Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti hogy csinálnátok a helyembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy csinálnátok a helyemben? (Költözés)

Figyelt kérdés
Sajnos azt fontolgatom, hogy elhagyom a páromat.. a helyzet a következő: ha elköltöznék, nekem a szüleim segitenének elpakolni a cuccaimat, eljönnének érte autoval( mert másik városban lakom)..a páromat ez sooként érné, mert nem tudja a szándékomat, sok vita van köztünk...az anyosomék itt vannak a szomszédba és ők is látnák ezt a egészet..Ha ne adj isten nem sikerülne egy forduloval elvinni a cccaimat, akkor attol félek, hogy megkárositanák őket..vagy nemtdom mi lenne a reakcio..rengeteg holmit hotak a szülem id z sszeköltözéskor...hogy bonyolitsam le??

2013. szept. 28. 07:54
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesirási hibákért, csak nem reagált a billentyüzet, hiába nyomtam le...
2013. szept. 28. 07:57
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Megmondod a pasidnak hogy elköltözöl, ez a minimum hogy szólsz neki. Hogy a szüleivel hogyan intézi az már az ő dolguk.

Egyébként honnan és miből ered az a gondolat hogy megkárositanák őket? Még nem zajlott le az esemény te mégis ezt előre sejted. Miből gondolod, az ő eddigi viselkedésükböl vagy a sajátodból?

Tartozol nekik?

2013. szept. 28. 08:03
 3/14 anonim ***** válasza:
48%
Én hívnék egy költöztetőt nagy kocsival, arra minden felfér egyszerre. Viszont csak az összcucc felét viheted, mert házasságban amit az esküvő után szereztetek, minden közös, felezendő! Én anno megvártam, míg elutazik a férjem, és akkorra időzítettem, mert másképp nem engedte volna. A szomszéd így is felhívta telefonon, de elég messze volt ahhoz, hogy ne tudjon hazajönni. És én sokmindent otthagytam neki, hogy ne fájjon annyira a dolog neki, és azért tudjon ott tovább élni, minden mosógép, hűtő, sütő, ilyenek maradtak.
2013. szept. 28. 08:04
 4/14 A kérdező kommentje:
Sajnos itt ilyenre nincs lehetőség, hogy hivjak költöztetőt..nem élünk házasságban, csak össze voltunk költöze, de nagyon csunyán beszélt velem, megalázott..az anyja(mivel a szomszéd ház) szinte nincs olyan nap, hogy ne jönne át vlmiért..
2013. szept. 28. 08:07
 5/14 anonim ***** válasza:
83%
Ha ennyire zűrös a helyzet és félsz a fizikai retorziótól, akkor az is megoldás lehet, hogy többen segítsenek a költözésben. Amikor fordul a kocsi a cuccaiddal, maradjon ott veled még valaki rokon - lehetőleg férfi - a lakásban, miközben Te a többi holmit rakod össze, de az még jobb megoldás lenne, ha olyan ismerőst is megkérnél, akinek van autója. Ő csak az utcán várna a kocsival, egyszerre raknátok meg a két kocsit a szüleiddel, így egy kanyarral meg tudnád oldani a költözést.
2013. szept. 28. 08:34
 6/14 anonim ***** válasza:
48%

Én is úgy szervezném, szerveztem:

- teherfuvarozó, egy fuvarral elvinni mindint

- ne csak a családból, hanem ismerősök is legyenek beszervezni segítőnek

- ha bármi cirkusz adódik, akkor az ismerősök tanúvallomása nagyobb súllyal esik latba, mint a rokonok tanúvallomása

Előre dobozolj be, ill. nagyméretű fekete-zsákba rakj bele mindent, akkor szinte percek alatt kocsira lehet rakni a dolgokat. A kulcsot ne feledd el "leadni", ne legyen neki indoka, hogy utánad menjen!!!!

2013. szept. 28. 08:49
 7/14 anonim ***** válasza:
49%
Válassz időpontot amikor nincsennek otthon anyosék.amioor elmegy a oiacra vagy az orvoshoz . Ezzel időt nyersz.
2013. szept. 28. 09:14
 8/14 anonim ***** válasza:
60%
Hívj még barátokat! Vagy bérelj teherautót!
2013. szept. 28. 09:15
 9/14 A kérdező kommentje:
Nincsenek sajnos barátaim, akik tudnának ebben segiteni! Mert a másik városban laknak..a rokonok meg eleve utálnak mindenket azért, mert én a párommal összekerültem, és tudták, hogy sok pénzük van...de engem nem érdekel a pénze leszarom, tönkretett engem..Köszi a válaszokat!!
2013. szept. 28. 09:31
 10/14 A kérdező kommentje:
Sajnos itt zürös az egész mert épitkeznek( a mi hzunk folytatása) meg valakinek mindig itthon kell lenni, meg az én szüleim is dolgoznak és nagyon nehéz összehozni a dolgokat..az apja meg ő is földmveléssel foglalkoznak, igy nincs beosztott mnkaideük.. hogy oldjam meg??
2013. szept. 28. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!