Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit gondoltok rola?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uhlen kérdése:

Mit gondoltok rola?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Ket eve nemetorszagban dolgozok. Felesegem harom kisgyerekunkkel otthonmaradt(a legidosebb 3 eves volt akkor), edesanyammal eltek. Lassan mar egy eve hogy osszehazasodtunk. Terveztuk a kinti eletet, de aki dolgozott mar kint tudhatja hogy nem olyan egyszeru lakast talalni pl. A lenyeg az..... kiderult hogy meg a hazassagunk elott interneten elkezdett flortolni ferfiakkal, nem is eggyel. Kepeket kuldott magarol nekik, telefonon beszelt veluk, az egyiknek meg a telojat felis toltotte, sexrol beszeltek, es irta nekik hogy szeretlek. Meg még kitudja miket. En ezeket lattam. O ezmiatt engem hibaztat mert hogy kimentem nemetbe es otthagytam ot a gyerekekkel. Tudom jol hogy nem volt egyszeru dolga de akkor se ezlett volna a megoldas. En ereztem hogy gaz van, de vegig tagadott mindent, a pofamba hazudott honapokon keresztul. Most meg o a nagy hosszerelmes, o csak szeretetet keresett madnal amit tolem nem kapott meg. Egyutt akar maradni velem. De en undorodom tole, azt nemtudom megcsalt-e, lehetosege lett volna ra. Hihetnek meg neki ezek utan? Aki ilyet tesz az nem egy idozitett bomba? Mentseg erre az hogy ramharitja a hibakat?
2014. okt. 14. 08:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
27%
lényeg amíg te kint güriztél, ő nagy unalmában másokkal flörtölt...válás, kész
2014. okt. 14. 08:49
 2/17 anonim ***** válasza:
3%

Nem hinnék neki, egy önző dög, aki másra hárítja a problémákat ráadásul téged semmibe vesz és elárul!

Én személy szerint válnék azonnal.

2014. okt. 14. 08:52
 3/17 anonim ***** válasza:
83%

Te válnál? Az alkoholista férjedtől se válsz el... Ne tessék bort prédikálni.

2014. okt. 14. 08:57
 4/17 anonim ***** válasza:
51%

Jah, Szia :) , aki megmondja a tutit másoknak, csak a saját életével nem tud zöldágra vergődni! :-)

Kérdező: szerintem félre is ment a nőd

Mindketten hibásak vagytok, döntsetek belátásotok szerint!

2014. okt. 14. 09:05
 5/17 anonim ***** válasza:

Ezt honnan tudod, hogy mikor történt? Ilyen régi sms-eket megtartott?

És írod, hogy ez már több, mint egy éve volt. Akkor már nem csinál ilyet?

Szerintem nehéz helyzet. Én nem mondom, hogy rögtön válni kell. A legtöbb kapcsolatban előfordulnak ilyen megingások. Nektek kell tudni, hogy hogyan képzelitek el a jövőt, egymással vagy egymás nélkül. Ha szeretitek egymást és együtt szeretnétek maradni, akkor tegyetek érte. Biztosan idő kell majd neked, hogy ezt meg tudd bocsátani. De szerintem még van jövője a kapcsolatotoknak, ha mindketten ezt szeretnétek.

2014. okt. 14. 09:11
 6/17 anonim ***** válasza:
Volt e már olyan hogy megoldottatok valami problémakört eredményesen? Ha nem akkor lehet mindenért te leszel a hibás. Egyébként ilyenkor is magadban keresd a hibát miért pont ilyen nő tetszett meg neked.
2014. okt. 14. 09:16
 7/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha ő nyomott bele téged a külföldi munkavállalásba "mert a pénz ígymegúgy", és emellett csinálta, akkor az ő hibája. Ha te akartál menni és te nyomtad bele őt az egyedül létbe a három gyerekkel, akkor meg a te hibád. Ennyi.

Azt meg, hogy "hogyan tovább", csak ti tudjátok eldönteni, ez erősen szubjektív. Nálam ez pl. legfeljebb azért lenne válóok, mert hazudozott...

2014. okt. 14. 09:16
 8/17 anonim ***** válasza:

Neked kell eldonteni hogy tudsz-e bizni ezutan benne, hiszel-e neki. Beszelgessetek rola.

Minden ellenkezo hireszteles elleneben az emberek igenis kepesek megvaltozni es tanulni a hibaikbol. Azert az a 3 gyerek megiscsak ott van, mar csak miattuk is meg KELL probalnotok megjavitani a kapcsolatot.

2014. okt. 14. 09:25
 9/17 Andi80018 ***** válasza:

Az én véleményem az, hogy elkalkuláltátok magatokat a három gyerekkel. Én tuti megbolondulnék három gyerekkel egyedül, az apjuk nélkül. Elég lett volna egy gyerek. Ezen kívül meg kellett volna beszélni, hogy bírni fogja-e egyedül. Szóval ez elég összetett dolog, nem lehet dönteni csak ez egyik fél oldalára. Itt csak megbeszélni lehet a dolgokat, és dönteni, hogy elváltok, a feleségednél maradnak a gyerekek, te pénzt küldesz nekik, és kész. Vagy megpróbálod kivinni őket is, ha tudod, és még menthető a dolog. Nem minden kapcsolat bírja a távolságot, hát nektek nem bírta.

Viszont nem mernék megesküdni, hogy ha itt maradsz, akkor nem csinálta volna-e a nejed ezeket, szerintem egyébként már túl sok érzelem nincs a történetben.

2014. okt. 14. 09:35
 10/17 anonim ***** válasza:
10%
Munkatarsamnak irogattak ilyen nőcik, és tettek hozzá olyan képeket, hogy netovabb. Mind férjes, gyerekes asszony, és r...banc volt. Te tudod, én nem tudnék megbízni már benne, nem ez lett volna a megoldás.
2014. okt. 14. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!