Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Költözzek, ne költözzek? Van egy közös gyerekünk. Bővebben lent. Kicsit hosszú, bocs, és ezer köszi ha elolvasod!
A párommal 3 éve vagyunk együtt.A kislányunk hamarosan egy éves lesz.Nagyon megromlott a kapcsolatunk,mindenbe belekölt,egyszerűen semmit nem lehet vele megbeszélni,nem segít semmit sem itthon.A gyerekkel csak akkor foglalkozik,ha társaságban vagyunk,és meg akarja mutatni hogy ő a tökéletes apuka,egyébként itthon nagy ívben tesz rá. Volt olyan is amikor azt mondta hogy csináljak valamit a gyerekkel mert kivágja az ablakon ha tovább ordít..(apás volt,de nem foglalkozott az apja vele,ezért sírt).Azt gondolja hogy egész nap a gép előtt ülök..pedig csak a lányunkkal foglalkozom nap közben. általában a háztartás rendben van,nincs nagy kupi sem,max a gyerekjátékok vannak kicsit szét,de ez normális egy éppen csak botorkáló gyerkőcnél.
Az ő házában lakunk,amit a szülei fizetnek,így mindenképp nekem kell elmennem a gyerekkel. A jövedelmem sajnos nem elég,hogy külön költözzünk,mert az én nevemen van egy hitel,így meg vagyok lőve,de érzem hogy nem vagyok boldog mellette.
Nem tudom mit csináljak,ez az állapot tarthatatlan már :(
Tudom,hamarabb kellett volna gondolkozzak,de nem akartam elvetetni a gyereket,és egy pillanatig sem bánom hogy ő lett nekünk.. de már az idegeim kezdik felmondani a szolgálatot.
Vele mindent megpróbáltam,kedves voltam,nem hanyagoltam el,de mégsem jó neki soha semmi..
Mit csinálhatnék?
1.Csak remélni tudom,hogy nem valami közös üggyel kapcsolatos hitel van a te neveden!Ha mégis,akkor jó bolond voltál.
2.Jól tetted,hogy nem vetetted el a kicsit.
3.Költözz el,bárhova,ahova tudsz..
4.Szedd össze magad és legyél független,önálló anyuka!
Nehéz lesz.Lehet,hogy beletelik 3-4 évbe is,de sikerülni fog,higyj benne!
Hajrá-hajrá!
És ígérj meg valamit,amit ezen az oldalon ritkán tartanak be:írj majd,hogy mi volt,jó?Köszi!
Próbáltam már vele beszélni,semmi sem változott.. :(
Az a baj,hogy már én sem érzem a késztetést hogy tegyek értünk.. már elég volt..
Persze,ha változik valami,szólni fogok :)
Köszönöm a válaszokat!
Vagy maradsz és tűrsz tovább, mert nem úgy tűnik, hogy bármi változóban van, vagy pedig elköltözöl a bizonytalanba. 1 éves kicsivel ez elég nehézkes, hacsak a szüleid nem fogadnak be.
Vissza is mehetsz dolgozni, a kicsi megy bölcsibe és úgy talán ki tudod fizetni az albérletet és a megélhetést. Egyéb lehetőséget nem nagyon látok.
Szüleimhez semmiképp nem tudnék menni,egy szobás lakásban élnek tőlünk kb 200 km-re.
Talán el tudnék helyezkedni,de ugyanott lennék,mert felénk fizetős bölcsik vannak,és kb ugyanannyiból kellene gazdálkodnom mintha otthon volnék és a gyedet kapnám.
Munkahelyedre vissza tudsz menni? Bölcsi van?
Keress valami olcsó albérletet, kettőtöknek egyenlőre elég egy minigarzon.
Én mennék a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!