Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam el a férjemet egy másik férfiért?
20 éve vagyunk házasok 3 gyerekünk van. Házasságunkkal nincs baj.
Pár napja megismerkedtem valakivel, nagyon tetszik a stílusa és az, hogy a férjem szöges ellentéte. Azt hiszem beleszerettem, de nem tudom mit tegyek.
Tudom, hogy ti nem dönthettek helyettem, de azért várom a tanácsotokat.
Már pár napja ismered és a stílusa is tetszik?
Feltétlenül hagyd ott miatta a jól működő házasságodat!
A gyerekere nem gondolsz? Az a férfi nem fog feleségül venni és nevelni a gyerekeidet. Egy jó házasságot felrúgni, mert te unatkozol és szerelmes lettél?
Gondolkozz felelősen és józanul.
Valamiért itt sokan azt képzelik, hogy egy nőnek muszáj maradnia egy párkapcsolatban a gyerekek miatt. Megsúgom, hogy elvált szülők is tudnak normálisan gyereket nevelni, ugyanúgy maradhatnak anya és apa.
Egyébként elnézve, hogy pár nap ismeretség alatt "beleszerettél", nem lehet valami komoly. Aludj rá néhány hetet.
:-) pár napja ismersz egy fószert és te máris azon gondolkodsz, hogy 20 évet, jól működő házasságot, gyerekeket, mindent felrúgsz??? Komoly érett, felnőtt ember vagy, ha minden igaz!
Biztosan szerelmes vagy?? Nem csak egy kis bugyinedvesedés az egész???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!