Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek, hogy fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy fontos legyek neki?

Figyelt kérdés
Meseszép kapcsolatunk a lányunk születése óta romokba dőlt. Eleinte segített: fürdetés, tisztába tevés, napi kb. fél-1 órát foglalkozott vele. Most ha 10 percet, akkor sokat mondok. Hanyagabb, mint valaha, semmit nem csinál, csak fekszik. Pedig régen egyáltalán nem ilyen volt. Minden rám hárul. Semmire se kérhetem meg. Pontosabban, ha megkérem, az a baj, ha nem, akkor meg az. Mindig veszekszik velem. Próbálok vele nagyon kedves lenni, hogy megmentsem a házasságunkat. 5 hónapos a gyermek. Azóta 180 fokot fordult a párom. Pedig azt hittem, hogy ezután csak jobban szerethet.
2010. jan. 29. 22:16
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 A kérdező kommentje:
A sírásra nem sajnál meg, hanem bunkón kicsúfol. Úgyhogy próbálok nem sírni előtte egyáltalán. Azt akkorra tartogatom, amikor egyedül vagyok.
2010. febr. 23. 08:06
 52/62 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, mintha az én férjemről írtál volna. Mi majdnem elváltunk. Nekem annyira elegem lett belőle és a sok buliből és anem törődömségből, abból, hogy csak henyél itthon, én meg még pihenni sem tudok rendesen, max 2 órákat aludtam, éjjel sem segített. Hiába akartam vele megbeszélni, leszarta nagy ívből. Volt, hogy összepakoltam neki a cuccait, majd 3 nap mlva már vissza is jött lassan, addig a kocsiban aludt. Volt olyan is, hogy kizártam, amikor még hajnal 2-kor sem volt otthon. Nem vezetett eredményre. Kedveskedni is hiába kedveskedtem. Végül elmentem a szüleimhez a kicsivel, hogy hátha így rájön arra, hogy fontosak vagyunk neki. Hát... kb 1 hétig el se jött még megnézni a kicsit se, csak telefonált. Majd mikor eljött akkor is tévézett, nem a gyerekkel törődött. Egy szóval sem mondta menjünk haza. Akkor mondta csak miután feladtam és 4 hónap után megírtam a válási papirokat, addig nyugodtan kiélte magát. Majd ekkor jött a könyörgés és az hogy ő szeret, főleg utána, mikor megtudta, hogy járok szórakozni is. Végül visszakönyörgött minket, de rosszabb volt minden mint előtte, így 2 hét után ismét visszamentem a szüleimhez, majd elköltöztem az ország másik végére, rokonokhoz, és neki álltam munkát keresni.Ő hónapokig könyörgött, bizonygatta ms lesz, megváltozott, mire ráálltam, hogy haza jövünk, de előtte megbeszélünk mindent, mert nőügyei is kiderültek. Megmondtam neki, hogy trágárságot és megaláztatást nem tűrök, sem a családom bemocskolását és igenis kiveheti részét a házimunkából, valamint mindenkitől függetlenek leszünk, mint egy család, nincsenek haverok. Ha neki van szabad haveros estéje, nekem is lesz másnap csajos. Ezért ez sincs, mert ő nem szereti, ha én elmegyek valahova. Tehát most kapott pár hónapot, ha azalatt nem bizonyít, végeztünk. Nagyon sokat nyeltem neki és sok sérelem ért, bunkóbb volt mint a te férjed, de ezért a tied se kutya.

Tehát tanácsot nem tudtam adni, csak leírtam az én példámat.

2010. febr. 23. 09:20
 53/62 anonim válasza:

igen jól mondod az első oldalakig jutottam el és azoknak írtam hogy bunkó stílusban válaszoltak...

szerintem egy ilyen kényes témában mint ami ez, nem hiszem hogy rövid válasszal lehetne elintézni

nem feltétlenül kell egyből arra gondolni hogy van valakije szerintem mert ez talán mégjobban megrontja a kapcsolatot és nem hagyja tisztázni az esetleges ténlyeges problémát. Amit még hozzátennék, hogy lehet különösebben semmi oka nincs az egészre hogy így viselkedik csak egyszerűen egy férfinak sajnos külön külön minden élethelyzethez fel kell nőni de most ezt ténlyeg komolyan gondolom... szerintem ténlyeg az lesz a legjobb megoldás ami tuti hogy leültök kettesben és beszéljétek meg, ezt nektek kettőtöknek kell igazán tudni hogy kinek mi a hibája mi kivülállók csak a te szavaidból tudunk következtetni és az nem elég ahhoz hogy olyan tanácsot tudjunk adni ami igazán segít. A beszélgetés egy kapcsolatban elengedhetetlen bármi is legyen a probléma. Ha ez meg van onnantól kezdve már könnyebb sokkal.

2010. febr. 23. 11:39
 54/62 anonim ***** válasza:
51%

Kedves 7:30-as 83 %-osnak üzenném, hogy 6 oldalnyi hozzászólás van, ezek között valóban van 1-2 erősebb odaszólás, de mivel túlnyomó részt nem így van, talán nem volt helyénvaló a kioktatás. A kérdező esetében teljesen egyértelmű - ugyan a miért még kérdéses - hogy a férje már nem szereti őt. Egy férfi sem szereti azt a nőt, akivel így bánik, itt nem egyszeri esetről van szó, hanem hosszú sorozatról, ami egyre jobban elfajul. Ezt lehet szépítgetni, megmagyarázni, megideológizálni, de attól semmi nem fog változni, csak egyre jobban megalázzák és egyre boldogtalanabb lesz. Szerintem pont azért van egy-két erősebb hozzászólás, hogy a kérdező ébredjen fel az önáltatásból a saját érdekében. Egyébként nekem van olyan barátnőm, aki vezető pozicióban dolgozik, több százezres nettó fizetéssel, a férje egy alkoholista lusta semmirekellő agresszív here, aki rendszeresen munkanélküli (saját hibájából), két gyermekük van, a feleség otthon mindent 100 %-ban megcsinál, kinyalja a férje és gyermekei (akik már 14 évesek elmúltak) fenekét, mos, főz, takarít, bevásárol teljesen egyedül. A férje már megcsalta, meg is verte, de ha beszélnél vele, és kérdeznéd a családjáról, 10 perc beszélgetés után meg lennél győződve róla, hogy ez a nő boldog házasságban él. Teljes önáltatásban van, elhiteti magával ezt a szörnyűséget, mert gondolom nem akar egyedül maradni, vagy nem tudom miért, pedig neki még egzisztenciálisan sem lenne gondja, és a gyerekei sem picik már, de még ha picik lennének is, milyen családképük lesz szerinted? .... rengeteg nő van ugyanígy, ami szörnyű.

Én boldog házasságban élek, és egzisztenciálisan is függünk egymástól a férjemmel (egyikünk jövedelme se lenne önmagában elég a családfenntartáshoz), de velem azoknak az apró töredékét próbálná a férjem megtenni, amiket a kérdező ír, páros lábbal rúgnám ki. Szerintem a párkapcsolatnak akkor van értelme, ha jobb együtt mint egyedül volt. Nekem senki ne akarja megmagyarázni, hogy jobb egy ilyen férfival, aki nem segít, nem támogat, nem gyöngéd velem, megaláz... a gyermeke se fontos.

Mit lehet erre írni? Erre a pontra nem jut el csak úgy egy férfi aki szereti a feleségét. Aki szeret valakit az nem tesz ilyet, vagy te teszel ilyet azokkal akiket szeretsz? Úgyhogy nem leszólni kell a többit, hanem kihallani azt, hogy talán azért fogalmaznak erősen, hogy a kérdező felébredjen az önáltatásból (hozzáteszem nem vagyok a "bunkó" hozzászólók egyike, bár szerintem nem voltak bunkók). Sok sikert és kitartást kívánok a kérdezőnek!

2010. febr. 23. 11:58
 55/62 A kérdező kommentje:

Szerintem is megvolt a bunkóságnak az oka, de azért köszönöm a "védelmet". :) Nagyon el vagyok keseredve és nagyon nem vagyok boldog. És erről a család mit sem tud. Ha elzavarnám az embert a háztól, akkor lenne elég lenne a bajom a változás miatt, a család hónapokig jajveszékelne.

Hazajött a melóból egy órára:

Megölelgetett, megpuszilgatott, így szeretlek-úgy szeretlek, megdicsért (!), hogy milyen csinos vagyok, majd 10 perc múlva kiabált velem, hogy én miért dobtam ki valamit, ami neki még kellett volna, hát azért, mert ÉN vagyok egyedül, aki takarít, ő nem, és megkérdeztem tőle, hogy kell-e még, de ő oda sem nézett, csak a TV-t bámulta és csak morrant, hogy nem, hát kidobtam. Ez egy 25 ezer ft-os kütyü egy kis alkatrésze volt, amit most szerettünk volna eladni, így mehet ócskavasnak.

Tegnap is ugyanez volt, hazajött, piszi-puszi, nyami-nyami, miközben én raktam össze a gyerek elemekből álló járókáját (mert neki nem volt kedve hétvégén), majd odajött és ahelyett, hogy segített volna, elkezdett okoskodni, hogy ezt nem így kell, persze hülyeséget beszélt. Majd miután összeraktam és bizonyíték szerűen nem volt igaza, még le is lettem k.vázva.

2010. febr. 23. 14:06
 56/62 anonim ***** válasza:

Miii? Még le is qurvázott???

Még kérdezed, hogy mi van vele?

1: ostoba + elmebeteg

2: ostoba + elmebeteg + megcsal

3: ostoba + elmebeteg + megcsal + el akar üldözni

Több opció nem jutott eszembe. :(

Lehetőségeid? Nem sok. Egy őszinte beszélgetést még talán megérne, de semmi többet és véletlenül se alázkodj meg előtte!

Kitartást!

2010. febr. 23. 15:09
 57/62 anonim ***** válasza:
A 11:58-as vagyok, de utoljára írok, mert eddig sajnáltalak, de ez az utolsó komment... mindenhez két ember kell, az egyik, aki próbálja bántani, megalázni a másikat, és a másik balek, aki ezt eltűri. Mi az hogy jajveszékelne a család??? Hadd mondjam el neked, engem egyszer le merne kvázni a férjem, én nem csak kirúgnám a házból azon nyomban (beszélgetés nélkül), de úgy rúgnám ki, hogy nem kellene a továbbiakban gyermekáldástól félnie egy nőtől sem. Nem hiszem el, hogy itt panaszkodsz, holott ez egy undorító ember, és megaláz téged a végletekig. Nem tudom már mit írjak, hogy észhez térj!!!! És ezt nem tudom szebben fogalmazni, bár lehet hogy a 83 %-os majd lebunkóz érte. Állj végre a sarkadra!!!
2010. febr. 23. 17:34
 58/62 anonim ***** válasza:

Szerintem menjel el dolgozni, kicsit add bolcsibe es probalj meg most ugy elni, hogy lassa egyedul is elboldogulsz! Felesleges megalazkodnod elotte! O kihasznalja, hogy te most nem keresel penzt, es azt gondolja, hogy ugyis maradsz, nem tudsz mast tenni.

Ez csak ideig-oraig fog igy tovabb menni, mert annyira megutalod majd, hogy akarhova elmenne, csak ne lasd.

Szuleidhez tudnal menni?

Ja, es ne dugd homokba a fejedet, mondd el a csaladnak is, hogy gondok vannak. Ettol nem fog megvaltozni a parod, hiszen alapbol ilyen, csak meg nem mutatta meg neked eddig az igazi enjet. De legalabb a csaladod is tudni fog rola! Ha becsapod oket, igazabol magadat csapod be.

Ugyhogy ne alazkodjal meg, mert nem erdemes!

2010. febr. 23. 18:25
 59/62 A kérdező kommentje:

Nagyon nehéz rajta kiigazodnom, mindig megkavar, mert többször normális, mint paraszt, de amikor paraszt, akkor nagyon-nagyon-nagyon.

Engem nem tud elüldözni, mert az én lakásomban élünk.

Anyagilag meg nem függök tőle annyira, mert nagyon jól tudja, hogy a jég hátán is megélek. A családomat meg inkáb hagyjuk. Anyám őrült, apám mindenen sír, a többiek meg őt védenék, mert kívülről mást mutat.

2010. febr. 23. 19:21
 60/62 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor pont azért váltogatja így a színét, mert nem akar a kényelmes lakásodból elmenni, magyarul, amikor érzi hogy nagyon elvetette a sulykot, akkor inkább visszakozik. De hogy nem szeret az biztos. A te életed pedig csak a tiéd, abba másnak beleszólása sincsen, teljesen mindegy mi a véleménye a családodnak, mert nem ők élnek vele hanem te. Az előzőnek írnám, még 5 hónapos a gyermekük, szüksége van az Édesanyjára és az otthonra, talán egy paraszt férj miatt nem kellene még bölcsibe adni. Sajnos én úgy látom, mindenképpen meg akarod magyarázni a férjed viselkedését, és mentségeket keresel, teljesen mindegy, hogy többször normális mint nem, az a lényeg hogy megteszi veled, amit megtesz. De ezzel most már tényleg lezártam a témát, mindenki úgy rontja el az életét ahogy akarja. Ne hagyd hogy kihasználjon, adj neki ultimátumot, és ha még egyszer megteszi veled, amiket írtál, akkor legyen erőd pontot tenni a végére. Sok sikert kívánok.
2010. febr. 23. 19:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!