Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy nagyon súlyos vád, mit tehetünk?
Figyelt kérdés
Párom válik a feleségétől! A feleségének már az előző kapcsolatából van egy lánya! A párom egy éves kora óta nevelte! Ez a kislányka aki ma már elég nagy,(15) egy pár évvel ezelőtt beadta az anyjának hogy a párom molesztálta! Mikor ezzel megvádolta hosszú idő után az anyuka,a párom begyógyszerezte magát öngyilkossági kísérletet tett a vád miatt,melyről orvosi papírja is van! Mára odáig fajult a dolog hogy a leányzó nemrég már azt mondta az anyjának hogy magáévá is tette a párom a lánykát! Persze ez rágalom a család részéről,mert nem tudják már rángatni a páromat amióta én vagyok neki! Birkatürelmű áldott egy ember,a légynek nem ártana,és régebbi ismerősei is mondták már! Mit tehetünk hogy kiderüljön a hazugság,és ha kiderül,hogyan léphetünk a becsülete megsértése miatt??2014. okt. 4. 09:57
21/32 anonim válasza:
Sajnos nehéz lesz, hogy kiderüljön az igazság. Semmi nem biztos(íték) semmire.
(Viszont néha pontot is használhatnál felkiáltójel helyett.)
22/32 anonim válasza:
Aki azt írta, vesse alá magát hazugságvizsgálatnak, annak mondom, a bíróság nem köteles elfogadni bizonyítékként. Dönthetnek úgy, hogy nem fogadják el.
Ráadásul évek távlatából, az eredmények megbízhatósága csökken.
23/32 anonim válasza:
Miért nem beszélt a párod a lánnyal erről?Az ember első reakciója az ilyen váddal szemben na akkor tisztázzuk.Igy is tönkre lehet tenni valakit.Meg előfordul olyan is amikor valóban megtörténik.Azért elgondolkodtató a párod miért nem kapta el alányt,miért játszik öngyilkosságot.valamint az is,anyuci a z eset után még miért élt a pároddal,és azóta sem történt feljelentés.Normális esetben egyből fut feljelenteni,ha nem történik meg, valami sántít.Mintha itt mindenkinek lenne valami takartgatni valója,csak az a nagy kérdés MI?
24/32 anonim válasza:
Én ilyenkor hajlamosabb vagyok a gyereknek hinni. Nehezen tudom elképzelni, hogy egy gyerek ilyesmit magától kitalál.
25/32 anonim válasza:
#22 válaszoló: lehet, hogy bíróság nem veheti figyelembe, azonban, ha feljelentés alapján nyomozás indul ellene, akkor ott bizonyíthatja az igazát az illető. Mert egészen addig, amég nincs kézzel fogható bizonyíték, addig egyik félnek sem lehet hinni.
26/32 anonim válasza:
Igen, 24-es, szerintem is valószínűbb, hogy az anyuka találta ki a dolgot.
27/32 anonim válasza:
Miért kellene bármit is tennetek? Az ártatlanság vélelme mindenkit megillet.
A bűnösséget kell bizonyítani, nem az ártatlanságot. Itt a bűnösség nem látszik bizonyítottnak. Ha pedig alaptalanul ilyen súlyos váddal illetnek, az már a becsületsértés és a rágalmazás kategória.
28/32 anonim válasza:
Utolsó, ilyenkor a hamis vádat se nagyon lehet bizonyítani.
29/32 anonim válasza:
Ha a lány hazudna, arra a válasz felháborodás és a leányzó előszedése lenne a válasz. Az öngyilkosság inkább arra vall, hogy megijedt, kiderül az igazság...Én elgondolkodnék.
30/32 anonim válasza:
Az a baj, hogy ezt sose lehet tudni. Az is lehet, hogy igaz, mert tényleg sok ilyen eset történik, amikor senki nem hisz a gyereknek, mert olyan ember csinálja, akiből senki nem nézné ki. De egy csomóan vissza is élhetnek ezzel és lehet, hogy a kiscsaj tényleg hazudik. Én a helyetekben más úton deríteném ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!