Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy csinálnátok a helyemben? (Költözés)
1/14 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesirási hibákért, csak nem reagált a billentyüzet, hiába nyomtam le...
Megmondod a pasidnak hogy elköltözöl, ez a minimum hogy szólsz neki. Hogy a szüleivel hogyan intézi az már az ő dolguk.
Egyébként honnan és miből ered az a gondolat hogy megkárositanák őket? Még nem zajlott le az esemény te mégis ezt előre sejted. Miből gondolod, az ő eddigi viselkedésükböl vagy a sajátodból?
Tartozol nekik?
2013. szept. 28. 08:03
Én hívnék egy költöztetőt nagy kocsival, arra minden felfér egyszerre. Viszont csak az összcucc felét viheted, mert házasságban amit az esküvő után szereztetek, minden közös, felezendő! Én anno megvártam, míg elutazik a férjem, és akkorra időzítettem, mert másképp nem engedte volna. A szomszéd így is felhívta telefonon, de elég messze volt ahhoz, hogy ne tudjon hazajönni. És én sokmindent otthagytam neki, hogy ne fájjon annyira a dolog neki, és azért tudjon ott tovább élni, minden mosógép, hűtő, sütő, ilyenek maradtak.
2013. szept. 28. 08:04
4/14 A kérdező kommentje:
Sajnos itt ilyenre nincs lehetőség, hogy hivjak költöztetőt..nem élünk házasságban, csak össze voltunk költöze, de nagyon csunyán beszélt velem, megalázott..az anyja(mivel a szomszéd ház) szinte nincs olyan nap, hogy ne jönne át vlmiért..
Ha ennyire zűrös a helyzet és félsz a fizikai retorziótól, akkor az is megoldás lehet, hogy többen segítsenek a költözésben. Amikor fordul a kocsi a cuccaiddal, maradjon ott veled még valaki rokon - lehetőleg férfi - a lakásban, miközben Te a többi holmit rakod össze, de az még jobb megoldás lenne, ha olyan ismerőst is megkérnél, akinek van autója. Ő csak az utcán várna a kocsival, egyszerre raknátok meg a két kocsit a szüleiddel, így egy kanyarral meg tudnád oldani a költözést.
2013. szept. 28. 08:34
Én is úgy szervezném, szerveztem:
- teherfuvarozó, egy fuvarral elvinni mindint
- ne csak a családból, hanem ismerősök is legyenek beszervezni segítőnek
- ha bármi cirkusz adódik, akkor az ismerősök tanúvallomása nagyobb súllyal esik latba, mint a rokonok tanúvallomása
Előre dobozolj be, ill. nagyméretű fekete-zsákba rakj bele mindent, akkor szinte percek alatt kocsira lehet rakni a dolgokat. A kulcsot ne feledd el "leadni", ne legyen neki indoka, hogy utánad menjen!!!!
2013. szept. 28. 08:49
Válassz időpontot amikor nincsennek otthon anyosék.amioor elmegy a oiacra vagy az orvoshoz . Ezzel időt nyersz.
2013. szept. 28. 09:14
Hívj még barátokat! Vagy bérelj teherautót!
2013. szept. 28. 09:15
9/14 A kérdező kommentje:
Nincsenek sajnos barátaim, akik tudnának ebben segiteni! Mert a másik városban laknak..a rokonok meg eleve utálnak mindenket azért, mert én a párommal összekerültem, és tudták, hogy sok pénzük van...de engem nem érdekel a pénze leszarom, tönkretett engem..Köszi a válaszokat!!
10/14 A kérdező kommentje:
Sajnos itt zürös az egész mert épitkeznek( a mi hzunk folytatása) meg valakinek mindig itthon kell lenni, meg az én szüleim is dolgoznak és nagyon nehéz összehozni a dolgokat..az apja meg ő is földmveléssel foglalkoznak, igy nincs beosztott mnkaideük.. hogy oldjam meg??
Kapcsolódó kérdések: