Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy nagyon súlyos vád, mit tehetünk?
"Hangfelvétel nem megoldás,sérti a személyiség jogait,nem használható fel ellene!"
A hamis vád is jogsértő...
Na én azért nem lennék olyan biztos a dolgokban. A nagybátyám (aki engem molesztált anno) felesége kb. ugyanígy reagált, hogy nem hitte el, egészen addig, amíg a saját 14 éves lányukról is ki nem derült. Érdekes azt már elhitte a nő, mikor a saját lányáról volt szó... Előtte meg ugyan, dehogy, sose lenne rá képes, én hazudok... Hát hazudik a nénikéje, ki az aki ilyet kitalál?
Nem mondom, hogy nem fordul elő, hogy anyuka ilyen aljas bosszúhadjáratot indít a válás alatt, csak azt, hogy azért ez nem olyan nagyon biztos, hogy hazugság! A molesztálóknak nincs ám a homlokára írva, mit csinál.
Az a baj, hogy nem csak velem történt ilyen. NAGYON sok gyerekkel történik meg, és általában pont közeli hozzátartozó az elkövető. Csak ameddig ti így álltok hozzá, hogy biztosan a gyerek hazudik, addig ugyanilyen sokszor fog megtörténni... Egy kicsi nézz utána, mégis mennyire gyakori ez. Annyit segítek, hogy nagyon.
www.beszeljrola.hu
En azert nem biznek ennyire a parodba.
Engem molesztalt a neveloapam, es senki nem hit nekem.
Jo ember volt, mindig mindenkin segitett az utolsot is masnak adta.
Mikor elmomdtam hogy mit csinal senki nem hitte el.
O meg evekig molesztalt.
Nem mondom, hogy a te parod is ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!