Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek gáz lenne ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz lenne ha nem mulatós szólna az esküvőnkön?

Figyelt kérdés
Arról van szó hogy a barátom és én élünk halunk a technoért.A barátom zenéket csinál,mixel,meg zenélget és rühelli a mulatós zenét :) Ezt a szüleim is tudják.De azt nem hogy azt tervezzük,hogy az esküvönkön is techno fog szólni minden mennyiségben.Nem hiszem,hogy ilyen esküvőt képzeltek el a lányuknak...és hát én sem magamnak,de viszont most így ezt szeretném.Meg kicsit fura lenne a menyasszonyi táncot minimal technora vagy tech housera nyomni....Igazából azt nem tudom,hogy hogy beszéljem ezt meg velük,mert azt tudom,hogy a barátaink díjazák az ötletet de az idősebb korosztály az ismerőseink közül nem hiszem hogy túlságosan élveznék.Szerintetek mi lenne a jó megoldás.22/L
2013. ápr. 12. 13:53
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
59%
A miénken Rammstein fog szólni, úgyhogy nem gáz.
2013. ápr. 12. 15:54
 32/46 anonim ***** válasza:
100%
nem vágod h le se sz@rja senki h drogoznak vagy sem?? attól még NEM zene, ha nem drogoznak, sem lesz belőle zene soha, ezt fogd már fel. a gépzene nem igazi zene. a zenét hangszereken játszák, van dallama és szövege.
2013. ápr. 12. 15:55
 33/46 anonim ***** válasza:
100%

http://www.youtube.com/watch?v=NUbTW928sMU

csak h megismerd a zene szó fogalmát, ez pl. az. de ezen kívül rengeteget fel tudnék sorolni, googlezd meg h greatest songs of all time, hány techno lesz közötte?? 1 sem, mert a techno nem zene.

2013. ápr. 12. 16:01
 34/46 A kérdező kommentje:
Igen zene amit linkeltél és jó is,de ha fejre állsz akkor is zene a techno is. :D
2013. ápr. 12. 16:08
 35/46 anonim ***** válasza:
90%

Pontozzatok le a halálba, de nekem mindig az volt a véleményem, hogy aki élvezi a technot, az teljesen primitív. Kb. az ütemes dobolást élvezi, amit még az ősember sem élvezett volna.

A DJ-ket meg egytől egyig szembe köpném, amiért azt játsszák, hogy bármi közük is van a zenéhez.

2013. ápr. 12. 16:11
 36/46 wiWell ***** válasza:
79%
2013. ápr. 12. 16:22
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
37es én felpontoztalak, és nyomnám még a zöld ujjat, ha lehetne :D
2013. ápr. 12. 16:25
 38/46 A kérdező kommentje:
2013. ápr. 12. 16:29
 39/46 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked a techno tetszik, akkor az tetszik, a "gépzene" szó talán jó rá, bár sem tartom zenének.

A drogozásról csak annyit, hogy a rockereket is drogosoknak tartják, főleg a motoros találkozókon, de azt el tudom mondani, hogy a színpadon hangszerekkel játszanak. Ott tudom, hogy mit hallgatok, szól a gitár, dob ... és társai!

2013. ápr. 12. 16:45
 40/46 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem is csak valami agyatlan, vagy minimum bedrogozott ember tudja elviselni ezt a monoton borzalmat!

Hogy ez zene lenne? Személyem elleni sértésnek veszem a feltételezést!

2013. ápr. 12. 18:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!