Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire vár még? Három hete össze vesztünk a párommal, részemről végérvényesen. El vitt egy kevés holmiját, de a többi még itt van nálam.
Ha ennyire zavar a cucca, akkor pakold össze és vidd utána! Ennyire egyszerű!
Nem hinném,hogy nincs fél órája,hogy felugorjon hozzád, egyszerűen csak nem akar találkzni veled, nem akar visszamenni abba a házba,ahol együtt voltatok,mert még kellemetlen lenne.
Gondolom te vagy a nő és ő a férfi. Igen egyszerű.
Nem viszi el a többi cuccát, mert számít rá, hogy visszamegy/visszamehet/visszahívod később.
Nem is fog cuccolni.
Én összepakolnám,és elvinnén a szüleihez/testvéréhez/legjobb barátjához. Ő akkor veszi át a cuccait, amikor akarja, te pedig lezárod.
Az én párom exe is sok cuccát itt hagyta nála, majd kipakolt végleg, de érdekes módon valamit mindig itt felejtett. (mi még nem voltunk együtt,csak a szakításuk után hónapokkal ismerkedtünk meg, de első dolgom volt mindent összeszedni, amire még igényt tarthatott, és szóltam a páromnak, hogy adja le az ex anyósnál) Ez volt az ex biztosítéka, hogy legyen ürügy a kapcsolattartásra. Ezért én a helyedban minél előbb szabadulnék a holmijától.
Írj neki egy tértivevényes levelet, hogy amannyiben x napon belül nem viszi el, úgy tárolási díjat vagy érte kénytelen felszámolni.
A másik, hogy két hétre bérelsz neki valami raktárszerűséget, ahova kirakod a cuccait, majd átadod/elküldöd neki a raktár kulcsát, és ha nem viszi el, majd a raktár tulajdonosa cseszegeti, vagy ő dobja ki, így nem te felelsz már érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!