Hogy tehette ezt pont az ünnepek előtt? Férjemet rajta kaptam egy másik nővel!
Hát, nem tudom téged sajnáljalak jobban vagy a picit :(. Nagyon rossz lehet ...
Mi az hogy neki állt feljebb? Mit mondott?
hát...vagy megbocsátod neki..vagy nem...
de a gyerek miatt jobb lenne igen...
Valószínűleg már a baba előtt is volt/voltak női.
Én nem biztos, hogy megbocsátanék neki. A gyerek miatt ne te hunyászkodj meg! Neki kellene. És, mi az, hogy még neki áll feljebb?! Ő is akarta a picit?
Hát igen, a legjobb védekezés a támadás. Remélem van hova menned a picivel, mert ebből az életben nem lesz házasság.
1.
aki ilyeneket vág a feleségéhez, ilyen undorító stílusban, aki ráadásul friss anyuka, ott már kihűltek az érzelmek.
ha úgy érzed, meg tudod neki bocsátani idővel, akkor érdemes vele maradni, hátha belédszeret újra, de ha nem, akkor hagyd ott inkább.
ha vele maradsz, nem kötelező hűségesnek lenned neked sem.
persze nyilván nem ez a legfontosabb most egy kismamának, na de idővel... szóval nyugodtan kalandozhatsz majd te is.
Sajnálom :(
Szomorú, hogy könnyebb volt neki mással szórakozni (az új mindig könnyebbnek tűnik), mint a Ti kapcsolatotokon dolgozni.
Balesethez így áll hozzá? Ahelyett, hogy örülne, hogy semmi bajod nem lett.
Különben is, akármit hoz fel, nehogymár még Te legyél a hibás, amiért ő megcsalt.
Szerintem erre nincs elfogadható indok, ha baja volt a kapcsolatotokkal, azt Veled kellett volna megbeszélnie, megoldania, és nem ezt csinálnia.
Tovább súlyosbítja, hogy most született meg a közös gyereketek, imádnia, óvnia kellene Benneteket, minden szeretetet megadni - nem ezt csinálni!!!!
Tudom, hogy baromi nehéz, de én elhagynám.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!