Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok rola?
Nem hinnék neki, egy önző dög, aki másra hárítja a problémákat ráadásul téged semmibe vesz és elárul!
Én személy szerint válnék azonnal.
Te válnál? Az alkoholista férjedtől se válsz el... Ne tessék bort prédikálni.
Jah, Szia :) , aki megmondja a tutit másoknak, csak a saját életével nem tud zöldágra vergődni! :-)
Kérdező: szerintem félre is ment a nőd
Mindketten hibásak vagytok, döntsetek belátásotok szerint!
Ezt honnan tudod, hogy mikor történt? Ilyen régi sms-eket megtartott?
És írod, hogy ez már több, mint egy éve volt. Akkor már nem csinál ilyet?
Szerintem nehéz helyzet. Én nem mondom, hogy rögtön válni kell. A legtöbb kapcsolatban előfordulnak ilyen megingások. Nektek kell tudni, hogy hogyan képzelitek el a jövőt, egymással vagy egymás nélkül. Ha szeretitek egymást és együtt szeretnétek maradni, akkor tegyetek érte. Biztosan idő kell majd neked, hogy ezt meg tudd bocsátani. De szerintem még van jövője a kapcsolatotoknak, ha mindketten ezt szeretnétek.
Kérdező, ha ő nyomott bele téged a külföldi munkavállalásba "mert a pénz ígymegúgy", és emellett csinálta, akkor az ő hibája. Ha te akartál menni és te nyomtad bele őt az egyedül létbe a három gyerekkel, akkor meg a te hibád. Ennyi.
Azt meg, hogy "hogyan tovább", csak ti tudjátok eldönteni, ez erősen szubjektív. Nálam ez pl. legfeljebb azért lenne válóok, mert hazudozott...
Neked kell eldonteni hogy tudsz-e bizni ezutan benne, hiszel-e neki. Beszelgessetek rola.
Minden ellenkezo hireszteles elleneben az emberek igenis kepesek megvaltozni es tanulni a hibaikbol. Azert az a 3 gyerek megiscsak ott van, mar csak miattuk is meg KELL probalnotok megjavitani a kapcsolatot.
Az én véleményem az, hogy elkalkuláltátok magatokat a három gyerekkel. Én tuti megbolondulnék három gyerekkel egyedül, az apjuk nélkül. Elég lett volna egy gyerek. Ezen kívül meg kellett volna beszélni, hogy bírni fogja-e egyedül. Szóval ez elég összetett dolog, nem lehet dönteni csak ez egyik fél oldalára. Itt csak megbeszélni lehet a dolgokat, és dönteni, hogy elváltok, a feleségednél maradnak a gyerekek, te pénzt küldesz nekik, és kész. Vagy megpróbálod kivinni őket is, ha tudod, és még menthető a dolog. Nem minden kapcsolat bírja a távolságot, hát nektek nem bírta.
Viszont nem mernék megesküdni, hogy ha itt maradsz, akkor nem csinálta volna-e a nejed ezeket, szerintem egyébként már túl sok érzelem nincs a történetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!