Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy vegyem rá a férjemet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a férjemet a válásra?

Figyelt kérdés
Elindítottam egy válást, de úgy gondoltam, hogy ezzel hibát követtem el, ezért megszakítottam az eljárást. Időközben a férjem talált magának egy kis húszéves csitrit, aki jól befészkelte magát az otthonunkba. Új válást egy ideig nem tudok indítani, mert az előzőt leállítottam. A férjem most úgy próbál kisemmizni, hogy elkötözött a kislánnyal egy a lány nevére írt lakásba és minden értéket elhord oda és a megtakarított pénzünket is elszórja. Így nekem végül csak egy üres ház marad majd a válásnál, de annak is a férjemé a fele. Az ügyvédem nem tud jogilag segíteni. Mit tehetek?
2014. nov. 29. 16:40
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
61%
A nap kérdése! Határozott kislány vagy. Sehogy nem fogod tudni rávenni.
2014. nov. 29. 16:44
 2/23 anonim ***** válasza:
1%
Ha elkoltozott a kislannyal, az talan jelenthet fogast: kiskoru lakhelyenek onkenyes megvaltoztatasa, utana kell nezni jogilag.
2014. nov. 29. 17:08
 3/23 anonim ***** válasza:
5%

Minden eltűnt holmi után jelented a lopást és felhozod lehetséges elkövetőnek a kiscsajt és a férjed.

Egyébként meg ha a férjed egy a saját maga által vásárolt ingatlant íratott a lánykára, akkor ő jobban meg fogja szívni, mint te.

2014. nov. 29. 17:09
 4/23 anonim ***** válasza:
78%
Csaináld ugyanazt, amit ő. Hordd el a cuccot valahova, rokonokhoz, nyiss saját számlát, és a közös pénzetek rád eső részét tedd át oda. Jobb ha nem is a te számlád, hanem valakié, akiben megbízol. És ne utald, csak vedd fel a kp-t, és fizesd be másik számlára.
2014. nov. 29. 17:10
 5/23 anonim ***** válasza:
2%
Elvitte a kislányotokat, és te türted? Mennyi idős a kislány?
2014. nov. 29. 17:12
 6/23 anonim ***** válasza:
35%

emberek! szövegértés!!

szerintem is jelents be a rendőrségen minden eltűnt dolgot!

2014. nov. 29. 17:14
 7/23 anonim ***** válasza:
95%

"férjem talált magának egy kis húszéves csitrit"

Igen valószínű a kislánya. Esküszöm engedély kellene a kérdések megválaszolásához.

2014. nov. 29. 17:16
 8/23 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a kisebb közös értékeket eladhatja és elajándékozhatja nélkülem is.
2014. nov. 29. 17:16
 9/23 anonim ***** válasza:
63%
Aki a rendőrséget emlegeti, az megtudná mondani azt is, hogy mit fog tenni a rendőrség? Röhejes némelyik komment, komolyan.
2014. nov. 29. 17:19
 10/23 papagenou ***** válasza:
6%
s miért akartál elválni?
2014. nov. 29. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!