Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz lenne ha nem mulatós szólna az esküvőnkön?
egy válaszoló leírta, amit én is akartam, szóval csak idézem, ha nem haragszik:
"Kevés igénytelenebb dolog van, mint a mulatós, de a technó az minimum egy szinten áll vele, ha nem rosszabb. Nem is értem, miért nevezik zenének, hiszen hallás, zenei tudás, hangszer vagy énekhang sem kell hozzá - csak egy program, amivel a sok mosógépzajt egymásra halmozza az ember... "
A technot kérlek ne nevezd zenének, én a mulatóst sem csípem, de a techno egyszerűen undorító. zenének nevezik, miközben 0 hangszer van benne. NEM ZENE!!! és ne haragudj, de az esküvőd a világ legrosszabb esküvője lenne, ha ilyen "zene" lenne. mit gondolsz, a vendégek majd erre fogják ott nyomni?? mindenki ott fog ülni, te meg rázhatod erre a borzalomra egymagadban.
Kérlek, linkelj már egy elfogulatlan cikket, ahol a technóról mint minőségi, igényes zenéről nyilatkoznak? Mondjuk a világ nagyobb zenészei.
Elárulom, nincs ilyen. Az, hogy a "sznob" diszkókban menőnek számít ez a zörej, az más kérdés. Normális körökben soha nem is volt és soha nem is lesz elfogadott, mivel nem zene. Írtam. A zenéhez hangszer kell. Ez nem hülyeség, hanem egy alapkövetelménye annak, hogy valami ZENE legyen. A technóban nincs hangszer. Nem zene. Ilyen egyszerű.
Nézd Kérdező, most kérdés, hogy polgárpukkasztani akarsz vagy lagzit. Utóbbi esetben azért a kompromisszumos megoldásokat javasolnám, mondjuk időnként váltott zenei blokkokat, vagy mondjuk éjjel -ig hagyományost, utána technót, esetleg hagyományos esküvői vacsorát a rokonsággal, és 1-2 napra rá technos afterpartyt a haverokkal... stb... tenger sok variáns létezik, ami életképes lehet.
Ha meg lázadni akarsz, akkor azért szólj jó előre mindenkinek a rokonságból, hogy úgy kalkuláljanak, hogy valszeg a vacsora elfogyasztásáig maradnak, és nem tovább.
Spórolás szempontjából jó a zene. Vacsora után már nem fogy a pia, sütemény. Menyecske ruhát ne is vegyél, haverjaidon kívül nem látja senki. Nem kell éjfélkor sem kaja, hiszen kinek? Pár barátod meglesz a maradékon is.
Maradnak a szüleid, násznagy. Nagymamáddal, nagypapával sem lesz gond, hiszen a zenétől úgyis leesnek a székről.
Mentők számát azért szerezd be előre.
Pénzes menyecske táncról ne álmodj, már rég otthon húzzák a lóbőrt a meghívott rokonok.
Ilyen zenétől hamar megcsappan a násznép. Én futva menekülnék hazáig!
Azt ajánlom nézzetek itt körül.Minsőgi techno zenét nagyon kevesen ismerik,nem arra a paraszt technora gondolok ami tuc-tucról szól....azt én is rühellem.Az egy sz@r de van a technonak egy másik oldala...mondjuk deeptech vagy techouse vagy akár minimal technoról beszélünk.Mindenki azt gondolja,hogy a techno az együtt jár a kábítószerezéssel,de ez nem feltétlenül van így.Higgyétek el születnek ebben is szuper alkotások,és kell zenei érzék ahhoz,hogy összehozzanak egy ilyen zenét,bármivel is csinálják,kell hozzá tudás,hogy az jó legyen és élvezetes.
Tudod, hogy kik játszanak minőségi zenét? pl a Tisza83! Ők elismert zenekarban játszanak...
A technoban is van biztosan jó, nem azt mondom, hogy az egy sz@r, de én ki nem állhatom. Ha ilyen lagziba lennék hivatalos, ott is hagynám, ahogy meghallanám a technos dübörgést...
Érdekes ötlet.
Nem akarok belemenni a zenék minőségének megítélésébe, mert az nekem roppant szubjektív, meg se tudnám mondani, miért tetszik valami és nem is kell, ha nekem jó, akkor az nem értéktelen...
Hm valahol megértem azt, aki azt mondja, hogy a zenéhez hangszer kell, de azért már a vizuális művészet nem digitális műfajai is nagyon-nagyon sok évtizede túlmentek a festékkel és egyéb klasszikus eszközökkel történő alkotásokon... Zene is lehet jó és kreatív rendes hangszerek nélkül, úgy gondolom. Még ha én konzervatívabb ízlésű is vagyok ebben.
A techno speciel nem az én műfajom, nagyon nem, azt azért megnézném, ahogy a kedves kérdező menyasszony a linkelt dalocskára ropja :D Kissé monoton, de megfelelő mennyiségű ital után nekem elmegy :) Mindenesetre jobban tetszene, mint a mulatós.
Az én esküvőmön a kedvenc zenéim mennének, nagyrészt metál, főleg black és melodic death, de azért más is. S nagy ívben nem érdekelne, hogy kinek tetszik rajtunk kívül, de cukorfalat lennék és közölném a népekkel, valamint először a szolidabb zenék jönnének, s csak utána a durvábbak :) Nem mintha a jó melodic deathben lenne durva, de mint említettem, vannak más kedvenceim is és ha tombolni akarok, akkor tombolok :)
Úgyhogy én a kérdező helyében a nyugalmas kis zenétlen esküvői bulit finoman keverném le átmeneti zenékkel technóba, hogy a lassabbak is felfogják és kiérjenek a kapun, mielőtt elszabadul a pokol, számukra legalábbis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!