Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hagyjam el a férjemet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam el a férjemet egy másik férfiért?

Figyelt kérdés

20 éve vagyunk házasok 3 gyerekünk van. Házasságunkkal nincs baj.

Pár napja megismerkedtem valakivel, nagyon tetszik a stílusa és az, hogy a férjem szöges ellentéte. Azt hiszem beleszerettem, de nem tudom mit tegyek.

Tudom, hogy ti nem dönthettek helyettem, de azért várom a tanácsotokat.

2014. aug. 23. 21:25
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
77%
xDDDDDDDDDDDDDDDDD Elozo +1
2014. aug. 23. 21:41
 12/25 anonim ***** válasza:
23%

Látom, hogy minden második válasz már törölve lett!!

Na ennyit a vélemény-szabadságról!!!!!

2014. aug. 23. 22:09
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Próbáld ki szexuálisan a másikat, ha jobb, és anyagilag is jobban megéri, akkor hagyd el a férjedet 20 évnyi normális házasság után.
2014. aug. 23. 22:13
 14/25 anonim ***** válasza:
97%

Pár nap alatt annyira megismertél valakit, hogy már azon gondolkozol, együtt akarsz élni vele?

Hát te egy igazi zseni vagy... vagy igazi őrült, azt mondják, az egykutya.

Férj és gyerekek nélkül sem jutna eszembe pár nap ismeretség után közös jövőt tervezni valakivel, de tudom, nem vagyunk egyformák.

2014. aug. 23. 22:15
 15/25 anonim ***** válasza:
Hááááááááááát csak van valami gikszer otthon, ha pont a SZÖGES ellentétébe szerettél bele, és neme egy olyan pasiba, aki pl. a férjed fiatalkori énjére emlékeztet pl. Csak szerintem nem lehet egy bizonyos tulajdonságot és ugyanakkor annak a szöges ellentétét is szeretni egyszerre?
2014. aug. 23. 22:44
 16/25 anonim ***** válasza:
94%
Azt nem értem, hogy 20 éve jól működik a házasságod egy bizonyos típusú pasassal, megismersz egy másikat, aki szöges ellentéte a férjednek, és Te már dobbantani akarsz? Nem tudod mit tegyél? Álmodozzál még néhány éjszakát az új lovagoddal, aztán kezd el készülni a gyerekekkel a szeptemberi iskolakezdésre. Vagy zúdítsd rá az új palira, hogy beleszerettél, a továbbiakban vele szeretnél élni, és várd, mikor csörög legközelebb a telefonod, hogy megrendelte a költözésedhez az autót.
2014. aug. 24. 07:33
 17/25 anonim ***** válasza:

Gondolj a 20éve tett esküdre! Ez próba. Mitől leszel több? A férjedre: vedd emberszámba! Mindig lesz csábítás, de a férjednek-gyerekeid apjának tett fogadalmad nem kitételekkel tetted.

Dönts okosan!

2014. aug. 24. 13:48
 18/25 anonim ***** válasza:
93%

"Házasságunkkal nincs baj."

Ebből az következik, hogy NORMÁLIS férjed van!

"a férjem szöges ellentéte."

Ebből következik, hogy a szeretőd viszont NEM NORMÁLIS!!

Most már csak az a kérdés, hogy te normális vagy-e??!!!

2014. aug. 24. 14:08
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Én lefeküdnék vele.Nekem a férjemen kívül előtte,sose volt senkivel szexuális kapcsolatom.Egyszer végre megtettem,és hihetetlenül jól esett,boldoggá tett!Nem is gondoltam hogy lehet ilyen jó! Ha kihagyom az életemből,biztos már nagyon bánnám!
2014. aug. 24. 18:13
 20/25 anonim ***** válasza:
25%

A párja zokniknak van meg az előző hozzászóló eláshatná magát jó mélyre hogy megcsalásra buzdítanak, abba nem gondolnak bele, hogy a férjnek hogy esne az ha megcsalnák? Vagy a férj érzései le vannak sz@rva, kevesebbet érnek, mint a kérdező érzései? Meg azok is ássák el magukat akik leszavazták azokat akik arra biztatják a kérdezőt hogy ne hagyja el a gyerekeit és férjét. Koncentrációs táborba kéne titeket zárni.

A kérdezőnek:

Van egy jól működő házasságod és 3 gyereked ami miatt szerencsésnek érezheted magad. De te ezt felrúgnád egy pillanatnyi fellángolás miatt? Képzeld a férjed vagy a gyerekeid helyébe magad! Hogy éreznél ha a férjed akarna elhagyni egy pillanatnyi fellángolás miatt? Ha gyerek lennél hogy esne ha a jól működő családi életed tönkremenne mert az egyik szülődre rájönne egy pillanatnyi hév? Gondolom nem esne jól.

2014. aug. 24. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!