Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek a gyermekemért válás után? Anyuka nem megfelelően látja el a gyereket!
A probléma a következő. Volt feleségemmel elváltunk. A közös gyerekünket (5 éves kislány) nála helyezte el a bíróság. Kötelező láthatás kéthetente hétvégén, de mi úgy egyeztünk, hogy heti 2 hétköznap délután és minden hétvégén egyik nap ittalvással. Nemrég elkezdett dolgozni az exem pizza futárként, ahol a munkaidő úgy néz ki, hogy heti 3 vagy 4 nap, reggel 10-től este fél 11-ig. Ők volt anyósomnál laknak, aki két műszakban dolgozik. Amikor volt anyósom délelőttös, akkor ő meg el a kislányért oviba és vele van amíg anyuka dolgozik. Viszont amikor délutános, akkor az anyuka cipeli magával a kislányt a kocsiban estig, ha bemegy a pizzériába felvenni a csomagokat, akkor egyedül hagyja a kocsiban! Namost ez nekem nem tetszik! Többször is szóltam szépen is, "csúnyán" is, hogy valami más megoldást, munkahelyet kell találnia. Nem veszi tudomásul amiket mondok, az a válasz, hogy ne foglalkozzak az ő életével, majd megoldja ahogy akarja! Én azzal foglalkozzak, hogy fizessek rendesen és azon felül is vegyek a gyereknek cipőt, ruhát, stb! A kérdésem az, hogy mit tehetnék? Ha jelentem a gyámügy felé, akkor mire számíthatok? Nem szeretném a kislányt kitenni ilyen jellegű procedúráknak, de ez így nem mehet tovább! Heti kétszer vigyázok rá én is persze, de nem este fél 11-ig, mert akkor már a gyereknek rég ágyban a helye! De ha én vigyázok rá, akkor is 8-kor elviszi és mennek tovább a pizzákkal! Nagyon sajnálom, mit tegyek?
Egy aggódó apuka!
A vilagon semmire nem szamithatsz azon kivul, hogy elutasitjak a keresetedet.
Anyuka dolgozik, gondoskodik a gyerekrol. Igy tudja megoldani.
Kérdező először azt írod nem akarod elvenni a gyereket az anyjától mert nagyon anyas most meg azt mondod hogy a gyerek allandóan panaszkodik hogy nem jó neki az anyjával. Ezekután hogy igazodjon ki rajtatok az ember?
Ha nem jó a gyereknek akkor próbáld meg elérni hogy nálad legyen a gyerek. Figyi ha az anyát tényleg ennyire nem érdekli a gyereke akkor lehet abba is belemegy hogy hozzád költözzön. Viszont ha csak azt akarod elérni hogy az anya ne legyen az új pasijával akkor húzd le magad a wc-n mert szánalmas vagy.
18:54
Hetente több ilyen nap is van, amikor nagymama nem ér rá. Konkrétan minden második héten 3 vagy 4 délután! Ebből levonhatunk heti 2-t, amikor amúgyis nálam lenne a gyerek. Szóval marad kettő. Ha az anyuka hajlana rá, hogy az egyik helyett bevállalja a hétvégi melót akkor azt a maradék egy délutánt én vállalnám. De így hogy az anyuka nem kompromisszumképes, így nem működik! Sőt, még sokszor a hétvégén is nálam van a gyerek és akkor anyuka oda megy ahova akar! Általában szombat délután hozom el és vasárnap este viszem haza 6-7 körül. De még ekkor is volt anyósomnak adom át a gyereket, mert anyuka soha nincs még otthon.
Kérdező honnan tudod ennyire hogy mit csinál, követed állandóan vagy mi? :D
Nyugi, ha majd összeköltöznek a pasival akkor jobb lesz, lesz aki vigyazzon a lanyodra ha már te ennyire nem érsz rá és gondot okoz :)
Anyukád is szép nagymama lehet hogy nem hajlandó vigyázni az unokájára csak mert az exeddel él a gyerek. De persze nektek a legfontosabb a gyerek jóléte de már azért is sírsz hogy néha este 10kor vitte el a lanyod.
Az a baj te nem megoldast keresel hanem mindenképpen azt akarod elérni hogy az anya hétvégén dolgozzon és ne legyen a pasijával, közben te akarod eldönteni kire bízhatja a gyereked meg kire nem és valahogy neked semmisejó csak a panasz de közben meg eszed ágában sincs magadhoz venni a gyereket. Miért nem hmm, ha ennyire rossz szülő az anyja?
19:01
Sajnálom, hogy neked az összes leírt dolog után csak az jön le, hogy én vagyok a sz*r ember és az exem a jó ártatlan anyuka! Biztos saját jellemedből merítesz példát!
Egy 5 éves gyereknek az normális dolog, hogy este 10 után jön érte az anyja és akkor viszi haza fürdetni, fektetni? Lehet nálam is nyugodtan 10-ig, de attól a gyerek még ugyanúgy későn fog feküdni! Ezzel a probléma nincs megoldva! Ennek nem ez a megoldása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!