Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek gáz lenne ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz lenne ha nem mulatós szólna az esküvőnkön?

Figyelt kérdés
Arról van szó hogy a barátom és én élünk halunk a technoért.A barátom zenéket csinál,mixel,meg zenélget és rühelli a mulatós zenét :) Ezt a szüleim is tudják.De azt nem hogy azt tervezzük,hogy az esküvönkön is techno fog szólni minden mennyiségben.Nem hiszem,hogy ilyen esküvőt képzeltek el a lányuknak...és hát én sem magamnak,de viszont most így ezt szeretném.Meg kicsit fura lenne a menyasszonyi táncot minimal technora vagy tech housera nyomni....Igazából azt nem tudom,hogy hogy beszéljem ezt meg velük,mert azt tudom,hogy a barátaink díjazák az ötletet de az idősebb korosztály az ismerőseink közül nem hiszem hogy túlságosan élveznék.Szerintetek mi lenne a jó megoldás.22/L
2013. ápr. 12. 13:53
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
98%
A techno soha nem volt és soha nem is lesz sem minőségi sem zene. Te nem tudom, miről hallucinálsz.
2013. ápr. 12. 14:23
 12/46 A kérdező kommentje:
Paraszti származású vagyok :D De ettől még I LOVE TECHNO :D
2013. ápr. 12. 14:34
 13/46 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=ZujJWJIj2w4

Látom hogy itt sokan utálják a technot,csak nem értem...ezért linkeltem a zenét,hogy ebbe most mi nem jó?????

2013. ápr. 12. 14:40
 14/46 anonim ***** válasza:
85%
A mulatós nekem egyáltalán nem hiányozna, de - ezt most őszintén megmondom -, ha techno lenne, összesen két percet sem bírnék ki ott...
2013. ápr. 12. 14:43
 15/46 schocko ***** válasza:
83%
Mulatós zene nélkül nincs jó lagzi, lehet andalogni a Szerelemre születtemre, de az van a retró-discóban is... Nincs rosszabb lagzi, mint amikor csak ül a násznép, miközben multani vágyna.
2013. ápr. 12. 14:44
 16/46 anonim ***** válasza:
100%

Eleve a "techno" és a "zene" szavak sem férnek meg egy mondatban, na de a "minőségi"?? Ne röhögtess már. :D

A techno max. idegesítő zörej.

2013. ápr. 12. 14:46
 17/46 anonim ***** válasza:
56%

Ebben mi a JÓ???

Egy gagyi ütemre megy végig a möeeeááááá visongatás ritmikusan 8 percen át. Most komolyan? Ezt te végig bírod hallgatni?? :O

2013. ápr. 12. 14:46
 18/46 A kérdező kommentje:
Hát szerintem nagyon perfect a zene :D Igaz,hogy nem lagziba való.De nekem az életem,a barátom után :) Számomra minőségi és akár tetszik akár nem MINŐSÉGI ZENEKÉNT el van fogadva világszerte.
2013. ápr. 12. 14:50
 19/46 anonim ***** válasza:
100%

Elég fura vagy...

De hát nem vagyunk egyformák.

De a lényeg, hogy nem lagziba való, mivel az emberek 99%-a rühelli, ideges lesz tőle, és két perc után kiürülne a terem.

2013. ápr. 12. 14:51
 20/46 anonim ***** válasza:
97%

Nincs elfogadva sehol még zeneként sem, mikor fogod már fel? :D

A zene alapkritériuma, hogy HANGSZERREL gyártják...a technot konyhai gépek csörömpölésével :D

2013. ápr. 12. 14:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!