Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha koszorúslány akar lenni egy kislány az esküvőnkön, nagy kérés hogy ugyanolyan ruhája legyen mint a többi koszorúslánynak?
Nem mi fizetjük, a többi koszorúslánytól ez lesz az ajándék.
Ők kérték hogy lehessen a lányuk, ki is találtak neki egy hercegnős ruhát, ami nekem nem tetszik, ráadásul nagyon eltér a többi ruhától.
Szerintük az a ruha kényelmetlen és nem illik egy 4 éves kislányra.
Felénk minden koszorúslámynak egyforma a ruhája.
Pedig voltam olyan esküvőn,ahol 5 koszorúslány volt,és volt köztük 30éves 90 kilós nő,15 éves anorexiásnak kinéző lány és 3 éves kislány.De mind ugyanolyan lila ruhában voltak.(ők választották közösen)
A többi ruha egyforma lesz.
Lehet, hogy kényelmetlen neki, nem tudom. De ez sajnos ilyen, akkor miért akarja annyira hogy koszorúslány legyen a lánya?
Akkor megmondom neki, hogy mi fizetjük (bár nem érzem jogosnak, hiszen nem kértük fel), de ugyanolyan lesz.
Teljesen természetes, hogy stílusában és színében hasonló/ugyanolyan ruhában illene lennie. Mindegy, hogy ki fizeti, mert nem kötelező koszorúslánynak lenni.
Én most leszek nyáron, de eszembe sem jutott volna a menyasszonnyal fizettetni, pedig egyen-koszorúslány ruha lesz. Ha nem egyen, akkor is kell varratnom, tehát anyagilag ugyanott vagyok. Most akkor nem egyszerűbb illeszkedni ahhoz, amit az ara kíván?
U.i.: ha nem akarnak változtatni, akkor mondd meg, hogy így nem lehet koszorúslány. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!