Hogy tehette ezt pont az ünnepek előtt? Férjemet rajta kaptam egy másik nővel!
"ha vele maradsz, nem kötelező hűségesnek lenned neked sem.
persze nyilván nem ez a legfontosabb most egy kismamának, na de idővel... szóval nyugodtan kalandozhatsz majd te is."
Hát nem tudom, téged ki tanított jó erkölcsre, de kihagyott pár fejezetet. Miért süllyedjen le a szintjére? Nem megcsalni kell, hanem elhagyni.
Igazad van, légy erős. Bármikor találsz sokkal jobbat.
Még szerencse, hogy tiéd a lakás.
Micsoda gerinctelen egy idióta.
1.
16:14
miért vagy felháborodva? neked nem kötelező így élni, és senki másnak sem, ha nem akar.
ez csak egy lehetőség, megírtam a véleményem.
ha elfogadja a kérdező, az az ő dolga, ha nem, az is.
sokan vannak, akik egy megcsalás után is együtt maradnak a párjukkal. aki így tesz, annak nyilván nem kötelező már a hűség.
"bocsáss meg neki a pici miatt" – Jól teszed, hogy nem hallgatsz az ilyen válaszokra. A kisbaba öt hetes, nem is fog emlékezni az apukájára. Biztosan találsz majd valakit, aki jobb apja lesz.
Még ha egy kis megcsúszás lett volna, amit őszintén megbán.. De még neked is esik, ráadásul ilyen bődületes hülyeségekkel, hogy "nem becsülöd meg" az autót, mert valaki más hibájából baleset ért.. Én már akkor elgondolkodtam volna a kapcsolaton, mikor ez az eset történt.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak – valószínűleg nem csak az ünnepek előtt csalt meg. Persze nem lehet tudni, de nem feltétlenül ez volt az első eset, akár ezzel a csajjal, akár másikkal. Az meg már a véletlen műve, hogy te pont az ünnepek előtt kaptad őt rajta.
Basszus, én egyszer saját hibából (megijedtem egy forgalmi helyzettől és rossz döntést hoztam) elég szépen megtörtem a férjem kocsiját. Kiszállt, 2-3 percet sétálgatott, hogy lenyugodjon, utána visszaült, mondta, hogy nyugodjak meg, a kocsi javítható, ő meg tudta, hogy rutintalan sofőrnek adta át a volánt. Elmagyarázta, hogy mit rontottam el, legközelebb mit csináljak ilyen helyzetben a törés elkerülése érdekében. Pedig ott teljesen én voltam a hibás, anyagi kárt is csináltam és néhány napra kocsi nélkül maradt, ami eléggé idegesítő volt neki, ugyanis munkaeszköz. De mégse támadott le így...
Egyetértek az előttem szólókkal, a gyerek legyen az első, a férjedet tedd lapátra, hibát hibára halmozott, ráadásul megbánást se mutatott.
Ezek így, együtt...
Mindegy már mi vezetett idáig a lényeg, hogy itt tartotok. Nagyon szomorú. :(
Ha megcsalt mennie kell, a babának is jobb ha nem veszekedtek felette.
Kitartást!
A válasz írója 94%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:15
Úgy gondolod minden férfi így hülyül meg? Hogy félre megy? És vajon miért teszik? Nem bírják kivárni a 6 hetet?
Bocsi az offolásért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!