Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Költözésben cserben hagynátok a párotokat?
Sajna így alakult a dolog, hogy költözöm. Ti segítenétek a holmijait autóval elvinni? Nekem itt nincs ismerősöm és pénzem se sok van, hogy fuvarost béreljek. :S
Amúgy csak másfél km-ről lenne szó, ott találtam olcsón albérletet.
24/N
10es vagyok..
Másfél kilométer kiskocsival elhúzod a cuccot... Az gyalogszerrel nincs 20 perc
Ha megcsaltad, átverted, faképnél hagytad, nem gond, ha nem segít.
Ilyen kis távra simán át tudsz cuccolni néhány fordulóval. Mint írtad, befér egy kocsiba, tehát itt bútorokról nincs szó. Max. megkérsz néhány havert, hogy segítsenek átcipelni.
amíg itt rinyáltál, tehettél volna pár kört gyalog...
amúgy meg, ha különmész senki nem fog segíteni,, tehát ennek fényében nem is vinnyognék azért, hogy a volt pasim segítsen
Attól függ, hogy milyen volt a válásotok.
Ha normálisan, intelligensen tudtátok lebonyolítani, jó ismerősökként gondoltok egymásra, akkor természetesen nincs abban semmi, ha megkéred, hogy segítsen a költözésben. Persze nyilván akkor magától ajánlaná fel.
Nem, mert az albérletet is elvitték az orrom elől. Egy szoba lett volna, teljes konyha meg minden használattal, maradt volna ételre is. Pedig ez lett volna a legolcsóbb ami ebben a községben van, pedig mindent el tudtam úgy ahogy intézni egyedül a páromnak nem szóltam az volt csak hátra. Pedig a határidőbe is benne voltam simán, még 4 nappal előre is szóltam. Mehetnénk 20 km-rel arrébb is csak akkor ugyanúgy nem jutna vagy bérletre vagy kajára. Ennyit arról, hogy segíts magadon Isten is megsegít. Nagy 0!
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!