pár órára?
Mindjárt itt lesz,drukkoljatok !
Úgy döntöttem,hogy mivel nagyon megsértett engem és teljesen biztosra el akart költözni nevetséges lenne nekem kezdeményezni.
Itt volt ,elvitte a gyereket.
Mondta ,hogy majd ha visszaért akkor fogja elvinni a cuccait .
Semmivel nem mutatta jelét annak,hogy maradni akarna.
Mikor elindultak azért megkérdezte hogy nem megyek e velük ...ezt nem értem ezt hogy gondolta .
:'( :'( :'(
Vége mindennek!
Mikor hazajöttek osszeszedtem a gondolataimat és mindenféle színészkedés nélkül szomorúan beszéltem,döcögősen indult,de a vége abszolút happy end lett .
Reménykedem benne ,hogy megmenthető a házasság.
Ha nem kezdeményezek akkor ő képtelen lett volna rá ,inkább szenvedett volna
Jó, hogy legalább te félretudtad tenni a sérelmeket, és öszintén kifejezted az érzéseidet. (Mellesleg szerintem az, hogy le akart hívni, hogy menj te is vele meg a gyerekkel, az a részéröl lett volna a közeledés, csak nem jól sikerült neki ezt tudatni)
Beszéljetek meg mindent, ami az összeveszéshez vezetett, esetleg jót tesz - megkönnyíti a beszékgetést -, ha pl gépen írtok egymásnak, mert így elöször is, aki ír, az jobban átgondolja, hogy hogyna fogalmaz, másorszor aki kapja, annak van ideje átgondolni, hogy mit írt a másik és hogy mit válaszol rá, nem indulatból "beszól" meg "visszaszól".
Minden jót a továbbiakban nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!