Hogy tehette ezt pont az ünnepek előtt? Férjemet rajta kaptam egy másik nővel!
Aki ennyit vár egy gyerekre,hogy képes ilyenre?Ma már semmi önmegtartóztatás sincs az emberekben?Valami gubanc van már más fele kell nézni?Számomra olyan hihetetlen!Jóban-rosszban fogalom hiányzik az emberekből4(Természetesen tisztelet a kivételnek!)
undorító dolognak tartom,hogy egy kapcsolat alatt bonyolódjon egy másik.Van bennem annyi gerincesség,hogy megmondom,ha nem működik tovább vagy a problémákról beszélünk.
De kérdező nagyon sajnállak!Kitartást és csak a lányodra koncentrálj.Ő most minden figyelmedre vevő!Legyen benned sok örömöd!
én spec. 6 hetes voltam mikor apám szintén karácsonykor bejelentette anyámnak, hogy ő most megy a nőjéhez.
tedd lapátra. pláne ha ilyen erkölcstelenül viselkedik.
fel tudod nevelni egyedül is a kislányodat. ja, és ne az "ócska ribancot" hibáztasd, hanem a férjedet. persze, nem szép dolog nős emberrel kezdeni, de gondolom a férjednek sem kellett 2x mondani, h qúrjon félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!