Elegem van. Nem bírom itthon. Mégis mit lehet ilyen helyzetben tenni?
rendes életet nem tudnak biztosítani?
Egy részét még is csak megtették,mert végül is tető van a fejed felett,ehetsz,ihatsz,járhatsz iskolába.
Ami a cigit illeti,amíg tudod hagyd el mert az nem megoldás és ha függő leszel,nem fogod csak úgy letenni még akkor is ha azt hiszed hogy majd pik pak leteszed.Ami anyudat és apudat illeti,ezt egymás közt kell megoldaniuk.Mikor veszekednek verd ki a hisztit és húzzál el otthonról hogy lássák hogy te sem hallgatod szívesen.
Amúgy pénzügyi problémák a vita tárgyai?
#1. Saját pénzből sajnos nem tudom megoldani a pszichiátert.
#2. 15. Gondolkoztam a gyámügyön de lényegében félek,hogy még ennél is rosszabb helyre kerülnék,valamint bennem van az,hogy verni mégse vernek,azt meg inkább tartom olyannak amiért egy gyerek megérdemli,hogy foglalkozzon vele a gyámügy. Én nyugalmat és békét szeretnék csak.
#3. Valóban,egy részét sikerült biztosítani,mégis inkább élnék szeretetben,mint ahogy most,és szerintem természetes,hogy inkább a szeretetre vágyom. Részben pénzügyi,részben magánéleti,eléggé széthullott a családunk.
#4. Amikor a válaszodat olvastam,nyugalmat éreztem,reális amit mondasz végülis,és próbálok ehhez a helyzethez hozzászokni,hiszen én nem tudom helyrehozni az ő gondjaikat,csak nem tudom mégis,hogyan sikerülne az életemet úgy kézben tartanom,hogy egyik terén sincsenek rendben a dolgaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!