Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennetek a helyembe? Va...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennetek a helyembe? Va ertelme ennek?

Figyelt kérdés

Ot eve vagyunk hazasok, van egy 4eves kisfiunk.

2 honapja kezdodott a problema. Kiderult, hogy a felesegem a munkahelyerol talalkozgat valakival (szinten csalados) mar kb.2 honapja. Allitolag csak talalkozgattak puszi, csok volt koztuk... Itt robbant a bomba, volt balhe mikor kiderult, de ugy dontottem, hogy beszeljuk meg mi volt a problema, hatha visszafordithato a dolog. En is hibasnak ereztem magam, mert elhanyagoltam, munka es inkabb a gyerek volt szamomra a fontossabb. 2 honapig ugytunt kezd megoldodni a kapcsolatunk, kozos programok, kedveskedes, meglepi stb. De ereztem valami nem oke hianyzik valami, rakerdeztem mi a baj, nem tudja...

Ki bokte mar nem erez szerelmet. En elkoltoztem a sajat hazambol, hogy mindenki gondolja at 2 het mulva leulunk megbeszeljuk a vegleleges dontest. 2 napja lakok kulon, persze a gyereket viszem oviba, mert eddig is en csinaltam.

2014. okt. 10. 08:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom,hogy érdemes volt-e külön költöznöd.

A testvéreméknél volt hasonló a helyzet és a végére szegény öcsém járt pórul.

A sógornőm félrelépegetett,állítólag konkrét szexxel nem,csak randi,kézenfogva sétával és csókkal.

Aztán kiderült a dolog,a testvérem küzdött a házasságukért.Közben kapott egy külföldi 4 hetes munkaajánlatot a cégétől.Elvállalta,mondván,hogy jót fog tenni a távolság.Természetesen,ezt a sógornőm is nagy buzgón helyeselte.Az unokaöcsém ekkor volt 9 éves.

Szóval kiment a testvérem dolgozni.Aztán eltelt három hét és sírva ment az unokaöcsém édesanyámékhoz,hogy egy férfi aludt náluk és nagy utazótáskával ment oda...

A sógornőm,amíg kint volt az öcsém,addig beköltöztötte az új férfit a közös lakásukba...

Remélem nálatok nem ez lesz a vége!

2014. okt. 10. 09:24
 12/16 A kérdező kommentje:

Magam sem vagyok biztos abban, hogy jol dontottem az elkoltozessel, azert is irtam ki a kerdest.

Mostmar elindultam ezen az uton vegigcsinalom. A gyerekkel kapcsolatba azert dotottem ugy, hogy marad az eletciklusa tehat en viszem oviba, hogy a leheto legkevesebbet seruljon o ebben a mostani helyzetben. Mert ha vallas lesz akkor serulni fog az tudom.

2014. okt. 10. 10:36
 13/16 anonim ***** válasza:

Igen,a gyerek lelke valóban sérülni fog.

Jól tetted,hogy nem változtattál a szokásaitokon,ez kicsit megnyugtatja a gyerkőcöt.Hiszen ő is érzi ezt a feszült helyzetet.Viszont az,hogy Te viszed oviba egy kis biztonságérzetet nyújt neki.

2014. okt. 10. 12:27
 14/16 anonim ***** válasza:

Vissza kellene költöznöd mindenképpen. Ha nem tudtok megegyezni a váláskor, akkor nagyon nehezen fogod elérni a bíróságon, hogy ne csak hétvégi apuka legyél, hiszen önszántadból hagytad ott a gyereket.

Jó lenne egy ügyvéd minél hamarabb, mert ha tényleg elváltok, akkor ebben a fázisban rengeteg minden eldől a jövőt illetően.

2014. okt. 11. 08:48
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem azert irtam, hogy nem akarok vasarnapi apuka lenni, mert el akarom perelni tole a gyerek felugyeletet, jo anya esejem sem lenne. Meg amugy en nem tudnam megoldani, sajnos a mukam rendszertelen, a nap barmely szakaban menem kell, ha ugy van. A lakas meg az enyem 100%-ban.
2014. okt. 11. 10:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Nyald a talpát, és élvezd ahogy kínoz.
2014. okt. 16. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!