Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Költözésben cserben hagynátok a párotokat?
Sajna így alakult a dolog, hogy költözöm. Ti segítenétek a holmijait autóval elvinni? Nekem itt nincs ismerősöm és pénzem se sok van, hogy fuvarost béreljek. :S
Amúgy csak másfél km-ről lenne szó, ott találtam olcsón albérletet.
24/N
Most őt hagyod el, vagy nem laktok együtt, és albérletet váltasz?
Egyébként igen, segítenék a páromnak költözni. Miért nem segít neked? Őt hagytad ott, vagy nyaralni megy/dolgozik/...?
Ráér, csak segíteni nem akar? Vagy van valami dolga, amit előbb beszervezett már?
Annyi mindent nem tudunk...
3-szor költöztünk fél éven belül, de együtt, úgyhogy nehéz erre választ adnom, hogy én mit tennék.
VÁLÁS kategóriában tettem fel a kérdést.
És csak azért, mert, ha nem segít akkor még másfél hét múlva is vissza kellene járnom, mert nekem se autóm se jogsim, se ismerősöm, hogy kocsival elvigye a cuccaim a másik helyre. 1 forduló lenne neki a nagy autóval. Felpakolok, elvisz oda ott le és többet nem lát. Nehéz?
Jah ha válás, akkor nem segítenék oldja meg egyedül , ezentúl sem leszünk ott egymásnak.
(nem kategőriánként nézek kérdést sosem, hanem vagy véletlen kérdést kérek, vagy a főkategóriából)
Én pedig olyat láttam, hogy a nő megelégelte, aztán összerakta a cuccot, első a teraszra..."oldd meg!" Tanáccsal....aztán ez eggyel kijjebb került, nem kellett elszállítani ezek után...
Van ilyen válás, és van olyan...
Arra gondolj, hogyha megelégeli, akkor fogja,mkirakja a cuccod...
Én inkább fizetnék egyösszegben amúgy többet a költözésért, mint a sok utazgatással költsem el, nem beszélve az időről, amit ezzel töltesz.
Nem hiszem el, hogy egyetlen rokonod, ismerősöd, barátod sincs, aki ne tudna segíteni, akár üzemanyagpénz fejében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!