Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek mi mit tehetünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi mit tehetünk?

Figyelt kérdés
Gondunk nem kicsi, biztosan más is járt hasonló helyzetben.Történet röviden májusban házasodunk a párommal. 2bonyolúlt ex-el rendelkezünk. Párom 3,5 éve elhagyta a volt párját( nem szeretett volna gyereket, kész tényként kapta h apa lesz, pedig az anyuka szedett tabit..lett egy közös gyerkőc,megszületett és elköltözött tőle a csaj.. bírósági úton párom felajánlott 50ezres gyerektartást amit rendszeresen fizet, de jelenleg gondok vannak a cégével csőd szélén állnak próbál megegyezni az anyukával de hajthatatlan..ami felháborító h anyuka vállalt még egy gyereket 3 hónapos kapcsolatból de az az apuka elhagyta( nem bírta tovább h állandóan kocsikázik, nem főz, nem takarít nagyobb gyerekkel sem foglalkozik(párom gyereke) Kisfiú 4éves lesz júliusban közösségbe nem jár, játszira csak mi visszük minden második hétvégén, nem tud rendesen beszélni, nem tud kanállal enni és pohárból inni,elvittük gekkóba állapotfelmérésre és mondták szociálisan nagyon elmaradott, elkezdtük oda járatni anyuka vitte is míg az apuka 50ezren felül fizette annak a díját aami plusz 24ezer volt egy hónapra... mi veszünk neki ruhákat is, mert anyuka erre sem képes :(( Mi 2éve vagyunk együtt nekem is van egy gyerkőcöm és tervben van egy kistesó amit egyformán szeretnénk. Annyira tanácstalanok vagyunk h mit is tehetnénk h a kisfiú ne sérüljön ennyire. Anyukával sokat beszélgettünk de hajthatatlan, ő szerinte az a jó amit ő csinál... Albérletben él amit a második gyerkőc nagymamája fizet, ő viszi nekik a napi ételt, mert magától nem venne. Amit a páromtól kap pénzt azt elkocsikázza stb... Ne értsetek félre nem vagyok gonosz mostoha szeretem azt a kisfiút de tényleg nem tudjuk mit csinálhatnánk. De ez a helyzet nem mehet tovább igy.. Tanácsok???
2013. márc. 26. 12:53
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Kérdésemben benne volt tanácsot... hátha volt más is hasonló helyzetben, de felkeresünk egy ügyvédet.
2013. márc. 26. 13:18
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem válaszoltál.

Ti nem akarjátok nevelni a kisfiút?

2013. márc. 26. 13:22
 13/21 A kérdező kommentje:
Nincs ellene kifogásunk, felkeresünk egy ügyvédet és meglátjuk hogy sikerül e magunkhoz venni. De úgy gondolom nem lesz egyszerű a dolgunk.
2013. márc. 26. 13:24
 14/21 anonim ***** válasza:

Pedig leírás alapján az lesz.

Elhanyagolt kisgyerek,le van maradva mert anyuka nem gondoskodik róla,orvostól nem kerül semmibe papirt kérni erről.

Anyuka nem dolgozik,gyeraktartásból és a másik gyerek nagyszüleinek jóindulatából él.

Ti neveltek rendesen egy gyereket,két vállalkozás (még ha az egyik csődközeli is),rendes apuka,aki nem kevés gyt-t fizet.

2013. márc. 26. 13:28
 15/21 anonim válasza:
Családsegítőnél jártatok már?
2013. márc. 26. 13:28
 16/21 anonim ***** válasza:
Nagyon hasonló a szitu nővéreméknél, csak ott az exnek 4 pasitól van gyereke (összesen 7) A sógorom "kezdte" így nem tudta hogy ilyen megbízhatatlan. Hiába harcolt a gyerekért, nem kapta meg, sem egyedül, sem később a nővéremmel. 12 évesen kapta meg végül a felügyeleti jogot, akkora már sokadik próbálkozásra. Pedig megvolt mindene, az anya a szüleinél él, gyereknevelést még csak hírből sem hallhatta. Mégis ennyire anyapárti a bíróság.
2013. márc. 26. 13:34
 17/21 A kérdező kommentje:
Még nem voltunk sehol ez ügyben. Adtunk neki időt hogy változzon változtasson, de semmi. Elhiszem, hogy nem könnyű az élete (kié az? ) de ha nem vállalna felelőtlenül gyerekeket, talán lehetne normális kapcsolata is. Az enyém is megromlott, de mi 10évig voltunk együtt nem hónapokat.Most hogy 33 leszek (párom 39)szeretnék még egy babát, de közösen szeretnénk és nem magamtól döntöttem el. Ő 26 éves.Jelenleg egy 19 éves fiúval jár.
2013. márc. 26. 13:35
 18/21 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudjuk, hogy anyapárti a bíróság. De ha ez így marad, akkor annak a gyerekei isszák meg a levét.
2013. márc. 26. 13:37
 19/21 anonim ***** válasza:
Persze, hogy a gyerek issza meg a levét. De sógorom tényleg nem tudom mást csinálni, mint próbálkozni. El nem rabolhatta a gyereket. Rendesen el volt látva, csak éppen nem foglalkozott vele az anyuka rendesen, nem volt nevelve, csak nőtt magától. Amíg 6-8 éves volt (akkor kerültek össze nővéremmel) annyira szemmel látható volt a különbség aközött ahogy péntek este viselkedett és aközött, ahogy vasárnapra "kikupálódott". El sem hittem volna, hogy ilyen van, ha nem látom.
2013. márc. 26. 13:43
 20/21 A kérdező kommentje:
1év van a gyerekeink között, van napirendünk. Nálunk is van küszködés hogy asztalnál kell enni, pohárból kell inni, van csendes pihenő fél 1től 3ig, mese nélkül hisz oviban sincsen mese.Tavaly nyáron akkor volt 3éves mi szoktattuk le a pelusról, de anyuka újra ráadta..nem egyszerű. Jelenleg mindenképpen a párom lakásába szeretne költözni(ami hiteles és ki van adva albérletbe, így abból törleszti)úgy gondolja neki minden jár. De hol van a határ? Én nem kértem gytartást, hanem azt mondtam a volt páromnak abból inkább vásároljon a gyerekének amit szeretne. De nálunk ebből nincsen semmi gond. Ő nem követel tőlem semmit és én sem tőle.Ami gond inkább a láthatás, új barátnő friss varázs, és Ő van első helyen :) de ezek mellékes dolgok, nem csinálok belőle cirkuszt, hagyom, hogy rendezze az életét.
2013. márc. 26. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!