Pár hónapos kapcsolatban "véletlen gyerekvállalás". Mit gondoltok róla? Miért olyan biztos hogy csak rossz sülhet ki belőle?
Ki mondta, hogy rossz sülhet ki belőle?
Ki vállalja a gyereket? Az apa vagy az anya, esetleg mind a ketten?
Ki mondta hogy csak rosszul sülhet el? Ha úgy érzed érdemes belevágni az illetővel a gyerekvállalásba, illetve akár egyedül is fel tudnád nevelni nincs kérdés :)
Na jó még a másik felet kérdezd meg azért :D
Nem biztos. De ha azt vesszük, hogy pár hónapos kapcsolatok milyen arányban érnek véget 9 hónapon belül, akkor azért a kilátások nem túl jók. Mondjuk az életre szóló kapcsolatok is voltak egyszer pár hónaposak.
Csak szerintem ennyi idő kevés a másik megismerésére, ráadásul egy pár azért jó esetben pár évet eltölt együtt, kettesben, mielőtt gyerekük lesz. Kirándulnak, utaznak, eljárnak együtt szórakozni, moziba stb. Nekem hiányozna, ha kimaradt volna ez a boldog páros időszak.
Nem biztos, hogy csak rossz sülhet ki belőle. Ha szeretik egymást és egyébként közösek a terveik a jövőre nézve, a gondolkodásmódjuk és bár nem volt tervezett gyerek, mégis vállalják közösen, akkor miért ne lehetne az egy jól működő, tartós kapcsolat?
A férjem kb. 3 hónapnyi együttlét után elmondta, hogy ő teljesen megtalálta bennem azt a nőt, aki őt társnak el tud képzelni egy életre, jó magam is így gondoltam, persze a tervek megvalósítása még váratott magára, de ha éppen akkor megkéri a kezem, lehet akkor is igent mondtam volna, mert az érzéseink, a gondolkodásmódunk, a terveink nem változtak ahhoz képest, ami akkor volt, mint amikor 3 hónapja együtt voltunk (egyébként 8 és fél éve vagyunk együtt, 5 éve házasok és egy 3 és fél éves fiú szülei).
De ahogy az egyik korábbi válaszoló írta, az sem garancia semmire, ha egy több éve tartó kapcsolatban, tervezett baba születik.
De tény, hogy nem jó semmit elkapkodni.
Mert ha nem egyforma a gondolkodásmód, a jövőre néző tervek, akkor nem biztos, hogy jó dolog sül ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!