Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyembe?
9éve vagyunk együtt a férjemmel.van 2 gyerekünk.nem volt soha felhőtlen a kapcsolatunk megcsalt a kapcsolatunk elején (2 hónapja jártunk) de megbocsájtottam!tegnap érdekes "pletyka" jutott a fülembe!kb 7-8 éve történt 1 eset,hogy az egyik ismerősével hármasba csinálták 1 lánnyal!hát én rákérdeztem igaz nem konkrétan de ő azt mondta h nem emlékszik rá (ezt az esetet hármukon kívül még 4en voltak ott nádasnak hívják).én rákérdeztem tőle h "mi volt a nádasba" ő először azt mondta h nem tudja h miről beszélek!mikor már egyre több részletet mondtam már csak az érdekelte h kitől hallottam és mit mondott (akkor még nem mondtam el neki teljesen h mit tudok)!4 órán keresztűl patáliázott hogy kell neki a név aki mondta!de tagadta az egészet!igaz nem a "pletykán" volt nála a hangsúly ha nem a néven!
szerintetek igaz lehet?miért érdekelte h ki mondta?
légyszi segítsetek!!!!!nagyon bizonytalan vagyok!
Anyukám...azért te is teljesen hülye vagy, hogy összeálltál vele.
"de ő azt mondta h nem emlékszik rá"
Én ennél a mondatánál már fetrengtem volna a röhögéstől. Te hogyan bírtad?
1. Felnőnék és felvállalnám végre a tetteimért a felelősséget.
2. Megtanulnék helyesen írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!