Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi időt adjak neki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időt adjak neki a költözésre? Mit lehet tenni, ha önszántából nem megy el?

Figyelt kérdés

A páromról van szó. Van 2 gyermek, én az egy évessel gyesen vagyok. A ház apukámé, ahol lakunk. A gyes, csp-ból fizetem a rezsit, 50 ezert ft-ot, a maradékból és havi plussz 15 ezerből élek a 2 gyerekkel. Összesen olyan 25 ezer ft-ból. A párom dolgozik, olyan 150 ezret keres, amiből semmit nem látunk, nem vesz itthonra semmit, rezsibe nem ad bele.

Viszont ma találtam nála kis fehér poros tasakot... plusz füvet. Ismerem azt, akitől veheti, beszéltem vele, és kiderült, hogy 6 hónapja vesz tőle. Akkortól kezdődtek a gondok is.

Sosincs itthon, nem foglalkozik velünk, éjjel jár haza.

Úgy döntöttem, el kell költöznie.

A kérdésem erre irányul. Mennyi időt hagynátok neki erre? És mit lehet tenni, ha nem hajlandó elmenni?

Nincs ide bejelentve, a házhoz semmi köze.

2014. okt. 28. 20:15
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Max egy órát.
2014. okt. 28. 20:20
 2/24 anonim ***** válasza:
34%

Akkor még ma takarítsd el onnan!Fel is kellene jelenteni,úgy gondolom.Ha mégsem jelented fel,akkor bűntárs lennél,ha ez most így kiderülne,mivel hallgattál róla(de közben tudtad).

Szóval a kedves férj drogdealer...

2014. okt. 28. 20:28
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az elsőhöz. És még nagyon türelmes voltam.
2014. okt. 28. 20:29
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is max egy órát.
2014. okt. 28. 20:30
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja,ha nem akar menni,mivel nincs bejelentve így kiteszi a rendőrség.
2014. okt. 28. 20:31
 6/24 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk házasok!

A feljelentés és bűntárs részét tudom, ezt holnap meg is teszem. De a rendőrök foglalkoznak azzal, hogy nem akar elmenni? Hisz a gyerekei itt vannak. Elnézést, csak nem vagyok ebben jártas.

Igen, idegből szívem szerint kiszórnám a cuccát a kapu elé.

2014. okt. 28. 20:36
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Max egy óra. És zárcsere azonnal!
2014. okt. 28. 20:36
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

1. Egy óra, annyi idő bőven elég összepakolnia.

2. Feljelentés.

3. Zárcsere.

4. A drog miatt egyelőre egy 72 órás távoltartási végzés.

2014. okt. 28. 20:38
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom akkor is kirakják ha ott vannak a gyerekei.
2014. okt. 28. 20:39
 10/24 anonim ***** válasza:
3%
Jóban-rosszban, mint látjuk "kiválóan" működik. Főleg a gyerekeid apjával:) Szép a szerelem, na de ennyire:)
2014. okt. 28. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!