Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ez egy nagyon súlyos vád, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egy nagyon súlyos vád, mit tehetünk?

Figyelt kérdés
Párom válik a feleségétől! A feleségének már az előző kapcsolatából van egy lánya! A párom egy éves kora óta nevelte! Ez a kislányka aki ma már elég nagy,(15) egy pár évvel ezelőtt beadta az anyjának hogy a párom molesztálta! Mikor ezzel megvádolta hosszú idő után az anyuka,a párom begyógyszerezte magát öngyilkossági kísérletet tett a vád miatt,melyről orvosi papírja is van! Mára odáig fajult a dolog hogy a leányzó nemrég már azt mondta az anyjának hogy magáévá is tette a párom a lánykát! Persze ez rágalom a család részéről,mert nem tudják már rángatni a páromat amióta én vagyok neki! Birkatürelmű áldott egy ember,a légynek nem ártana,és régebbi ismerősei is mondták már! Mit tehetünk hogy kiderüljön a hazugság,és ha kiderül,hogyan léphetünk a becsülete megsértése miatt??
2014. okt. 4. 09:57
1 2 3 4
 11/32 kovpet ***** válasza:
81%

"Hangfelvétel nem megoldás,sérti a személyiség jogait,nem használható fel ellene!"

A hamis vád is jogsértő...

2014. okt. 4. 10:29
 12/32 anonim ***** válasza:
57%
A bírósági tárgyaláson állítólag eltekintenek attól, hogy sérti-e a személyiségi jogokat vagy sem, ha az igazság bebizonyítására használják fel.
2014. okt. 4. 10:34
 13/32 anonim ***** válasza:
91%
Kérjen Igazságügyi pszichiátert! Az megállapítja, hogy hazudik-e a kislány. Nehéz átverni.
2014. okt. 4. 10:37
 14/32 anonim ***** válasza:
59%
Nem tudom mi a z igazsag, de tortent, tett mar ilyet nem egy birkaturelmu, aldot ember, aki meg a legynek sem artana, csak fogott az alkalmon. Ongyilkossag kiserletet lehet venni az igazsag kideruleseert is.
2014. okt. 4. 10:47
 15/32 anonim ***** válasza:
72%

Na én azért nem lennék olyan biztos a dolgokban. A nagybátyám (aki engem molesztált anno) felesége kb. ugyanígy reagált, hogy nem hitte el, egészen addig, amíg a saját 14 éves lányukról is ki nem derült. Érdekes azt már elhitte a nő, mikor a saját lányáról volt szó... Előtte meg ugyan, dehogy, sose lenne rá képes, én hazudok... Hát hazudik a nénikéje, ki az aki ilyet kitalál?

Nem mondom, hogy nem fordul elő, hogy anyuka ilyen aljas bosszúhadjáratot indít a válás alatt, csak azt, hogy azért ez nem olyan nagyon biztos, hogy hazugság! A molesztálóknak nincs ám a homlokára írva, mit csinál.

2014. okt. 4. 10:48
 16/32 anonim ***** válasza:
76%
könnyen ki lehet deríteni az igazságot, a párod vesse magát hazugságvizsgálat alá, ha visszakozik, akkor az is elárulhat dolgokat
2014. okt. 4. 10:54
 17/32 anonim ***** válasza:
68%
Sajnálom, 15, hogy veled ilyen tortent, de hidd el, bizony sokszor csak kitalálják, mert keves a figyelem, féltékeny, pont o kezdeményezett, de visszautasították, nem kedveli az illetőt, stb.
2014. okt. 4. 11:03
 18/32 anonim ***** válasza:
46%

Az a baj, hogy nem csak velem történt ilyen. NAGYON sok gyerekkel történik meg, és általában pont közeli hozzátartozó az elkövető. Csak ameddig ti így álltok hozzá, hogy biztosan a gyerek hazudik, addig ugyanilyen sokszor fog megtörténni... Egy kicsi nézz utána, mégis mennyire gyakori ez. Annyit segítek, hogy nagyon.

www.beszeljrola.hu

2014. okt. 4. 11:21
 19/32 anonim ***** válasza:
52%
Ertem, utolso. Nem azt mondtam, hogy mindenki hazudik. De pl itt is eleg sűrűn olvasni, hogy a kislány kitalálta ezt a mesét, mert nem tetszett neki a mostoha apa. Egy szulo nagyon nehez helyzetben van am ilyenkor. Eselyes, hogy ha pl az en lanyom fordulna hozzam ilyennel, elso utam egy pszichologushoz vezetne vele. Nem akarnám meghazudtolni, mert nem tudhatom, hogy igazat mond e, de nem is vadolnék meg senkit, amig nincs ra bizonyíték, higy valójában mi tortent.
2014. okt. 4. 11:25
 20/32 anonim ***** válasza:
81%

En azert nem biznek ennyire a parodba.

Engem molesztalt a neveloapam, es senki nem hit nekem.

Jo ember volt, mindig mindenkin segitett az utolsot is masnak adta.

Mikor elmomdtam hogy mit csinal senki nem hitte el.

O meg evekig molesztalt.

Nem mondom, hogy a te parod is ilyen

2014. okt. 4. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!