Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi mit tehetünk?
Figyelt kérdés
Gondunk nem kicsi, biztosan más is járt hasonló helyzetben.Történet röviden májusban házasodunk a párommal. 2bonyolúlt ex-el rendelkezünk. Párom 3,5 éve elhagyta a volt párját( nem szeretett volna gyereket, kész tényként kapta h apa lesz, pedig az anyuka szedett tabit..lett egy közös gyerkőc,megszületett és elköltözött tőle a csaj.. bírósági úton párom felajánlott 50ezres gyerektartást amit rendszeresen fizet, de jelenleg gondok vannak a cégével csőd szélén állnak próbál megegyezni az anyukával de hajthatatlan..ami felháborító h anyuka vállalt még egy gyereket 3 hónapos kapcsolatból de az az apuka elhagyta( nem bírta tovább h állandóan kocsikázik, nem főz, nem takarít nagyobb gyerekkel sem foglalkozik(párom gyereke) Kisfiú 4éves lesz júliusban közösségbe nem jár, játszira csak mi visszük minden második hétvégén, nem tud rendesen beszélni, nem tud kanállal enni és pohárból inni,elvittük gekkóba állapotfelmérésre és mondták szociálisan nagyon elmaradott, elkezdtük oda járatni anyuka vitte is míg az apuka 50ezren felül fizette annak a díját aami plusz 24ezer volt egy hónapra... mi veszünk neki ruhákat is, mert anyuka erre sem képes :(( Mi 2éve vagyunk együtt nekem is van egy gyerkőcöm és tervben van egy kistesó amit egyformán szeretnénk. Annyira tanácstalanok vagyunk h mit is tehetnénk h a kisfiú ne sérüljön ennyire. Anyukával sokat beszélgettünk de hajthatatlan, ő szerinte az a jó amit ő csinál... Albérletben él amit a második gyerkőc nagymamája fizet, ő viszi nekik a napi ételt, mert magától nem venne. Amit a páromtól kap pénzt azt elkocsikázza stb... Ne értsetek félre nem vagyok gonosz mostoha szeretem azt a kisfiút de tényleg nem tudjuk mit csinálhatnánk. De ez a helyzet nem mehet tovább igy.. Tanácsok???
Nem értem: apukának csődben van a cége, csökkenteni akarjátok a gyt-t - akkor miből akarjátok nevelni az esetleges közös gyereket?
Gondolom anyuka attól is elzárkózik, hogy ti neveljétek a kisfiút.
Én azért beszélnék egy ügyvéddel, hogy a gekkós szakvéleményre hivatkozva lehet-e kérni hogy a gyereket nálatok helyezzék el. Ha ez esélytelen, akkor legalább azt el kéne érni hogy a gyerek oviba járjon.
Közös felügyelet van amúgy?
2013. márc. 26. 13:01
2/21 anonim válasza:
Nálatok kéne elhelyeztetni.
2013. márc. 26. 13:09
3/21 anonim válasza:
Jé de ismerős helyzet !
Nálunk is hasonló helyzet volt , az anyuka szart a gyerekre , csak volt neki , hogy pénze legyen belőle ! Én meg mint a mostoha anya igen is jót akartam annak a gyereknek ! Én mondtam a páromnak, hogy szóljunk a gyám hivatalnak , és igen is nézzék meg , hogy milyen anya az ilyen , és jeleztük is hogy magunkhoz akarjuk venni a gyereket ?! Hát így történt hogy a 4.5 éves kislány hozzánk került . Azóta össze szedte magát , én mindent megtettem hordtam ide-oda járt oviba stb...
2013. márc. 26. 13:09
4/21 A kérdező kommentje:
Nekem is saját vállalkozásom van ami jól megy, abból :)közösen tudnánk fizetni,részben a párom pont a nem törödöm viselkedése miatt szeretné csökkentetni h addig se csavarogjon hanem nevelje tisztességesen a gyerekeit.Másik apukától nem kap gytartást, feketén dolgozik.. Felajánlottunk neki egy magánovit h fizetjük neki, csak hordja el, ebbe nem egyezett bele, mert ez mellé nem kapna üzemanyagpénzt és gyerektartást(75ezer a magánovi) közös a felügyeleti jog.
2013. márc. 26. 13:10
5/21 anonim válasza:
Kicsit osszevissza az iromanyod, hogy oszinte legyek.... Apuka nem akart gyereket, ennek ellenere ma mar a -te mar meglevoddel egyutt- a harmadikat is bevallalna, amkit ki tudja mibol nevelnetek, ha apukanak nem futja a tartasdijra a csodbe meno cege miatt....
Mi a kerdes?
Anyukat be lehet perelni a gyermekelhelyezes megvaltoztatasa miatt, kerheti apuka, hogy o nevelje.
2013. márc. 26. 13:11
6/21 anonim válasza:
Ti nem akarjátok magatokhoz venni?
2013. márc. 26. 13:11
7/21 A kérdező kommentje:
Tényleg az a baj, h az anyuka többet akar, de azt nem nézi h mi teszünk azért h jól éljünk, ő csak várja a csodát. Kisfiút nagyon sajnáljuk.Mivel én is anya vagyok, nem tudnék így viselkedni..Nekem a gyerekem az első, és mivel van a páromnak is nyilván az ő érdekei is fontosak nekem.
2013. márc. 26. 13:13
8/21 anonim válasza:
Én sem tudom, hogy mire vársz választ. Leírsz egy létező történetet, nem értem mit szeretnél?
2013. márc. 26. 13:16
9/21 A kérdező kommentje:
4hónapig voltak együtt és jött a gyerek, ő megpróbált kitartani mellette, mert mivel mégis egy gyerekről volt szó.Nem volt szerelmes gondolta hátha ez változik. De ilyen nővel ki élne együtt hosszútávon? El van tartva akkor az a minimum h főtt ételt teszek elé és kimosom esetleg vasalom a ruháit.. Lehet zavaros, nekem is az volt. Párom gyerekcentrikus, de teljesen más egy tervezett baba, mint egy becsúszott, nem gondolod?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!