Mit tennétek a helyembe? Nem tudom meddig bírom még.
Figyelt kérdés
szüleimnél élünk van egy 9 hónapos babánk.19 éves vagyok.állandóan hurcibálják magukhoz a gyereket(főként apa élettársa) és ez már eléggé zavar.szeretnék a gyerekkel több időt tölteni ezt már nekik is elmondtam,de mintha a falnak beszélnék.szeretem,imádom a babámat,és nagyon is éreztetem vele.rengeteget foglalkozok illetve foglalkoznék vele ha tudnék de konkrétan kirángatja a nő a kezemből hogy ő kiviszi.és úgy érzem,hogy a gyerek nem tekint rám az anyjaként.ez a legrosszabb az egészben.lehet csak beképzelem de ez nem lesz jó így.nem nekik szültem,ezt valahogy a tudtukra kéne adnom.de hogy?
Normális válaszokat szeretnék!
Köszönöm!
2014. jan. 10. 12:20
1/26 anonim válasza:
Állj a sarkadra, mondd meg, hogy ő a te gyereked, szeretnél vele több időt tölteni. Ha megoldható lenne, akkor mondd azt, hogy vagy tiszteletben tartja, vagy elköltözöl.
2/26 anonim válasza:
Amikod errő leültèl beszèlgetni apukáddal,ő mit mondott?
3/26 anonim válasza:
Mondd meg nekik, hogy ha még egyszer engedély nélkül hozzányúl a gyerekedhez akkor kivágod a szívét! Ha a szép szóra nem hallgat, akkor másképp kell a tudtára adnod, hogy mit akarsz.
4/26 anonim válasza:
Mi az hogy kiráncigálja? Ne engedd hogy a közelébe menjen és kész. A gyerek apja mit szól ehhez?
5/26 anonim válasza:
Próbáljatok meg albérletet szerezni és oda már em fognak tudni bemenni.
6/26 anonim válasza:
Nehéz kemény nemet mondani amig az ö lakásukban laktok.
7/26 anonim válasza:
Ülj le velük beszélni,mond el,hogy mi bánt, és min változtassanak. Ha nem megy akkor költözzetek el! Lehet,hogy csak segíteni akarnak (de örültem volna ha nekem segít valaki ennyit),de a lényeg,hogy nagyon szeretik a babádat és ez jó!
8/26 anonim válasza:
szerintem is mond meg először szép szóval hogy nem az ő gyereke és honnan tudja hogy te szeretnéd hogy ő kivigye majd ha megkéred, akkor kiviheti vagy dajkálhat addig nem!!!Nem is a nagymamája meg amugy is ....felháboritó a viselkedése!Sok sikert neked!!
9/26 anonim válasza:
Mondjuk nem a szüleidnél kéne élni első körben.
10/26 anonim válasza:
A helyedbe?
Egy yan anyát, aki anyaként viselkedik
A helyedbeN?
Elkezdenk anyaként, és felnőtt e,berként viselkedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!