Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz lenne ha nem mulatós szólna az esküvőnkön?
Figyelt kérdés
Arról van szó hogy a barátom és én élünk halunk a technoért.A barátom zenéket csinál,mixel,meg zenélget és rühelli a mulatós zenét :) Ezt a szüleim is tudják.De azt nem hogy azt tervezzük,hogy az esküvönkön is techno fog szólni minden mennyiségben.Nem hiszem,hogy ilyen esküvőt képzeltek el a lányuknak...és hát én sem magamnak,de viszont most így ezt szeretném.Meg kicsit fura lenne a menyasszonyi táncot minimal technora vagy tech housera nyomni....Igazából azt nem tudom,hogy hogy beszéljem ezt meg velük,mert azt tudom,hogy a barátaink díjazák az ötletet de az idősebb korosztály az ismerőseink közül nem hiszem hogy túlságosan élveznék.Szerintetek mi lenne a jó megoldás.22/L2013. ápr. 12. 13:53
41/46 anonim válasza:
Azt írtam, hogy két percig bírnám.
Belehallgatva a linkelt förtelembe, felülbírálom a véleményem: két MÁSODPERCIG SEM bírnám!
42/46 anonim válasza:
én 2 mpig bírtam pontosan, aztán gyorsan beraktam egy igazi zenét, h a füleim megnyugodjanak :D
43/46 anonim válasza:
Igen, most én is elindítottam valami jót. :D
44/46 anonim válasza:
én előre rettegek ettől, mert sem én sem a párom nem viseljük el a mulatóst, de olyan szinten, hogy a hideg ráz tőle...
de sszerintem azért van az a zene ami mindenkinek emészthető...
mi is az elektronikus zenéz szeretjük (párom készíti is, nem mixel, hanem saját maga rakja össze hangokból stb...)
majd a bevonuláskor, vacsi alatt, és helyezkedéskor az lesz amit ő készít...
a többi az mindenki számára emészthető , nem mulatós zene lesz. olyan amire az idősek is tudnak majd táncolni
45/46 anonim válasza:
a linkelt zene még nekem sem emészthető
utolsó vagyok
46/46 anonim válasza:
Én az utóbbi linkelt számban azt nem értem, hogy hogy képes arra valaki is rásütni hogy zene, hogy ellopják xy számát, raknak alá egy kis mosógépzörejt és eltorzítják az eredeti éneket? Magyarázd már meg kérdező, hogy ez mitől "művészet"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!