A férjem külföldi munkavállalásra készül, én itthon maradnék két kisgyerekkel. Hasonló helyzetben lévők mesélnétek?
Nem tudtok mindannyian menni vele ?
Attól függ mennyi időről van szó. Ha imádjátok egymást, semmi gond nem lesz. A gyerekek mekkorák ? Ha kicsik még, szerintem elég jól viselik. Én azt tudom csak, hogy mi nyaranta 2 hónapra hazamegyünk, de voltunk már 6-ot is télen, és jól bírták. Látják apukát számítógépen, beszélünk róla és kész. Nálunk megcsalás ilyesmi gondolatig sem jut el, ettől én nem izgulok és férjem sem. Bizalom kell ! Munka több nekem, de ettől még ki lehet bírni. Főleg ha látjátok az értelmét a kint létének a jövőre nézve.
Nekem az apukám ki ment dolgozni külföldre először még rendszeresen keresett minket, és amikor tudott haza látogatott. Aztán megismerkedett egy nővel, anyuval elváltak és elvette a másik nőt. Nem is igazán jövök ki vele jól. Csak olyan mégis az apám azért szóba állok vele szinten.
De nem törvényszerű hogy veletek is ez történik.
Két gyerek van,egy 4,5 éves és egy fél éves.
Attól tartok,hogy ha belemegyünk ebeb a megoldásba,akkor az akár a családunk végét is jelentheti,annyi ilyen esetet hallani,hogy külföldön új kapcsolata lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!