Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért gondolja valaki azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja valaki azt, hogy a férje évek óta tartó munkanélkülisége, kevés alkalmi munkával tarkitva elég ok lehet a válásra?

Figyelt kérdés
Egy férfinek is joga van a felesége fizetésére támaszkodnia ,nem tehet a válságról.
2013. aug. 11. 20:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Talan nem valo ok de megfontolando... valsag van az oke, de aki akar dolgozni az tud is elobb utobb, olyan nincs hogy eveken at nem jon egyetlen lehetoseg sem. Nekem eddig 5 hetig tartott a leghosszabb munkanelkulisegem. Egy miskolci...
2013. aug. 11. 20:58
 2/12 anonim ***** válasza:
86%

Azert az ne mondja senki, hogy evek alatt nem talaltal normalis munkat, akar kulfoldon. Eleg kiabrandito minden nap egy teve elott gornyedo ferfi latvanyara hazaerni a munkabol.

A hazimunkaban segitesz?

2013. aug. 11. 20:58
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Attól függ. Azért hallani olyan eseteket is, ahol apuka sorra mondja vissza a lehetőségeket, mert derogál a munka, továbbá otthon se veszi ki a részét, tehát a nő amellett hogy eltartja a családot még rohanhat haza kiszolgálni a férjét.
2013. aug. 11. 20:59
 4/12 anonim válasza:
87%

És most itt mi is a kérdés és mit vársz tőlünk?

Hogy keressük fel a feleséged és mondjuk azt neki,hogy ne váljon el tőled,mert előfordul,hogy évekig otthon mereszted a segged és Ő tart el?

Vagy "veregessük itt a vállad",hogy nem gond és nem nagy szégyen haver,hogy az asszony tart el?

Vagy mégis mit?

2013. aug. 11. 21:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én környezetemben akad olyan nő, akit nagyon megszól a férje, mert munkanélküli. Nem csak a férfiakat bántják e miatt.
2013. aug. 11. 21:00
 6/12 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem sincs olyan, hogy valaki éveken át nem talál semmilyen munkát. Nekem egy évig tartott, azalatt is lett volna pár lehetőség, de nem vállaltam el, mert nagyon kevés fizetésért rabszolgamunka lett volna, inkább azalatt megcsináltam még 2 nyelvvizsgát és képeztem magam. Egy év után már én nem tudtam volna tükörbe nézni, és elhatároztam, hogy elvállalok most már bármilyen munkát. El is vállaltam egyet, amit utáltam, de annak a munkahelynek köszönhetően találtam meg a mostanit, amit nagyon szeretek. Szóval ilyen nincs, hogy valaki évekig otthon üljön. Én is belefáradnék abba, hogy egyedül gürizek a családért a férjem meg otthon mereszti évek óta a seggét.
2013. aug. 11. 21:05
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nem is erről van szó, csak az anyagi nehézségek miatt megromlik a kapcsolat. És általában azért válnak ilyenkor a nők, mert nem kapják meg a férfiszerepet, amit elvárnának, tehát a családfenntartó férfit, így kihűl a szeretet.
2013. aug. 11. 21:09
 8/12 anonim ***** válasza:
30%
A jól megszokott női kettős mérce:)
2013. aug. 11. 21:10
 9/12 anonim ***** válasza:
85%

Ez azért sok mindentől függ. Tegyük fel, hogy az egyik fél (tökmindegy, milyen nemű) dolgozik, de valami minimálisat keres, nem tudják magukat fenntartani belőle. A másik fél kapna ugyan munkát elérhető helyen, amit el is tudna végezni, tehát bírná fizikailag, lelkileg, nem menne bele tönkre, de nem vállalja, mert rangon alulinak találja, vagy mert lusta rá, sőt még a másik pénzén erőn felül költekezik. Akkor érthető, hogy a másiknak ez nem tetszik.

De van olyan helyzet, amikor a másik fél vagy tényleg nem talál munkát, mert olyan helyen laknak, ahol nagyon kevés a munkahely, vagy csak olyat találna, amit nem bír fizikailag, ellenben otthon mindent megcsinál, a másiknak meg van jó munkahelye, akkor a helyében biztos én sem haragudnék a páromra, mert nem sikerül neki elhelyezkednie sokáig.

De még sokféle helyzet lehetséges, a hozzáállás számít. Ha valaki nehezen jut munkához, az szerintem sem válóok.

2013. aug. 11. 21:26
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, hogy munkanélküliként egész nap a lábát lógatja, vagy próbál keresni. És az se mindegy, hogy megteheti e. Akár férfiről, akár nőről van szó, bunkóság csak a másik ember vállán hagyni a terhet, az akár gyereknevelés, akár munka...
2013. aug. 11. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!