Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van itt olyan aki nem szülői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki nem szülői támogatásból csinált esküvőt, hanem a párjával a saját pénzéből?

Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 11:11
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
34%

Mi NEM csináltunk esküvőt. Fölöslegesnek tartottuk erre költeni a pénzünket. Nem a nagy lakodalomtól függ a házasélet sikere.

Mindig kiakadok azon, hogy azért nem házasodnak össze, mert nincs pénzük lakodalomra. Miért nem esküdnek meg csak két tanúval, vagy esetleg a szülők jelenlétében?

2013. jún. 19. 11:13
 2/27 anonim ***** válasza:
75%
Bocs. Esküvő volt, csak lakodalom nem.
2013. jún. 19. 11:13
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Én lehet más világba élek de én csak ilyen párokat ismerek.

Gondolom nászajándékba azért kaptak a szülőktől de fizetni semmit sem fizetek.

2013. jún. 19. 11:15
 4/27 anonim ***** válasza:
56%
Mi is. Nem tartottam volna etikusnak a szülőket terhelni. Egyszerű 12 fős ebéd volt a polgári esküvő után. 120.000 Ft alatt megúsztuk, pedig férjemnek öltönyt kellett vennünk, én pedig egy egyszerű ruhát vettem magamnak kis boleroval, amit máskor is fel tudok venni.
2013. jún. 19. 11:18
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mi a sajátunkból csináltuk.
2013. jún. 19. 11:18
 6/27 anonim ***** válasza:
87%

2 tanúval akartunk összeházasodni, vagy kb 15-20 fő jelenlétében, akikkel lett volna egy ebéd és ennyi.

A család emiatt hisztizett, így az eljegyzést nem követte esküvő...

(nem fogok 100-150 fős lakodalmat megfizetni amikor a vendégek 80%-át nem kedvelem, mert egész évben 1x sem emelik fel a telefont, emailre nem válaszolnak, az utcán elmennek köszönés nélkül)

2013. jún. 19. 11:21
 7/27 A kérdező kommentje:
első és hatodik kommentelő, énsem ilyen nagymértékű esküvőre gondoltam, maximum 30 főre gondoltam de még ezis sok.
2013. jún. 19. 11:24
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

A párommal mi is megbeszéltük, hogy annak ellenére, hogy a szülők már most mondogatják, hogy ha lesz esküvő akkor ők állják, mi szeretnénk majd finanszírozni.

Egyrészt, ha a szülők állják, akkor esetleg meghívnak olyan rokonokat is, akik édesapámnak/anyámnak a 3. unokatestvére (akivel én jó ha eddigi életem során 1x beszéltem), "mert családtag" alapon, és ha már ők fizetik akkor nekünk ne legyen beleszólásunk mert az a plusz 10 fő mit számít már. (Nővéremék esküvőjén ez volt, 100 fő, de abból kb 30 olyan, akikkel sosem tartják/tartjuk a kapcsolatot, max temetéseken látjuk őket.)

Szóval nekünk ne mondja meg senki, hogy kiket hívunk meg, miért, vagy esetleg miért ide, vagy oda szervezzük..

Egyébként sem szeretnénk nagy lagzit, sok vendéget, tényleg csak azokat akikkel jóban vagyunk, ismerünk, a szűk család. (Édesapámnak pl. erről teljesen más elképzelése van)

2013. jún. 19. 11:26
 9/27 A kérdező kommentje:
Igazóből mindig gondolkoztam, hogy az ilyen emberek honnan ismernek ennyi rokont. Én örülök ha 20-at megtudok számolni akit ismerek. Ment a zöld kéz mindenkinek.
2013. jún. 19. 11:31
 10/27 anonim ***** válasza:
75%

Mi is a saját pénzünkből szeretnénk.

Jövő nyáron lesz az esküvőnk,jelenleg arra gyűjtögetünk.

Már megvan a fele 500 ezer ft.

Kb. 80 főre számolunk.

2013. jún. 19. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!