Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mire vár még? Három hete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire vár még? Három hete össze vesztünk a párommal, részemről végérvényesen. El vitt egy kevés holmiját, de a többi még itt van nálam.

Figyelt kérdés
Már beszéltem vele, de mindig talál kifogásokat, amik persze lehetnek igazak is. Én már szeretnék túl lenni ezen az egészen, de így mindig várnom kell hogy mikor pakol már végre el. Nem értem mire vár? Ő akart el menni, én pedig rá bólintottam, mivel nagyon rossz volt a kapcsolatunk az utóbbi időben.

2013. szept. 14. 10:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Összepakolnék én, és megmondanám, hogy X napon 16-20 között lehet elvinni. Amennyiben nem teszi, megy a folyosóra, vagy a kuka mellé.
2013. szept. 14. 10:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Már mondtam hogy ki rakom, de azt mondta ha valami el tűnik,én felelek érte.
2013. szept. 14. 10:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire zavar a cucca, akkor pakold össze és vidd utána! Ennyire egyszerű!

Nem hinném,hogy nincs fél órája,hogy felugorjon hozzád, egyszerűen csak nem akar találkzni veled, nem akar visszamenni abba a házba,ahol együtt voltatok,mert még kellemetlen lenne.

2013. szept. 14. 10:37
 4/8 anonim ***** válasza:
60%

Gondolom te vagy a nő és ő a férfi. Igen egyszerű.

Nem viszi el a többi cuccát, mert számít rá, hogy visszamegy/visszamehet/visszahívod később.

Nem is fog cuccolni.

2013. szept. 14. 10:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én összepakolnám,és elvinnén a szüleihez/testvéréhez/legjobb barátjához. Ő akkor veszi át a cuccait, amikor akarja, te pedig lezárod.

Az én párom exe is sok cuccát itt hagyta nála, majd kipakolt végleg, de érdekes módon valamit mindig itt felejtett. (mi még nem voltunk együtt,csak a szakításuk után hónapokkal ismerkedtünk meg, de első dolgom volt mindent összeszedni, amire még igényt tarthatott, és szóltam a páromnak, hogy adja le az ex anyósnál) Ez volt az ex biztosítéka, hogy legyen ürügy a kapcsolattartásra. Ezért én a helyedban minél előbb szabadulnék a holmijától.

2013. szept. 14. 10:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Pakolj össze és vidd el oda, ahova most el, vagy szüleihez és kész.
2013. szept. 14. 10:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem felelsz érte. Semmi közöd már a cuccaihoz, nem vagy raktáráruház. Én elég határozott vagyok lezárás ügyben, nem fogadnám el, hogy még én problémázzak ezen. Letojom, hogy neki mi kényelmes. Kiraknám, aztán lehet hisztizni, ha valami nincs meg, de nem nekem. Nem bírom ha érzelmileg rámtelepszenek,vagy zsarolnak, ez meg szándékos időhúzás, hoy ne tudd lezárni a kapcsolatot. Semmi szükség erre. Ha tudja, hogy komolyna is gondolod, elviszi a cuccát. A baj akkor van, ha nem tartod be, amit ígérsz. Esetemben azért vinné el, mert én tényleg kirakom, ha azt mondom. Ne fenyegesd, csak tedd meg!
2013. szept. 14. 10:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Írj neki egy tértivevényes levelet, hogy amannyiben x napon belül nem viszi el, úgy tárolási díjat vagy érte kénytelen felszámolni.

A másik, hogy két hétre bérelsz neki valami raktárszerűséget, ahova kirakod a cuccait, majd átadod/elküldöd neki a raktár kulcsát, és ha nem viszi el, majd a raktár tulajdonosa cseszegeti, vagy ő dobja ki, így nem te felelsz már érte.

2013. szept. 15. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!