Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok apa helyében? Válás alatt derült ki hogy a 4 éves kislánya nem is az övé:
Azért ez az egész valahol érthető. A nő gyereket akart, de szerette a férjét is. Megoldotta. Aztán elhidegültek egymástól, és most a válás...
Szerintem, és most nem mentegetni akarom a nőt, de most évekig várnia kellett volna a lombikprogramra? Kifut az időből, és hiába a szerelem,a boldogsághoz a gyermek is hozzátartozik.
Most a nem biológiai apuka attól még szeretheti és nevelheti a nem biológiai gyerekét, akit szeretett 4 éven keresztül. Átvágták, na és, lehet hogy soha nem lehet gyereke...
Szerintem, a nő be akarta biztosítani magát a válásnál, mert azért egyedül nem olyan könnyű felnevelni egy gyereket, lehet hogy nincs munkája, lehet hogy különben a híd alá mennének.
Én nem ítélem el 100%-osan, mert valahol érthető a lépések sorozata részéről.
Egyébként a helyében lehet hogy a bíróságon azzal védekeznék hogy megvezették, hiszen úgy ment férjhez, hogy majd a férjétől lesz terhes. (volt már ilyen példa!!!)
Na most sajnálom a férjet is, megszívatták. ki kell neki fizetni a lombikbébi program ráeső részét, és ennyi.
A férj viszont mégis hogy képzeli hogy az a 4 éves gyerek apjaként tekint rá, és csak úgy lemondana róla, mert csak nem a vére, attól még az apja. Azért ehhez is pofa kell szerintem!
"A férj viszont mégis hogy képzeli hogy az a 4 éves gyerek apjaként tekint rá, és csak úgy lemondana róla, mert csak nem a vére, attól még az apja." - aztán mitől is lenne az apja, ha sem nem tőle származik, sem nem a származás ismeretében önként vállalta????????
Én is úgy dobnám ki a nőt, mint a macskát sz***ni, kb 30 perc alatt, és nagyon örülhetne, ha ennyivel megússza... egyébként meg így gondolja:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
(a külön számlán gyűjtögetett pénz felét meg úgy elperelném tőle, mint a szél...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!