Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek, hogy fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy fontos legyek neki?

Figyelt kérdés
Meseszép kapcsolatunk a lányunk születése óta romokba dőlt. Eleinte segített: fürdetés, tisztába tevés, napi kb. fél-1 órát foglalkozott vele. Most ha 10 percet, akkor sokat mondok. Hanyagabb, mint valaha, semmit nem csinál, csak fekszik. Pedig régen egyáltalán nem ilyen volt. Minden rám hárul. Semmire se kérhetem meg. Pontosabban, ha megkérem, az a baj, ha nem, akkor meg az. Mindig veszekszik velem. Próbálok vele nagyon kedves lenni, hogy megmentsem a házasságunkat. 5 hónapos a gyermek. Azóta 180 fokot fordult a párom. Pedig azt hittem, hogy ezután csak jobban szerethet.
2010. jan. 29. 22:16
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 A kérdező kommentje:
az lenne a legjobb 1ébként, ha itthagynám a gyerekkel. csak szegénykém csak a ciciből hajlandó enni. még mindig próbálgatom a cumisüveget, kanalat, poharat, nem jön be. a gyerekkel szúrnék ki, ha elmennék.
2010. jan. 29. 22:53
 12/62 anonim ***** válasza:
52%

Akkor meg a férjed ment vissza gyerekbe, és a gyerekhez hasonlítja magát...

Kérdezd már meg legközelebb hogy nem kér egy cumisüveget ő is?

Egyértelmű hogy féltékeny a gyerekre azért is nem foglalkozik vele, és azzal hoyg enm csinál egész napo semmit próbálja meg elvonni a fiygelmedet a gyerekről mert oylan primitív hogy azt hiszi ha ő is magatehetetlen kisbabaként viselkedik majd rohansz bepelenkázni és cumit nyomni a szájába..

2010. jan. 29. 22:55
 13/62 anonim ***** válasza:
35%

Legjobb lenne ha kérés helyett parancsolnála férjednek, és amennyiben nem teljesíti kivered a balhét és lemarod a képéről a bőrt!!!!

Tudja hol a helye!!! Tedd rendbe!!!!

Úgyis kisfiú effektusban szenved, hát tessék kukoricára térdepeltetni ha rosszul viselkedik!!

2010. jan. 29. 22:58
 14/62 A kérdező kommentje:

Jó. És akkor hogy fogassam fel vele, hogy ő már nem kisbaba és nőjön fel az apa szerephez? :)

Álmomban se gondoltam volna, h ilyen lesz, ez nagyon nem ő.

2010. jan. 29. 23:00
 15/62 anonim ***** válasza:
68%

Ha jóban vagy az anyóssal, mármint a férjed anyjával, akkor panaszold be hogy nem segít semmit te meg már alig bírsz a gyerekkel és még ő is kiszolgáltatja magát...

Lesz ott csillagok háborúja :D:D

2010. jan. 29. 23:01
 16/62 A kérdező kommentje:
akkor meg haza se jön csak nagyon későn, mert sárkány vagyok. már ezen is túl vagyunk
2010. jan. 29. 23:02
 17/62 A kérdező kommentje:

ez egy jó ötlet

remélem, van még ember, akire hallgat

2010. jan. 29. 23:04
 18/62 anonim ***** válasza:
Minden megoldasra kifogasokat keresel.Egyszeruen dobd ki!Majd eszhez ter a hidegben.
2010. jan. 29. 23:04
 19/62 anonim ***** válasza:

Amúgy ha meg ilyen dolgokat mond sztem vannak ott vmi cimborák a háttérben akik ültetik a bogarat a fülébe..

Gáz hogy nincs összetartás.

Sztem ennek válás lesz a vége, vagy állandóan körbeugrálod?

Akarta egyáltalán a gyereket?

2010. jan. 29. 23:07
 20/62 A kérdező kommentje:
tenyleg ugy tűnik, de úgy érzem, mindent bevetettem. kidobnám, ha nem szeretném. de nem tudnám megtenni. és sajnos ezt ő nagyon jól tudja-
2010. jan. 29. 23:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!