Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennetek a helyembe? Va...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennetek a helyembe? Va ertelme ennek?

Figyelt kérdés

Ot eve vagyunk hazasok, van egy 4eves kisfiunk.

2 honapja kezdodott a problema. Kiderult, hogy a felesegem a munkahelyerol talalkozgat valakival (szinten csalados) mar kb.2 honapja. Allitolag csak talalkozgattak puszi, csok volt koztuk... Itt robbant a bomba, volt balhe mikor kiderult, de ugy dontottem, hogy beszeljuk meg mi volt a problema, hatha visszafordithato a dolog. En is hibasnak ereztem magam, mert elhanyagoltam, munka es inkabb a gyerek volt szamomra a fontossabb. 2 honapig ugytunt kezd megoldodni a kapcsolatunk, kozos programok, kedveskedes, meglepi stb. De ereztem valami nem oke hianyzik valami, rakerdeztem mi a baj, nem tudja...

Ki bokte mar nem erez szerelmet. En elkoltoztem a sajat hazambol, hogy mindenki gondolja at 2 het mulva leulunk megbeszeljuk a vegleleges dontest. 2 napja lakok kulon, persze a gyereket viszem oviba, mert eddig is en csinaltam.

2014. okt. 10. 08:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Két hét különélés után majd kiderül.Most ez a legjobb amit tehettél.
2014. okt. 10. 08:21
 2/16 anonim ***** válasza:
Nincs más, várni kell. De ne csak te várj arra, hogy ő mit gondol és érez, te is gondold át a dolgokat, a saját szemszögedből. Ha pedig szereted őt, akkor tegyél meg érte mindent (őt, és nem a gyereket, meg a család gondolatát, hanem őt magát!).
2014. okt. 10. 08:22
 3/16 anonim ***** válasza:
Két hét elteltével rájöttök, hogy volt-e értelme. Te mire számítasz? Helyreállhat még a házasságod? Ha a feleséged már nem szerelmes, elég nehéz lesz. Sok sikert!
2014. okt. 10. 08:24
 4/16 csabika1971 ***** válasza:

Most jelen helyzetben ez volt a legbölcsebb amit tettél.

De remélem tudod, hogy a szerelem nála elmúlt és az így nagyon valószínű, hogy nem tér vissza.

És ha folytatni is akarja majd veled, azt csak is a családért fogja tenni (s nem érted). Az az a beléd szerelmes nejed nem fogod vissza kapni. Ezért ha együtt maradtok a jövőben neked kell küzdened, hogy ismételten beléd szeressen. De ez is csak már 50-50%, ha ez neked a kockázat megéri.

2014. okt. 10. 08:29
 5/16 A kérdező kommentje:

En szeretnem rendbehozni, pedig harag is van bennem a felrelepes miatt. Igen en szeretem meg mindig.

Pesze ott a fiam is akit imadok, es nagyon apas is.

Nem tudom elkepzelni magam hetvegi apukakent. Most varok mast ugy sem tehetek.

2014. okt. 10. 08:29
 6/16 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes még próbálkozni, persze ehhez mindkét fél szükséges. Nem elég, ha csak te akarod. A szerelmet is fel lehet újra éleszteni. Csak akarni kell. Nekem úgy tűnik, te nagyon szeretnéd. Azt nem tudom, hogy a feleséged mit szeretne. De ha ő is szeretné, akkor biztosan meg tudjátok oldani.
2014. okt. 10. 08:47
 7/16 anonim ***** válasza:
91%

Az a lángoló szerelem öt év alatt átalakul, szeretetté. Másképp porig égetne mindent 1 év alatt. A telhetetlen emberek meg azt hiszik, mindig újra lehet olyan lángoló érzést csiholni. Nem, nem lehet, mert már mások vagyunk öt év után, többek közt anyukák, apukák. Sok fájdalom, csalódás, keserűség oka az ennek nem felismerése.

Egy ilyen barátnőm, a szétzilált 2 gyerekes családból loholva a lángolásba, 10 év múlva azt mondta könnyek közt: nem tudtam, hogy milyen boldog vagyok. Remélem, ti felismeritek és megmarad a kiscsaládka.

2014. okt. 10. 08:47
 8/16 anonim ***** válasza:
90%

Egy tipp: Ne mássz rá, ha meg akarod tartani. Most, hogy még ott vagy neki (a másik mellett is) nem érzi, hogy veszítene valamit. Adj időt neki és ez alatt tűnj el az életéből, hogy lássa mit veszített. Persze, hogy nem szerelmes. Egy új dolog mindig izgatóbb, de nem azt jelenti, hogy jobb is. Erre reméljük rájön magától is.

Mindeközben legyen benned tartás. Ok, szereted, de nem kell azt mutasd felé, hogy hason csúsznál érte. Hadd lássa, hogy férfi vagy és téged is meg kell tartani...mert akár el is veszíthet.

Szerintem a két hét kevés. De ez a külön mentem dolog, a legjobb amit tehettél.

2014. okt. 10. 08:48
 9/16 anonim ***** válasza:
77%

én pedig azt mondom rossz döntés volt a szüneteltetés (bár ilyen helyzetben nem nagyon van jó döntés) ... a szüneteltetéssel csak azt éred el, hogy rájön milyen kényelmes így, hogy végre nem zavarod otthon a köreit, a gyereket viszed oviba (még azzal sincs gondja)

nincs jó döntés, de ez rossz

2014. okt. 10. 08:52
 10/16 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem a megcsalás az ő döntése volt, és ezt nem lehet annyival elintézni hogy biztosan azért, mert a gyerek miatt(?) elhanyagoltad. Ha valaki meg akar csalni, akkor az megteszi akkor is, ha az égvilágon semmit nem csinálsz rosszul. Hogy csók volt csak vagy több, azt sosem fogod megtudni. Én nem azt kérdezném magamtól, hogy miben hibázhattam ami ide vezetett, hanem azt hogy miért az árulást választotta ahelyett, hogy kinyitotta volna a száját(szójátékot félretéve) és elmondta volna mi is a baja. Pont ezért hiszem azt, hogy ez a nő akkor is megcsalt volna ha semmi baj nem lett volna a kapcsolatban, mert ez nem erről szólt, hanem arról hogy újra át akarta élni amit az első pár hónapban érez egy pár, ami 5 év után lehetetlen. Az izzó szerelem, a tűz, a randik izgalma stb. Ez érzelmi éretlenségre utal, és persze nagyfokú önzésre mert csak az számít neki, hogy ő mit érez és neki mi a jó. Egy érett nő leültetett volna téged és elmondta volna a gondját, elvégre te vagy a párja, van gyereketek is, és a közös jövőtök, a családotok kellene hogy legyen a legfontosabb neki(nektek). Helyette inkább megmászott valami fószert, mert az 2 hónapig izgalmasabb volt. A helyedben krvr@ra mérges lennék, dehogy hibáztatnám én magamat. Tudod az a baj az ilyen nővel hogy nincsen szíve, gond nélkül átlép rajtad ha a saját kis céljait nem éri el, vagy nem kapja meg azt, ami neki éppen ott kell.

Amikor azt látom valaki írásában, hogy őt nagyon megviseli az egész, szereti az asszonyt az pedig magasról tesz rá, mindig azt javaslom hogy keményítse meg a szívét, és tegyen rá magasról ő is. Ha egy nő azt látja rajtad hogy pitizel utána, magadra veszed az egész felelősséget, ráadásul elrohansz a saját házadból, az azt az üzenetet mondja neki hogy gyenge vagy, nem vagy férfi. Bele kell állni a konfliktusba ebben a helyzetben, színvallásra kell kényszeríteni a nőt, és közben nem szabad eltántorodni a kamu krokodilkönnyektől. Ha megtette a dolgot, vállalja. Mehet szépen az illetőhöz, készítheti a bőröndjét(nem közös a ház ugye). Na ilyenkor azért a nők többsége már elkezd színészkedni meg magyarázkodni, és ilyenkor mérgében kimondja az igazat is. Ha mindez megvan mehet a válás, sajnálom, én hűségpárti vagyok és semmiféle csók nem fér bele egy kapcsolatba. Vagy ha kibékültök, akkor onnantól majd nyugodt szívvel engeded el melóba? Ha egyszer megtette, megteszi máskor is, csak jobban fog vigyázni.

2014. okt. 10. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!