Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek a helyembe? Va ertelme ennek?
Ot eve vagyunk hazasok, van egy 4eves kisfiunk.
2 honapja kezdodott a problema. Kiderult, hogy a felesegem a munkahelyerol talalkozgat valakival (szinten csalados) mar kb.2 honapja. Allitolag csak talalkozgattak puszi, csok volt koztuk... Itt robbant a bomba, volt balhe mikor kiderult, de ugy dontottem, hogy beszeljuk meg mi volt a problema, hatha visszafordithato a dolog. En is hibasnak ereztem magam, mert elhanyagoltam, munka es inkabb a gyerek volt szamomra a fontossabb. 2 honapig ugytunt kezd megoldodni a kapcsolatunk, kozos programok, kedveskedes, meglepi stb. De ereztem valami nem oke hianyzik valami, rakerdeztem mi a baj, nem tudja...
Ki bokte mar nem erez szerelmet. En elkoltoztem a sajat hazambol, hogy mindenki gondolja at 2 het mulva leulunk megbeszeljuk a vegleleges dontest. 2 napja lakok kulon, persze a gyereket viszem oviba, mert eddig is en csinaltam.
Nem tudom,hogy érdemes volt-e külön költöznöd.
A testvéreméknél volt hasonló a helyzet és a végére szegény öcsém járt pórul.
A sógornőm félrelépegetett,állítólag konkrét szexxel nem,csak randi,kézenfogva sétával és csókkal.
Aztán kiderült a dolog,a testvérem küzdött a házasságukért.Közben kapott egy külföldi 4 hetes munkaajánlatot a cégétől.Elvállalta,mondván,hogy jót fog tenni a távolság.Természetesen,ezt a sógornőm is nagy buzgón helyeselte.Az unokaöcsém ekkor volt 9 éves.
Szóval kiment a testvérem dolgozni.Aztán eltelt három hét és sírva ment az unokaöcsém édesanyámékhoz,hogy egy férfi aludt náluk és nagy utazótáskával ment oda...
A sógornőm,amíg kint volt az öcsém,addig beköltöztötte az új férfit a közös lakásukba...
Remélem nálatok nem ez lesz a vége!
Magam sem vagyok biztos abban, hogy jol dontottem az elkoltozessel, azert is irtam ki a kerdest.
Mostmar elindultam ezen az uton vegigcsinalom. A gyerekkel kapcsolatba azert dotottem ugy, hogy marad az eletciklusa tehat en viszem oviba, hogy a leheto legkevesebbet seruljon o ebben a mostani helyzetben. Mert ha vallas lesz akkor serulni fog az tudom.
Igen,a gyerek lelke valóban sérülni fog.
Jól tetted,hogy nem változtattál a szokásaitokon,ez kicsit megnyugtatja a gyerkőcöt.Hiszen ő is érzi ezt a feszült helyzetet.Viszont az,hogy Te viszed oviba egy kis biztonságérzetet nyújt neki.
Vissza kellene költöznöd mindenképpen. Ha nem tudtok megegyezni a váláskor, akkor nagyon nehezen fogod elérni a bíróságon, hogy ne csak hétvégi apuka legyél, hiszen önszántadból hagytad ott a gyereket.
Jó lenne egy ügyvéd minél hamarabb, mert ha tényleg elváltok, akkor ebben a fázisban rengeteg minden eldől a jövőt illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!