Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Jártatok már mediátornál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártatok már mediátornál?

Figyelt kérdés
26 évig éltünk együtt. A semmiből együtt teremtettük otthont. Mivel válunk, és a nejem nem ismeri el a házasság alatt szerzett közös vagyont a bírónő feladta /szerintem/ és 1 év pereskedés után mediátorhoz küld minket. Jó! Nem küld, csak javasolta és elfogadtuk. Egy 50 éves nőnek a mediátor fogja elmagyarázni, hogy ami jár, az jár a másiknak is? Mi a franc fog ott történni, ami megváltoztatja a tényeket?
2014. nov. 27. 22:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nagyon túl lennék már rajta. Olyan időhúzás szaga van, olyan adjunk már a másiknak is munkát.

Nem vitatom teljes értékűségét, de valami elmozdulhatott ott bent. Neki is emlékezni kellene arra, hogy együtt csináltuk a semmiből az egészet. Nem egyedül az övé minden.

2014. dec. 2. 20:10
 12/13 SzaboAronhun válasza:
Igen én jártam. Nagyon sokat segített a problémákban. Én csak ajánlani tudom.Mai napig tartom vele a kapcsolatot, és még mindig sokat segít nekem. Itt az elérhetősége. www.valas.eu
2014. dec. 7. 13:04
 13/13 A kérdező kommentje:
Elkezdődött és egyben vége is lett a mediátorunk közreműködésének. Kértem, beszéljük ki-meg, próbáljunk anyagilag közelíteni.Infantilis mosollyal az arcán, remegő égnek meredt kezekkel kijelentette a nejem, hogy velem nem lehet megegyezni,/mondjuk nem is bólintottam rá, a kért összegre/ ehhez ő nem tud mit szólni és sec-perc alatt felpattanva elhagyta a kerekasztalt. Adtunk egy emberkének 2 óra munkát, a bírónőnk meg "pihen" 4 hónapot. HURRÁ! Magyar igazságszolgáltatás. :(
2015. jan. 22. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!