Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Költözésben cserben hagynátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Költözésben cserben hagynátok a párotokat?

Figyelt kérdés

Sajna így alakult a dolog, hogy költözöm. Ti segítenétek a holmijait autóval elvinni? Nekem itt nincs ismerősöm és pénzem se sok van, hogy fuvarost béreljek. :S

Amúgy csak másfél km-ről lenne szó, ott találtam olcsón albérletet.

24/N

2013. júl. 29. 09:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
45%
elhagyod és még a segítségére is számítanál...azért ez a pofátlanság netovábbja. kb ez olyan mintha a párod megcsalni készülne és tőled kérne gumit.
2013. júl. 29. 09:50
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Most őt hagyod el, vagy nem laktok együtt, és albérletet váltasz?

Egyébként igen, segítenék a páromnak költözni. Miért nem segít neked? Őt hagytad ott, vagy nyaralni megy/dolgozik/...?

2013. júl. 29. 09:53
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Ráér, csak segíteni nem akar? Vagy van valami dolga, amit előbb beszervezett már?

Annyi mindent nem tudunk...

3-szor költöztünk fél éven belül, de együtt, úgyhogy nehéz erre választ adnom, hogy én mit tennék.

2013. júl. 29. 10:32
 4/19 A kérdező kommentje:

VÁLÁS kategóriában tettem fel a kérdést.

És csak azért, mert, ha nem segít akkor még másfél hét múlva is vissza kellene járnom, mert nekem se autóm se jogsim, se ismerősöm, hogy kocsival elvigye a cuccaim a másik helyre. 1 forduló lenne neki a nagy autóval. Felpakolok, elvisz oda ott le és többet nem lát. Nehéz?

2013. júl. 29. 13:09
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Jah ha válás, akkor nem segítenék oldja meg egyedül , ezentúl sem leszünk ott egymásnak.

(nem kategőriánként nézek kérdést sosem, hanem vagy véletlen kérdést kérek, vagy a főkategóriából)

2013. júl. 29. 13:32
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már nem a párod. Én nemrég jártam így, ő sem segített, viszont megkért mást. Csak esetemben száz km-ről volt szó :)
2013. júl. 29. 13:46
 7/19 A kérdező kommentje:
Itt nincsen ki más akinek lenne autója más meg nem vezetheti. Amúgy neki lenne jobb, ha nem kell állandóan néznie a pofámat, mert visszajárok egy hétig. Én elmászkálok, nincs gyerekünk van időm. Csak sztem neki nem tetszene, hogy nem vagyunk együtt és még mindig itt van a holmim és én még visszajárogatok. Meg azt se akarom, hogy bepróbálkozzon.
2013. júl. 29. 14:11
 8/19 A kérdező kommentje:
Ha nekem lenne lakásom meg kocsim én mondanám, pakoljon be hova kéri csak többé ne is lássam, nekem megérne ennyit. Még 100 km is, de itt csak 3-ról van szó max.
2013. júl. 29. 14:13
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ, hogyan történt a válás! Láttam már olyat, hogy szakítás után azért segített még a pasi elvinni a csaj cuccait, meg visszaköltözni is segített a lánynak a régi lakásába, egy délutánt rászánt. Nem biztos, hogy egy válás után full ellenségeknek kell lenni. Elképzelhetőnek tartom a segítséget, de azt is, hogy ha valaki nem segít.
2013. júl. 29. 17:35
 10/19 anonim ***** válasza:

Én pedig olyat láttam, hogy a nő megelégelte, aztán összerakta a cuccot, első a teraszra..."oldd meg!" Tanáccsal....aztán ez eggyel kijjebb került, nem kellett elszállítani ezek után...

Van ilyen válás, és van olyan...

Arra gondolj, hogyha megelégeli, akkor fogja,mkirakja a cuccod...

Én inkább fizetnék egyösszegben amúgy többet a költözésért, mint a sok utazgatással költsem el, nem beszélve az időről, amit ezzel töltesz.

Nem hiszem el, hogy egyetlen rokonod, ismerősöd, barátod sincs, aki ne tudna segíteni, akár üzemanyagpénz fejében...

2013. júl. 29. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!