Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek? A párom már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A párom már elvált és van 2 lánya .19 vagyok ő 38 .

Figyelt kérdés
Sziasztok 19 éves vagyok a párom 38 nagyon szeretem meg ragaszkodok hozzá mégis úgy érzem jobb lenne ha menekülnék . Ő elvált van két lánya . Több mint egy éve együtt vagyunk együtt élünk . Vett egy házat amit csinálgatunk, ez eddig szép és jó igen ám de ha csak egy téglát veszünk a házba hívja az exét és beszámol.Akárhova megyünk hívja az exét és beszámol nagyon idegesítő . A nő csak elböfögi magát ő itthagy engem és szalad hozzá . Már próbáltam megkérni hogy próbáljon változtatni ezen de én lettem a szar szemét . Nagyon rossz az is hogy van mikor az exe nevén hív mutat be sőt álandóan azt halgatom ő nem így csinálta bla bla bla . Közöltem vele mennyen vissza erre ő soha nem menne vissza . Egyik percben azt mondja imád másikban vagy az lesz amit ő akar vagy takatodjak . Tudom hogy én sem vagyok könnyű eset de már miatta vagyok kedvetlen egész nap . Amikor a lányait elhozza rám sem néz ha hozzám szól akkor is mint ha a csicskája kutyája lennék . Az elején közölte ő már megnösült elvált van gyereke ás velem semmi ilyet nem akar . Akkor még nem fájt de a huga megszült és elindult bennem vmi . 19 éves vagyok igen is vágyok arra hogy fehér ruhában apa odakísérjen az oltárhoz , igenis akarok a gyerekemmel fát díszíteni karácsonykor , és nem bünhödhetek az ő elfucserált házassága miatt . És az is közölte az exét mindig tisztelni fogja és fontosabb lesz mert szült neki két gyereket és hogy én nem .
2014. szept. 11. 21:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus, elolvastad Te, amit írtál? Olvasd el, és egyértelmű választ fogsz magadnak adni. Persze szereted, oké, ez egy visszahúzó erő, de most az eszedre kell hallgatnod, legyen méltóságod. Térj vissza a kamaszok életébe, és keress egy életrevaló srácot, aki odavan érted, és még ha nem is elég érett ahhoz, hogy pozitívumként fogjon fel egy nősülést, egyszer meg fog rá érni, és Téged akar majd feleségül venni, és tőled akar majd gyerkeket.

Nem is értem, a jelenlegi párod miért vált el egyáltalán, elég aberráltnak tűnik, hogy az exe szoknyáján ül állandóan. Ez rosszabb, mint amikor az anyját hívogatja állandóan egy felnőtt férfi...

De szerintem írhatunk mi itt bármit is, ha szereted, nem fogod még otthagyni, hanem még nyelsz egy darabig, és megvárod az utolsó cseppet a pohárban.

Mindenesetre engem sértene és bántana, hogy ennyire semmibe vesznek, te így csak egy fiatal kis szexpartner vagy, akit kedvel annyira, hogy a házában tartson, és így még utaznia sem kell külön, ha d*gni akar...

Fúj, mekkora önző fax... Elvárja egy fiatal lánytól, hogy lemondjon a gyerekekről és a férjezettségtől... Gusztustalan r0hadék.

L23

2014. szept. 12. 02:12
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

A korkülönbséget még nem látom önmagában problémának, de a többit igen.

Annak alapján amit leírtál, ez a pasas belül, a szíve mélyén még mindig ex-családjával van. Érzelmileg nincs túl a váláson. Te, könnyen lehet, hogy csak pótszer/vigasztaló eszköz vagy számára.

Döntsön: Hajlandó végre túltenni magát az exén, vagy nem?

Az, hogy előző házasságából való gyerekeinél él a láthatás jogával, nem rossz, sőt pozitívum.

De ami a közös gyerekeiteket illeti: a gyerek nem használati tárgy, hogy "már van, több nem kell".

Felelősséggel rátok bízott emberi élet!

Becsülendőnek tartom, hogy 19 évesen felnőttként viselkedsz, és nem rekedtél meg a kamaszkorban, mint sokan még huszonévesen is.

De gondold át:(ha csak a pasas nem változik meg rövid időn belül) biztos, hogy ezt ENNEK a férfinek az oldalán akarod megtenni?

Bölcs döntést kívánok! 38/F

2014. szept. 12. 06:23
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

19 évesen miért kéne leragadnod egy ilyen idős, problémás, gyerekes pasinál???

Még annyi lehetőséged van,olyan fiút találni, akinek Te fogsz először gyereket szülni, és nem elvált...stb...

Még nagyon fiatal vagy hogy ilyen gondot a nyakadba végy!Szórakozz, ismerkedj!!!

2014. szept. 12. 06:53
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal vagy,jobbat is találhatsz nála,ezret is.Ezek után nincs kérdés szerintem.
2014. szept. 12. 07:29
 15/19 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem is gondolkoznék tovább és kínlódnék egy ilyen pasi mellett. 1 évet sem vártam volna. Hiszen hiába vagy fiatal, attól még a tisztelet kijár neked. Úgy látom az írásod alapján, hogy kellett mellé valaki, akivel nem unatkozik, meg mos rá, esetleg főz stb. De az exét sosem fogod tudni felülmúlni, a gyerekek pedig mindig előrébb lesznek nálad. Keress egy normális férfit, akivel családot tervezhetsz és komolyan vesz téged.
2014. szept. 12. 08:13
 16/19 anonim ***** válasza:
Egyetlen kérdésem van: minek vagy ezzel a pasival?
2014. szept. 12. 09:20
 17/19 anonim ***** válasza:

Leírtad, hogy mennyire tiszteletlenül és rosszul bánik veled a párod, hogy az exét és a gyerekeit sokkal többre tartja nálad, hogy bármilyen esetben faképnél hagy téged ha az exe hívja. Leírtad hogy a párod miatt vagy már rosszkedvű. Leírtad, hogy ő már nem akar házasságot és gyereket, viszont te igen.

Akkor mi a kérdés? Mit keresel még mindig mellette? Hagyjuk a szerelmet, szinte biztos hogy az elmúlik és nem ő a végleges férfi az életedben, hiszen nagyon fiatal vagy még. Nem pazarolnám az időmet a helyedben.

2014. szept. 12. 09:23
 18/19 anonim ***** válasza:
Most hagyd el Szivem! Ez csak rosszabb lesz. Egy korban hozzád illő pasassal sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb leszel. Ha úgy érzed most nehéz elhagynod, jusson eszedbe hogy minden egyes nappal csak nehezebb lesz.
2014. szept. 12. 13:44
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem egyértelmű, hogy mit kellene tenned? Előtted az élet, nehogy egy perccel is több időt pazarolj rá. Nem vagy lekésve semmiről, én 23 évesen kezdtem teljesen elölről. Azóta kétgyerekes anyuka/feleség vagyok. Ha valami nem működik, nem szabad erőltetni, márpedig ez nem működik.

Ez a pasi csak kihasznál, és meg is mondta kerek-perec. Sosem érhetsz az exe nyomába. A kérdés az, hogy meddig alázod még magad.

2014. szept. 12. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!