Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uhlen kérdése:
Mit gondoltok rola?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ket eve nemetorszagban dolgozok. Felesegem harom kisgyerekunkkel otthonmaradt(a legidosebb 3 eves volt akkor), edesanyammal eltek. Lassan mar egy eve hogy osszehazasodtunk. Terveztuk a kinti eletet, de aki dolgozott mar kint tudhatja hogy nem olyan egyszeru lakast talalni pl. A lenyeg az..... kiderult hogy meg a hazassagunk elott interneten elkezdett flortolni ferfiakkal, nem is eggyel. Kepeket kuldott magarol nekik, telefonon beszelt veluk, az egyiknek meg a telojat felis toltotte, sexrol beszeltek, es irta nekik hogy szeretlek. Meg még kitudja miket. En ezeket lattam. O ezmiatt engem hibaztat mert hogy kimentem nemetbe es otthagytam ot a gyerekekkel. Tudom jol hogy nem volt egyszeru dolga de akkor se ezlett volna a megoldas. En ereztem hogy gaz van, de vegig tagadott mindent, a pofamba hazudott honapokon keresztul. Most meg o a nagy hosszerelmes, o csak szeretetet keresett madnal amit tolem nem kapott meg. Egyutt akar maradni velem. De en undorodom tole, azt nemtudom megcsalt-e, lehetosege lett volna ra. Hihetnek meg neki ezek utan? Aki ilyet tesz az nem egy idozitett bomba? Mentseg erre az hogy ramharitja a hibakat?2014. okt. 14. 08:46
11/17 anonim válasza:
Szia :) neked tényleg alkesz a férjed?
Kérdező, tudod, némelyik nő hajlamos meghülyülni jó dolgában... tedd lapátra oszt alma.
12/17 anonim válasza:
Ennyiert elvalni hulyeseg, ez nem vilagdrama, flortolt de nem hiszem h megcsalt:-))
13/17 anonim válasza:
Azt ajánlom vegyetek vissza a nagy pof.tokból,amíg valaki meg nem un titeket és jól meg nem b.ssza a szátokat!
14/17 anonim válasza:
Micsoda intelligens, úri nővel van dolgunk! :-)
" Szia :) nevű felhasználó válasza:
2,3, ti tipikus magyar k...ák vagytok, azt se tudjátok mit ugattok, mégis belém köttök. Nem tudom hogy jöttök ehhez. Szánalmas f..gek vagytok"
15/17 anonim válasza:
Hát, úribb vagyok mint pl te, már nem azért. Nem tudom ki kezdte. De nem érdekel, fordulj fel, csinálj amit akarsz! :D
Gyökér
16/17 anonim válasza:
:) Igen, kétség sem fér az úri stílusodhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!