Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időt adjak neki a költözésre? Mit lehet tenni, ha önszántából nem megy el?
A páromról van szó. Van 2 gyermek, én az egy évessel gyesen vagyok. A ház apukámé, ahol lakunk. A gyes, csp-ból fizetem a rezsit, 50 ezert ft-ot, a maradékból és havi plussz 15 ezerből élek a 2 gyerekkel. Összesen olyan 25 ezer ft-ból. A párom dolgozik, olyan 150 ezret keres, amiből semmit nem látunk, nem vesz itthonra semmit, rezsibe nem ad bele.
Viszont ma találtam nála kis fehér poros tasakot... plusz füvet. Ismerem azt, akitől veheti, beszéltem vele, és kiderült, hogy 6 hónapja vesz tőle. Akkortól kezdődtek a gondok is.
Sosincs itthon, nem foglalkozik velünk, éjjel jár haza.
Úgy döntöttem, el kell költöznie.
A kérdésem erre irányul. Mennyi időt hagynátok neki erre? És mit lehet tenni, ha nem hajlandó elmenni?
Nincs ide bejelentve, a házhoz semmi köze.
Én össze is pakolnék neki, ne teljen vele az idő. És nem adnék neki időt. 150 ezerből neked semmit se ad, van neki ideje lakhelyet találni, menjen panzióba, futja rá.
Én egy ilyennel nem tenném ki se magam, se a gyerekeimet annak, hogy tudja, hogy el kell mennie, de még bejárhat. Szólnék, apámnak, vagy férfi ismerősnek, hogy jöjjön el és legyen ott, míg elviszi a cuccait aztán zárcsere.
"Ha balhézik, ráhívnám a rendőröket. Ha megkérdezik kicsoda, én nem is ismerem, sose lakott itt. Bizonyítani nem tudja."
Ott vannak a gyerekei. Azért nem így működik, hogy nem ismerem sose láttam. Az igazat kell mondani, nehogy később esetleg neki legyen baja belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!