Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz lenne ha nem mulatós szólna az esküvőnkön?
az hogy nem mulatós zene szól, nem gáz :), azonban a techno már meglehet :S... nem egy "meghitt műfaj". nagyon sok lagzin már nem mulatós szól, hanem lassú, szép romantikus számok.
a barátaitok lehet hogy díjazzák, de könnyen elronthatja az ilyen zene a rokonság-hangulatát.
Én falun élek, nekünk az a tipikus falusi esküvőnk volt, ahol mulatos zenék szóltak és arra táncoltunk.
De azt gondolom, hogy ma már nem minden esküvőn szólnak csak mulatós zenék, hanem más fajta, más stílusú zenék is, kicsit könnyedebb zenék is szólhatnak akár, de biztosan nem techno zene.
A lagzi az lagzi egy hétvégi buli, meg egy hétvégi buli. Nem kéne a kettőt összekeverni. És a techno zene egy hétvégi buliba való, nem a lagziba.
Mi is a disco zenét szeretjük a férjemmel, de azért eszünkbe nem jutott volna, hogy olyan zenék menjenek a lagzinkon.
Mellesleg képzeld el magad és a párodat esküvői hacukába techno zenére nyomni. Szerintem elég viccesen nézne ki.
Mikor a kérdés főcímét elolvastma, úgy voltam vele, hogy miért is ne? Rühellem a mulatóst, ahogy a mai fiatalok 90%-a is, és már a középkorosztályban sem annyira népszerű.
Miért is ne mehetne helyette kultúrált, ízléses, hangszerelt zene?
Na aztán tovább olvastam, hogy technóról lenne szó. Kevés igénytelenebb dolog van, mint a mulatós, de a technó az minimum egy szinten áll vele, ha nem rosszabb. Nem is értem, miért nevezik zenének, hiszen hallás, zenei tudás, hangszer vagy énekhang sem kell hozzá - csak egy program, amivel a sok mosógépzajt egymásra halmozza az ember...
Szerintem felejtsd el ezt az ötletet, mert rajtatok kívül mindenki fancsali képet vágna. Elég szomorú magában az is, hogy nem növesztettetek egy csöpp kulturált és minőségi zene iránti vágyakozásra való hajlamot sem, nem hogy még protestáljátok is...
GÁZ!
Ne akard már hogy az egész vendégsereg üljön.. Néha mikor pihi van nyomathatjátok a teknót de amugy szoljon már inkább a mulatós... biztos hazamennék ha nem lenne mulatós!!
15/L
Tényleg technoval akarjátok kínozni a rokonságot? Nem baj, ha nincs mulatós zene, lehet más is, valami tánczene, vagy valami romantikus, amikre lehet táncolni. Akármennyire is tetszik nektek, meg a haveroknak a techno, ha a vendégek nagy része nem érzi jól magát, abból nem lesz jó lagzi. Ti sem fogtok olyan jól mulatni, mint ahogy most elképzelitek, ha a rokonság többsége nem táncol, vagy inkább félrevonul, hogy ne hallja a dübörgést.
Ha technozni akartok, szerintem tartsatok a lagzi után egy nagy bulit a haverokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!