Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisfiam lehet koszorús fiú a saját esküvőnkön? Akkor lesz 3 éves.
Figyelt kérdés
2013. jún. 24. 14:07
1/9 anonim válasza:
miért ne? bár fiúk inkább gyűrűhordozók szoktak lenni.
2/9 anonim válasza:
Koszorús fiú? Miért akarod kinevettetni?
De adj rá olyan szerepet, ami nem létezik, csak azért, hogy ő is központba legyen.
3/9 anonim válasza:
gyűrűpárnát/kosarat vigyen inkább, már ha rá mered bízni :)
ismerősöméknél az akkor 2 éves közös gyerek vitte, nagyon cuki volt, a másik baráti pár meg a 4 évesére nem merte rábízni a dolgot, mert egy szeleburdi törpeterrorista a kissrác :) de attól még ő sem maradt ki semmi fontosból, nagyi mellett végigsenyvedte a ceremóniát, de előtte/utána le se lehetett vakarni a szüleiről :)
4/9 A kérdező kommentje:
Ennyi idősen rábízhatom a gyűrűhozást?
2013. jún. 24. 14:44
5/9 anonim válasza:
Csak akkor, ha nem akadtok ki, ha nem úgy sikerül :)
http://www.youtube.com/watch?v=Wz13XxOyt-o
kedvenc videóm ezzel kapcsolatban :D (van még pár)
6/9 anonim válasza:
Azokat nem apródnak hívják? Koszorúsfiú nincs.
7/9 anonim válasza:
szerintem simán
biztos aranyos lesz:-)
8/9 anonim válasza:
Persze, hogy lehet, nézd meg a királyi esküvőket, hány évesek ott a kicsik. A nevük azonban apród, nem koszorúsfiú.
9/9 anonim válasza:
én 2,5évesen vittem gyűrűt a keresztanyámék esküvőjén, annyira izgatott voltam és úgy koncentráltam, hogy nem rontottam el. A helyedben gyűrűhordozóvá nevezném ki a fiamat, koszorúsfiú helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!