Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi időt adjak neki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időt adjak neki a költözésre? Mit lehet tenni, ha önszántából nem megy el?

Figyelt kérdés

A páromról van szó. Van 2 gyermek, én az egy évessel gyesen vagyok. A ház apukámé, ahol lakunk. A gyes, csp-ból fizetem a rezsit, 50 ezert ft-ot, a maradékból és havi plussz 15 ezerből élek a 2 gyerekkel. Összesen olyan 25 ezer ft-ból. A párom dolgozik, olyan 150 ezret keres, amiből semmit nem látunk, nem vesz itthonra semmit, rezsibe nem ad bele.

Viszont ma találtam nála kis fehér poros tasakot... plusz füvet. Ismerem azt, akitől veheti, beszéltem vele, és kiderült, hogy 6 hónapja vesz tőle. Akkortól kezdődtek a gondok is.

Sosincs itthon, nem foglalkozik velünk, éjjel jár haza.

Úgy döntöttem, el kell költöznie.

A kérdésem erre irányul. Mennyi időt hagynátok neki erre? És mit lehet tenni, ha nem hajlandó elmenni?

Nincs ide bejelentve, a házhoz semmi köze.

2014. okt. 28. 20:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
Feljelentéssel akkor érsz el bármit is, ha tetten érik, ha meg tecsempészed be a cucca közé az anyagot, és a rendőrség csináltat egy vérvizsgálatot, és ott kiderül, hogy a pasi teljesen tiszta, akkor hatóság-félrevezetéséért, nem csak az ügyviteli ktg-eket is fizetheted, hanem súlyos eljárás alá vonod magad. Megéri? Nekem nem érné meg:D
2014. okt. 28. 20:46
 12/24 anonim ***** válasza:

10, joban rosszban, jah. De tudod kinek kell, hogy beallva lemeszarolja a csaladot...

(Es nem, nem a fu miatt)

2014. okt. 28. 20:46
 13/24 A kérdező kommentje:

A rossz része köszi, megvolt. Agyvérzés, kóma, rehab, rohamok. Végig ott voltam. De agresszív lett. Ezt nem nézhetem.

Amúgy hol írtam olyat, hogy én tettem a cuccai közé? Szó nincs erről. A lányának a pasija a dílere. Előző kapcsolatból van a kislány, 19 éves.

2014. okt. 28. 20:51
 14/24 anonim ***** válasza:
46%
Költözz vissza a szüleidhez, ennyiből nem lehet megélni 2 gyerekkel. Apukád meg cserélje le a zárat a házon, a pasi cuccait tegyétek az ajtó elé, vagy humánosabb módon vigyétek el egy-két dobozban egy rokonához, ha van.
2014. okt. 28. 20:59
 15/24 A kérdező kommentje:
Apukámnál lakunk. A pénz nem gond, apu ha kell, segít. De nemsoká megy a manó bölcsibe, engem meg várnak vissza melózni.
2014. okt. 28. 21:01
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Én egy hetet adnék, aztán zárcsere, a cuccait meg találja egy éjjel a bezárt ajtó előtt.
2014. okt. 28. 21:10
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

Tipikus magyarok....huzassátok karóba-.-""

Esetleg adj neki egy kis időt hogy találjon lakhelyet......

istenem.

2014. okt. 28. 21:33
 18/24 anonim ***** válasza:
73%

Kiraknam,de mivel a gyerekeim apja inkabb segitenek neki hogy leszokjon.. eloszor is leulnek vele es megkerdeznem hogy megis miert szokott ra egyaltalan? mi volt az oka?

2. megmondanam hogy most menjen el,mert nem akarom hogy elboruljon az agya es isten tudja mi legyen,menjen el egy kis idore es szokjon le,vagy menjen elvonora.. ha bemenne elvonora,tamogatnam.. ha nem akarna?!.. tobbet nem latna.

2014. okt. 28. 22:01
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Jóban rosszban?150 et keres abból nem ad semmit a családnak,2gyerekkel 25 ezerből vegetál.Még ő jótékonykodjon vele?Pakold ki aztán menjen amerre lát,szivja szét az agyát is.Ha őt ennyire nem érdekli a családja akkor menjen a ..ba
2014. okt. 29. 05:05
 20/24 anonim ***** válasza:
70%
Már elnézést, de azért a jóban rosszban dolognak is van egy határa. Ha a kérdező megtalálta a kis "fehér poros tasakot", akkor nem volt az annyira eldugva, ennyi erőből valamelyik gyerek is megtalálhatta volna, hiszen közismert, hogy a kisgyerekek kutatnak. Azt hiszi, valami cukor, érdesség, megeszi, aztán? Utána lenne csak igazán jóban-rosszban, azt hiszem. Én ennek nem tenném ki a gyerekeimet, az biztos. 1 órát adnék a költözésre, és megmondanám, hogy mellette leszek, ha le akar szokni, meg akar változni, nem vágnék el mindent, de ilyen körülmények között egy percig se hagynám, hogy a gyerekeimmel éljen tovább egy házban, mert abból hatalmas baj lehet, és senkinek nem kívánom azt a tragédiát, ami ebből kisülhet. DOBD KI AZONNAL!
2014. okt. 29. 07:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!