Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csinálnátok apa helyében?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok apa helyében? Válás alatt derült ki hogy a 4 éves kislánya nem is az övé:

Figyelt kérdés
nagyon csúnya kapcsolat. Egyszer már majdnem elváltak. Túl egy lombikprogramon. A válóperig nem találkoztak 3 hónapig. Ott megjelent anyuka és bejelentette, hogy újra megcsinálta a programot és terhes maradt. Akkor megbeszélték, hogy közösen felnevelik a gyereket. Na most újra válás, hisz nem lehetett helyrehozni itt már semmit. a nő mindent akart. házat, kocsit, gyerektartást, ám véletlenül elszólta magát egy nagyobb vita hevében, hogy nem is közös a gyerek.Be is bizonyosodott, hogy nem járt a lombikprogramon. már tudja "apuka" azt is, hogy ki a biológiai apa. Valaki járt már így?? tudnátok segíteni?
2014. nov. 13. 12:00
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező (#20) a tény a bíróságnak mindig az, ami bizonyítható. Szóval, ha a nő "mondta" meg "úgy emlékszik" meg "a sógor is hallotta", az semmi, a férj ugye erre simán azt állítja, hogy ő nem hallotta és kész... mondjuk, ha ügyvéd által küldött tértivevényes ajánlott levélben "mondta", vagy valamilyen hivatalos eljárásban - az már bizonyítható, onnan már ketyeg az év.

De a tipikus az a magánúton végzett olcsóbb apasági teszt eredményének ideje, mondjuk...

2014. nov. 13. 12:56
 22/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! Mert a nő azt fogja mondani, hogy ő szólt az elején! De biztos, hogy nem. Nekem is évekig azt hazudta, hogy sikerült a lombik.
2014. nov. 13. 13:00
 23/35 anonim ***** válasza:

16!

Olyanrol meg nem hallottal, hogy leveszik az anyatol/donortol a petesejtet, apatol/donortol a spermat, megtermekenyitest vegeznek es a nem felhasznalt embrioket lefagyasztjak?

2014. nov. 13. 13:09
 24/35 anonim ***** válasza:
73%

AZ apa helyében minden törvényes/törvénytelen dolgot bevetnék, hogy még a szaros gatyáját se tarthassa meg.

Ennél undorítóbb dolgot nő nem tud férfival tenni.

2014. nov. 13. 15:16
 25/35 anonim ***** válasza:
61%

Az apaság vélemének megdöntésere van egy határidö, de ez attól kezdve indul, hogy az apa megutdja, hogy nem az övé a gyerek. Tehát most kérheti az apaság megállapítását.

Ha nem az övé a gyyerek, akkor természetesen nem kell gyerektartást fizetnie, viszont nem jár neki a láthatás, kivéve, ha ö szeretné és a bíróság úgy ítéli meg, hoyg ez a gyerek érdekét szolgálná.

A vagyonmegosztásnál meg hiába akar a feleség "mindent" neki ennek csak a fele jár.

2014. nov. 13. 16:02
 26/35 anonim ***** válasza:
42%

Nem tudom a dologjogi oldalát, de ügyvéd nélkül egy lépést se tennék....

Viszont ami engem elgondolkodtat, hogy mi lesz az apa-gyerek kapcsolattal????

Mert hát minden génektől függetlenül eddig a gyerekedként kezelted, ő meg apaként téged, - és hát mit tehet ő bármiről?????

2014. nov. 13. 17:09
 27/35 anonim ***** válasza:
Egy ügyvéd ismerősömnek éppen most volt egy ilyen pere. Onnantól kezdve, hogy az apa tudomására jutott, hogy gyerek nem az övé, egy éve van, hogy pert indítson. Az anya ügyvédje mindent meg fog tenni azért, hogy azt bizonyítsa, hogy az apa több mint egy éve tud a dologról. A gyerektartást egészen addig kell fizetni amíg a per le nem zárul azzal, hogy az apát ,,felmentik". Ha sikerül megdönteni az apaságot, akkor az anya szépen megnevezi az igazi biológiai apát, őt kötelezik majd az apasági vizsgálatra, és tényleg ő az, akkor onnantól ő fizet.
2014. nov. 13. 18:51
 28/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Nagyon aranyosak vagytok. Én apuka barátja vagyok. Próbálom párommal együtt tartani benne a lelket. Teljesen összetört.
2014. nov. 13. 21:26
 29/35 A kérdező kommentje:
Kiderült minden! Tényleg nem az ő gyereke. anyuka elismerte bíróságon is. Képzeljétek! Undorító módon egy bankszámlára éveken keresztül kapott gyermektartási díjat a biológiai apától. :)
2014. dec. 30. 23:58
 30/35 anonim ***** válasza:

Ez brutális! Nem írnád meg nekem privátban ezt a történetet részletesen?

Döbbenetes... Ez az egész így hogy? Nem értem, összeházasodnak, a nő meg teherbe ejteti magát valaki mással és évekig hazudik? A nő kezdeményezte a válást? Gondolom igényt akart tartani a vagyon egy részére, amiért nem ő dolgozott meg :)

2014. dec. 31. 00:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!