Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben? Már nagyon elegem van. (lent)
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és van egy bátyám és egy hugom.Mindig szerettem ezt a családot mert mindent meg tudtunk közösen beszélni és sose voltunk gazdagok se nekünk elég volt ami már megvolt..minden megváltozott az utóbbi 4-5 évben.A szüleim nagyon sokat veszekednek mert apum megcsalja anyumat és már több mint 2 éve megy ez minden nap.Apum folyamatosan azzal jön h bemutat az ujj anyukánknak meg a mostohatestvéreinknek(a barátnője gyerekeinek)anyum minden nap sír nagyon rossz látni hogy több mint 2 éve szenved mert még mindig szereti apumat(jövöre lenne a 20.házassági évfordulójuk) viszont nem válnak el miattunk meg hogy kifizessék együtt még a hiteleket de apum hamarosan elköltözik de anyum meg nem keres annyit hogy eltartson minket meg ott vannak a hitelek stb.. nagyon aggódom hogy emiatt elköltözünk.Nekünk is elegünk van hogy apunknak fontosabb lett a szeretője mint a saját gyerekei..minden héten együtt vannak de még itthon is őket látom mindig skyp-olnak és anyum meg végignézni..gondolhatom mennyire fáj ez..mit tegyek már elegem van ebből a sok veszekedésből meg a hazugságokból? bocsi a helyesírásért.. 15/L2014. nov. 11. 16:44
1/4 anonim válasza:
Khm, "bemutat az új anyudnak"?? Grat apudnak.
2/4 anonim válasza:
Apádban lehetne legalább annyi tisztesség, hogy azt megvárja, míg önállóak lesznek a gyerekei.
Sajnos, sok mindent nem tudsz tenni, kérdező. Esetleg azt, hogy ezt a választ odacsempészed a gépére. Hátha észhez tér...
3/4 anonim válasza:
Ennek a kapcsolatnak sajnos már annyi. Adják be hivatalosan a válópert és egyezzenek meg az anyagiakról is. Apukádnak még gyerektartást is kell fizetnie, talán sikerül valahogy kijönni a pénzből.
A legjobb lesz, ha végre elköltözik, anyukádnak legalább lehetősége lesz egy kicsit megnyugodni. Álljatok mellette, könnyebb lesz átvészelnie ezt a nehéz időszakot.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!.:) már közös "családi nyaralást" tervez velűnk meg a barátnőjével.-.-..én mindig is anyum mellett álltam..rám mindig számíthatott és jobb lesz neki biztos ha elköltözik.:)
2014. nov. 13. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!