Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam el a férjemet egy másik férfiért?
Figyelt kérdés
20 éve vagyunk házasok 3 gyerekünk van. Házasságunkkal nincs baj.
Pár napja megismerkedtem valakivel, nagyon tetszik a stílusa és az, hogy a férjem szöges ellentéte. Azt hiszem beleszerettem, de nem tudom mit tegyek.
Tudom, hogy ti nem dönthettek helyettem, de azért várom a tanácsotokat.
2014. aug. 23. 21:25
21/25 anonim válasza:
Na de #20-as, a férj érzései csak akkor sérülnek, ha tud róla :D egyébként a megcsalás fejben kezdődik.
22/25 anonim válasza:
"A párja zokniknak van meg az előző hozzászóló eláshatná magát jó mélyre hogy megcsalásra buzdítanak, abba nem gondolnak bele, hogy a férjnek hogy esne az ha megcsalnák?"
Látom, nem sikerült felfogni, hogy ironizáltam a hozzászólásomban.
"Koncentrációs táborba kéne titeket zárni."
Bájos :)
23/25 anonim válasza:
Nyilván csak azért, hogy ott megtanuljatok koncentrálni!
24/25 szigi 66 válasza:
Ilyen üres fejű nőt csak a volt feleségemhez tudok hasonlítani. Ő lépett még agyereket is hagyta ha ez neked kérdés vizsgáltasd ki magad.
25/25 anonim válasza:
Minek:) Egy 80 év körüli jó humorú nénivel utaztunk a vonaton. Sajnálkozóan szólt a mai fiatalokról : Egy kis szoknyaemelgetésből már válópert akarnak csinálni. Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!