Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tehette ezt pont az...

Hogy tehette ezt pont az ünnepek előtt? Férjemet rajta kaptam egy másik nővel!

Figyelt kérdés
És még neki áll feljebb...Teljesen elkeseredtem:-(( Itt van az 5 hetes kislányunk akit már 4 éve terveztünk.. és elhagy egy ócska ribanc miatt..?? Köszönöm a válaszokat! 29N
2010. dec. 22. 15:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Aki ennyit vár egy gyerekre,hogy képes ilyenre?Ma már semmi önmegtartóztatás sincs az emberekben?Valami gubanc van már más fele kell nézni?Számomra olyan hihetetlen!Jóban-rosszban fogalom hiányzik az emberekből4(Természetesen tisztelet a kivételnek!)

undorító dolognak tartom,hogy egy kapcsolat alatt bonyolódjon egy másik.Van bennem annyi gerincesség,hogy megmondom,ha nem működik tovább vagy a problémákról beszélünk.

De kérdező nagyon sajnállak!Kitartást és csak a lányodra koncentrálj.Ő most minden figyelmedre vevő!Legyen benned sok örömöd!

2010. dec. 22. 19:04
 22/24 anonim ***** válasza:
Bocsánat: *benne
2010. dec. 22. 19:05
 23/24 anonim ***** válasza:
Ezt te az eletben nem fogod neki elfelejteni, akkor sem ha valami csoda folytan kibekulnetek. Tuske lenne a kesobbiekben, es a kislanyod meg 14 ev mulva irna ide, hogy a szulei folyton veszekszenek...az o erdekeben inkabb ne tedd. Tudom hogy nagyon faj neked, de meglesztek biztos nelkule is, ha mar igy megalazott!
2010. dec. 22. 22:51
 24/24 anonim ***** válasza:

én spec. 6 hetes voltam mikor apám szintén karácsonykor bejelentette anyámnak, hogy ő most megy a nőjéhez.

tedd lapátra. pláne ha ilyen erkölcstelenül viselkedik.

fel tudod nevelni egyedül is a kislányodat. ja, és ne az "ócska ribancot" hibáztasd, hanem a férjedet. persze, nem szép dolog nős emberrel kezdeni, de gondolom a férjednek sem kellett 2x mondani, h qúrjon félre.

2010. dec. 22. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!