Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 eves kislanyotoknak, aki koszoruslany lesz egy eskuvon, milyen ruhacskat vennetek?
Összeöltözni csak ha te is koszorúslány leszel,egyébként nem.
1 évesen még nem pici ehhez?
viszed ölben vagy mi lesz a szerepe?
valami szép kis egyberuhát, hosszabb tüllös vagy muszlinos szoknyácskával
és igen, bevállalnám az összeöltözést :-)
Nekem még 1 évesen nem járt stabilan a lányom, ezt is figyelembe kell venni cipőnél.
Kiegészítőt nem adtam volna rá, a sapkát sem tűrte meg a fején. És igen, nekem is a kényelem lett volna az elsődleges dolog. Ha majd nagyobb lesz és divatozni akar, tegye. De én nem fogom kényelmetlen ruhákba kényszeríteni, hogy cuki díszítőelem legyen valaki esküvőjén. Aki ezen megsértődik, tegye.
attól még, hogy valami szép, nem kell kényelmetlennek lennie
biztos velem van a baj, de nem értem ezt a hozzáállást
Persze, nyilván van ami kényelmes ÉS csinos. De ha csak csinos, viszont nem tud benne mozogni, szorítja valahol, akkor nem adnám rá.
Meg feltételezem valamennyire meg kell felelni a menyasszony elvárásainak is. Ő mit mond, kérdező?
szertartás erejéig simán ráadható valami édebédi rózsaszin habcsók ruha,azt a fél órát kibirja,főképp hogy ezeket kényelmesre csinálják.
Utána átöltöztetném sima kisszoknya-pólóba.
Hugom volt koszorúslány 2 évesen,kis királylányruhába volt öltöztetve,felnőtt fejjel irigykedek,rólam nincs ilyen kép.
Most volt az esküvőnk.A keresztlányom 1 éves,ehhez hasonló kis ruhácskája volt.Nagyon jól elvolt benne egész este.
Köszönöm a válaszokat, valamint a képeket is! Kedvesek vagytok:) Bár nem értem, hogy egy ilyen ártatlan kérdésnél ki és miért pontozza le a másikat... :S
Én is hasonló ruhácskát képzeltem el, amilyet ti is ajánlottatok, a menyasszonynak nincs különösebb kikötése e téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!