Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvőnkön az én részemről csak 25 vendég lesz a
párom részéről kb 50. Egy kicsit cikinek érzem, hogy
nekem nem sok vendégem lesz. Mit tegyek?
Mondjuk, először próbálj felnőni és utána házasodni!
Ciki? Akkor hívjál be az utcáról még pár embert...
2013. aug. 22. 15:43
Nehogy már ez legyen a legfontosabb az esküvődön... Ha nekem most lenne esküvőm, kb 7 ember lenne ott az én részemről, többet meg se hívnék.
2013. aug. 22. 15:44
Gondolkozz egyben. Ti már nem külön párnak számítatok, a ti közös vendégeitek lesznek 75en, ennyi.Ha egészben godnolkozol akkor ez a kérdés meg sem fordul a fejedben. Ez nem egy verseny.Az nem szégyenlni való ha hozzád csak 25ember áll közel...
2013. aug. 22. 15:46
Egyet értek az előttem szólóval. Mi az, hogy ciki? Nem te válogatod meg hány ember tartozik a rokonságodhoz, vagy mennyi kollégád van. Bátyáméknál is ugyanez a felállás volt, mert a felesége családja fűt-fát meghívott, ő viszont csak a hozzá tényleg közel állókat. Örülj neki egyébként, annyival kevesebb a költség. :)
2013. aug. 22. 15:46
5/12 Merovingii válasza:
nincs ezzel semmi baj , az a lényeg hogy lesztek egy jópáran !
2013. aug. 22. 15:48
6/12 A kérdező kommentje:
Rokonokat nem hívok meg mert úgysem jönnének el.
1-es! Már rég felnőttem.
Nos, az en esküvő ön az en részemről csak az anyám lesz jelen, a párom részéről meg 14 ember, mind családtag. Igaz, kulfoldre költöztem hozza, igy egyebkent se lenne egyszeru megoldani, de hogy őszinte legyek, nagyon jo igy.
2013. aug. 22. 15:52
Mi is megbeszéltük, hogy csak a közeli családot hívjuk meg. Az más téma, hogy nálunk is hasonló az arány, mint nálatok. Egyszerűen a páromnak, nagyobb a családja és olyat nem akarunk csinálni, hogy két nagynénit meghívunk, másik kettőt meg nem. Neki ez a közel 70 fő úgy jött össze, ahogy nekem a 30, szülők, tesók, unokatesók, nagynénik, nagybácsik és kb ennyi. Arról egyikünk sem tehet, hogy neki több van ezen rokonokból, mint nekem. Nem érzem ezt abszolút cikinek. Összetudnék még hozni 40 embert a családból, akiket életemben nem láttam, avagy 20 éve utoljára, de minek?
2013. aug. 22. 15:53
A mi esküvőnkön az én részemről 4 fő volt jelen. (anya, nagybátyám, mama, papa) Nekem ennyi főből áll a családom, apámat sosem ismertem, így az ő részéről szintén senkit, egyéb rokonokkal még a születésem előtt megszakadt minden kapcsolat. Barátaim közeliek nincsenek, csak olyanok akikkel havonta 1x ha beszélek, de akkor se túl érdemi dolgokról csak a sablon. Ez van. Szóval részemről 4 fő. A férjem részéről pedig volt 73 fő, ebből 60-nal az esküvőmön találkoztam először. Ez miatt anyósék fizették nagy részét az esküvőnek, mert ők ragaszkodtak a népes rokonság meghívásához. Nekik jó családjuk van, tartják a kapcsolatot, nem úgy, mint az enyém.
Az enyém még cikibbnek tűnik, de nem akartam vitát, így lett ez a fura felállás. Jónak jó volt nagyon, szóval nem tartom cikinek, ahogy a tiédet sem.
2013. aug. 22. 16:06
Nálunk kb 130-an voltak az esküvőn, ebből kb 30 ember volt az én vendégem, a többi a férjemé. És?
Nem ciki, amúgy is a ti esküvőtök, úgy csináljátok, azt hívtok ahogy és akit akartok.
Sok boldogságot !:)
2013. aug. 22. 16:23
Kapcsolódó kérdések: