Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek, hogy fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy fontos legyek neki?

Figyelt kérdés
Meseszép kapcsolatunk a lányunk születése óta romokba dőlt. Eleinte segített: fürdetés, tisztába tevés, napi kb. fél-1 órát foglalkozott vele. Most ha 10 percet, akkor sokat mondok. Hanyagabb, mint valaha, semmit nem csinál, csak fekszik. Pedig régen egyáltalán nem ilyen volt. Minden rám hárul. Semmire se kérhetem meg. Pontosabban, ha megkérem, az a baj, ha nem, akkor meg az. Mindig veszekszik velem. Próbálok vele nagyon kedves lenni, hogy megmentsem a házasságunkat. 5 hónapos a gyermek. Azóta 180 fokot fordult a párom. Pedig azt hittem, hogy ezután csak jobban szerethet.
2010. jan. 29. 22:16
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:

Ahányszor késön jön haza a földön alszik vagy ahol akar!

Ne engedd fel az ágyba!!!

2010. jan. 29. 23:09
 22/62 A kérdező kommentje:

nagyon-nagyon akarta és nehezen jött össze.

haverok... az látod lehetséges. van 1pár, akiből ki tudom nézni

2010. jan. 29. 23:10
 23/62 A kérdező kommentje:

hehehe :))

önszántából kiköltözött a nappaliba a kanapéra.

majd karácsonykor sikerült visszacsábítani a hálószobába

nem okoz neki gondot kint aludni

2010. jan. 29. 23:12
 24/62 anonim ***** válasza:
Rakd ki!Ne martirkodj.Megis mit fog latni a gyereked?Anya egy rongy senki akit lehet alazni?
2010. jan. 29. 23:14
 25/62 A kérdező kommentje:
őszintén szólva nem tudom, mi a fenét eszek ezen az emberen még mindig. tényleg nincs miért szeretnem. de olyan szerelmes vagyok belé, mint az állat. tudom. aki hülye, haljon meg. dögöljek meg a kínomban, ha ilyen hülye vagyok, hogy nem rakom ki. és ez sajnos nagyon igaz.
2010. jan. 29. 23:17
 26/62 anonim ***** válasza:

Egy megoldás van.

vagy továbbra is lenyeled a békát, vagy bekeményítesz...

2010. jan. 29. 23:18
 27/62 A kérdező kommentje:

Most váltottam keményről lágyra, mert a keménységnek az lett az eredménye, hogy haza se jött, csak nagyon este. :)))

amióta kedvesebb vagyok, azóta legalább hazajön.

de ugyanúgy kötekszik meg nem csinál semmit, mint előtte.

Szerintem megpróbálok vele valahogy beszélni. Hogy hogyan, azt nem tudom, majd megkérem a szerencsehozókat, hogy segítsenek és ne ordítsa le a fejemet, ha belekezdek.

egyébként szerintem ő fog magától lelépni.

2010. jan. 29. 23:26
 28/62 anonim ***** válasza:
52%

már megbocsáss, de ha az én párom így viselkedne velem, azaz a gyermeke anyjával, akkor penderíteném kifele, hogy szomszéd országban érne földet.

komolyan mondom, lassan a fasziknak nagyobb trauma a gyerek születése, mint a nőnek. álljon már meg a menet bazz!!! nekem még nincs babám, de remélem hogy lesz, viszont ha a párom ezt meg meri tenni velem, akkor onnantól nem a párom.

figy, sztem neki is jobb lesz, ha egy időre lelép anyukához, ott majd talán elgondolkodik, h kell-e neki család. ha nem, szerintem akkor is neked van nyert ügyed.

most dobd félre a "jajjdeszeretem" dumát, és tegyél valamit, amivel ebből kibillented, mert hosszútávon ennek nem lesz jó vége. ha megjavulna helyzet, akkor is nehéz lesz lenyelni ezt a békát, hogy így elhanyagolta a családját...

2010. jan. 30. 00:13
 29/62 anonim ***** válasza:
100%

Bírom azért, hogy van olyan válaszadó, aki még azért is leosztja, hogy kétségbeesésében próbálja kiszolgálni a férjét. Amúgy szeretet tényleg nem egyenlő kiszolgálás, és én is a házimunka egyenlő megosztásának a híve vagyok, de másokat nem úgy lehet ennek hasznára ráébreszteni, hogy leszidjuk, ha nem áll a sarkára. Attól csak szarabbul fogja érezni magát, hogy na más tud hatni a férjére, ő meg nem :(

Egyetértek azzal, aki azt mondja, nehogy már a férfiaknak nagyobb trauma legyen a gyerek születése, mint a nőknek... De itt is mi az első tanács? Tovább rombolni a Kérdező amúgy is romokban heverő önbizalmát, és arra gondolni mindjárt, hogy nem ad magára.

Kinek kell itt megváltoznia? Szerintem először is a pasinak... Kérdés, hogy ha valaki képes így viselkedni, amikor gyereke születik, tud-e változni, nem-e velejéig romlott...

Elmegy, nem jön haza? És TE mikor teheted meg, hogy elhúzol a p..ába?

Amúgy hemzsegnek itt az ilyen problémák - őszinte legyek, én ezért se nagyon akarok gyereket. Azaz akarnék én, de így biztos nem... Nem tudom, lehet-e előre látni, hogy valaki ilyen lesz apaként :S

Nem tudom, az biztos nem vezet célra, ha összehúzod magad és a szolgájaként viselkedsz. Ez a "sárkányozás" most nagy divat, ennek se dőlj be! Jogod van közölni az igényeidet és a Te igényeid is ugyanolyan fontosak, mint ezé a szerencsétlené... Könnyen beszél, aki azt mondja, kib...ná - tudom, nem könnyű, de próbálj azért kiállni magadért!

29/n

2010. jan. 30. 00:35
 30/62 anonim ***** válasza:
Az még nem jutott eszedbe, hogy megkérdezd őt magát, hogy mégis mi a franc problémája van? Lehet elmondaná
2010. jan. 30. 01:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!