Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek, hogy fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy fontos legyek neki?

Figyelt kérdés
Meseszép kapcsolatunk a lányunk születése óta romokba dőlt. Eleinte segített: fürdetés, tisztába tevés, napi kb. fél-1 órát foglalkozott vele. Most ha 10 percet, akkor sokat mondok. Hanyagabb, mint valaha, semmit nem csinál, csak fekszik. Pedig régen egyáltalán nem ilyen volt. Minden rám hárul. Semmire se kérhetem meg. Pontosabban, ha megkérem, az a baj, ha nem, akkor meg az. Mindig veszekszik velem. Próbálok vele nagyon kedves lenni, hogy megmentsem a házasságunkat. 5 hónapos a gyermek. Azóta 180 fokot fordult a párom. Pedig azt hittem, hogy ezután csak jobban szerethet.
2010. jan. 29. 22:16
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
Pakold a hónod alá a gyereket, amikor tudod, hogy haza fog érni, előtte lécelj le otthonról a gyerekkel és csak este menj haza. Ne legyen se kaja, se semmi. Este meg mintha mi se történt volna, de ne áruld el, hogy hol voltál, csk annyit mondj, hogy "el". Aztán másnap megint. Addig, míg észhez nem tér. Se mosás, se kaja, se semmi cselédmuka őrá addig. És csaka nnyit mondj, hogy amíg meg nem mondja, mi baja, addig nincs miről beszélgetnetek, mert ha egy ember szereti a másikat, nem viselkedik így vele, mint ő veled és addig nincs miről beszélned vele.
2010. jan. 30. 10:03
 32/62 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Megpróbálom hasznosítani, amiket írtatok. Valahogyan...
2010. jan. 30. 12:49
 33/62 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg menj el egy pár napra a gyerekkel. Szüleidhez, ismerősökhöz.. stb.. de ne mond meg, hogy hova.

Kaját ne csinálj, sőt rendet se, csak írd ki neki valahova, hogy te elmentél és boldoguljon egyedül, ahogy eddig te is tetted és majd visszamész, ha lehet vele beszélni erről.

Leírhatod neki, hogy mi volt a problémád, hátha eddig fel sem fogta. Szerintem akkor majd kicsit magához tér.

2010. jan. 30. 16:53
 34/62 anonim ***** válasza:
Ez szerintem se rossz ötlet!
2010. jan. 30. 17:44
 35/62 anonim válasza:
igen ha ehyedül lessz észhez tér és lessz ideje gondolkozni hogy akar-e a családjával rendes életet folytatni vagy sem!!! ha 1-2 nap után sem akar veled beszélni vagy vissza hivni akkor nincs értelme törnöd magad mert azt jelenti hogy egyáltalán nem érdekled se te se a gyerek sem az hogy meg van e csinálva körülötted minden! addig ne menj haza még fel nem hiv és nem mondja hogy menj és beszéljétek meg! mert ha haza méssz akkor ugy lessz vele hogy ugyis vissza mész max 1-2 napig van egyedül amibe nem hal bele!!! NE MENJ VISSZA MÉG NEM HIV!!!!!!!!!!!!!
2010. febr. 1. 11:44
 36/62 anonim válasza:
Ha először szeretett akkor most is szeret,de lehet,hogy a dolgok köztetek már nem a régiek. De egy kisgyerek nagyon nagy lépés egy kapcsolatba és persze nagy felelőség is. Én egyszerűen nem terelnék,megmondanám neki a frankót,hogy elhanyagoltnak érzem magam és,hogy változtasson rajta,mert ha már nem szeret akkor nyögje már ki.
2010. febr. 3. 21:31
 37/62 anonim válasza:
SZIA MEG IRNÁD HOGY MI TÖRTÉNT VÉGÜL??? MEG JAVULT??? VAGY ELMENTÉL?? RENDEZÖDTEK A DOLGOK?? MERT AZ LENNE A LEGJOBB HIR HOGY MOSTMÁR MINDEN RENDBEN LEG FÖKÉPP A PICI BABA MIATT IS MERT NEKI MIND KÉT SZÜLÖRE SZÜKSÉGE VAN NEM CSAK AZ EGYIKRE!!!! SE NEM EGY POT APURA VAGY ANYURA!!! IRJ PUXI
2010. febr. 10. 13:26
 38/62 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a sok hasznos választ, végül az lett, hogy pár napig "puhítottam", hogy lehessen vele beszélni, tehát nem veszekedtem vele semmiért, majd amikor már nem volt sűrű a levegő, akkor beszélgettünk erről egy jót, aztán kezdett alakulni valami, még a tetejében bepanaszoltam az anyósnak és szerintem ez hozta meg az eredményt, lekopogom, azóta, majd' egy hete teljesen normális és én sem veszekszek vele, ugyanis nincs miért. Remélem, megtartjuk ezt az állapotot. Azóta segít, játszik a gyerekkel, együtt főzünk hétvégén és nagyon jól elvagyunk. Ami a legjobb volt, hogy foszlányokat hallott abból, amit az anyjával beszéltem és az anyjának sem kellett előkapnia a sodrófát, mert őt szereti annyia, hogy ne okozzon neki fájdalmat és így egyből észhez tért. Azt hiszem. Meg azóta néha megmasszírozom a talpát, amit előtte sosem tettem és mindig hiányolta és azt is nagyon jól tudja, hogy azért van, mert végre apához méltóan viselkedik és így már megérdemli.
2010. febr. 10. 13:48
 39/62 anonim ***** válasza:
Remélem, tartós marad a javulás...
2010. febr. 10. 15:11
 40/62 anonim válasza:
jaj de nagyon örülök,hogy végre meg oldodtak a dolgok ugy hogy el sem kellett menned!!!!!! legyetek sokáig boldogok és vigyázzatok a picire puszika!!!
2010. febr. 15. 13:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!